Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért hallgattok olyan kevesen...

Miért hallgattok olyan kevesen Techno zenét fiatalok? Miért a Rock népszerű még mindig?

Figyelt kérdés
Ha megkérdezek tőlem fiatalabb (főként lányokat) Metalt, meg mindenféle csörömpölős Rock zenét kedvelnek. Én 30 körüli férfi vagyok, de 16 éves koromban kezdett széles körben elterjedni a techno, aztán megállt és vissza esett a népszerűsége. Pedig nem csak simán Tu-c-Tu-c zenéről van szó, ahogy ők ezt mondani szokták, és nem csak parti drogosoknak való. Igenis van művészi szintű alkotás ebben a kategóriában. Azt hittem, hogy 10 év múlva már csak a dinók fognak rockot hallgatni! Mellesleg sok rocker meg heroint használ, ha valaki azzal jönne, hogy a techno drogosoknak való lenne. Miért nem szeretitek a modern stílust?

#rave #techno #trance #Techno vs rock
2012. dec. 6. 13:43
 81/107 anonim ***** válasza:
Szeretem a vocal house-t. Akkor ezek lány vagyok? :D
2013. jan. 17. 03:44
 82/107 anonim ***** válasza:
Ah, úgy olvastam, hogy "lányoknak való", nem azt, "hogy való lányoknak".
2013. jan. 17. 03:47
 83/107 anonim ***** válasza:
hogy "való lányoknak"
2013. jan. 17. 03:48
 84/107 anonim ***** válasza:
Próbáltam végihallgatni,1mp ig bírtam,aztán észrevettem,ahogy ugrálgattam a percek között,hogy egy dallam megy legalább másfél percig.Na,pont erről beszéltem.Ebben mi a művészet?A rock,az a művészet,persze nem a nyávogós rockról beszélek,és nem is a hörgősről.Amúgy nekem is van,ami bejön technoból,de azok is csak Depeche Mode,meg Frontline Assembly.Ja,meg ezeknek is van rockos számuk.Meg van elég sok kevert műfajú előadó,de ami szerintem hallgathaó,az a KMFDM(rock-techno keverék),bár csak pár számukat ismerem.
2013. jan. 17. 14:20
 85/107 anonim válasza:
49%

Az egész techno egy nagy divat!!!! Csak ijen begyöpösödött b*zik/diszkósok halgattyák akik aztat hiszik hogy így kemények lesznek!!!

A techno zenéket is elaggyák csak nem a normális embereknek hanem a b*ziknak oszt jóvan. Szóval nem kell isteníti a technot mer ö szar az is mint az állat.

És a gyerekemnek se fogom engedi hogy ijen szar b*zi zenéket hallgasson.

Mer ö ugye az összes gépzene b*ziknak való.

Oszt ennyi!!!!

2013. febr. 18. 16:52
 86/107 anonim ***** válasza:
71%

Ahogy mondod:D

De amúgy,szerintem én sem fogom engedni,hogy ilyet hallgasson a fiam,ha lesz fiam,ha lány,az más,de tuti szólni fogok neki,hogy halkítsa már le.Amúgy azt észrevettétek tényleg,hogy akik ilyen discos zenéket hallgatnak,mindig úgy hallgatják,hogy szétmegy a ház,dübörögnek a falak.Aztán csodálkoznak,ha halláskárosodottak lesznek.Hát normálisak ezek?XD

2013. febr. 18. 17:44
 87/107 anonim ***** válasza:
74%
Jó, azért nem kell b*zizni. A rock egy más világ, más minőség. Van, akinek a faék egyszerűségű zene tetszik, ennyi. De pl. a komoly zenét kedvelők se b-zizzák le a rockereket, pedig aközött meg a rock között is legalább akkora minőség-beli különbség van, mint a rock meg a techno között.
2013. febr. 18. 19:06
 88/107 anonim ***** válasza:
100%

Mi van ? A fiatalok többsége elektronikus zenét hallgat. az meg nem érdekel hogy milyen fajta elektronikus zajt nyomat, mert nekem az összes egy kutya. Ráadásul még a pofámba is nyomják a dubstepet meg a többi hozzá hasonló szart. Én ZENÉT szoktam hallgatni és nem ilyen számítógéppel csinált majomságokat. És a rocknak tényleg van mondanivalója , kivéve az avril lavigne-hoz hasonló divatrockereknek.

Bár a 60-as 70-es évekbeli rockot nem szeretem , mert csak 1-2 szám jön be , de még inkább azokat hallgatnám mint ezeket a tecnokat

2013. febr. 18. 21:56
 89/107 anonim ***** válasza:

ja , ha ez számít valamit,

16/F

2013. febr. 18. 21:56
 90/107 anonim ***** válasza:

Igen,eléggé számít,mert a korosztályod tuctucos szart hallgat:)

De amúgy tökre igazad van.

2013. febr. 19. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!