Miért hallgattok olyan kevesen Techno zenét fiatalok? Miért a Rock népszerű még mindig?
Az egész techno egy nagy divat!!!! Csak ijen begyöpösödött b*zik/diszkósok halgattyák akik aztat hiszik hogy így kemények lesznek!!!
A techno zenéket is elaggyák csak nem a normális embereknek hanem a b*ziknak oszt jóvan. Szóval nem kell isteníti a technot mer ö szar az is mint az állat.
És a gyerekemnek se fogom engedi hogy ijen szar b*zi zenéket hallgasson.
Mer ö ugye az összes gépzene b*ziknak való.
Oszt ennyi!!!!
Ahogy mondod:D
De amúgy,szerintem én sem fogom engedni,hogy ilyet hallgasson a fiam,ha lesz fiam,ha lány,az más,de tuti szólni fogok neki,hogy halkítsa már le.Amúgy azt észrevettétek tényleg,hogy akik ilyen discos zenéket hallgatnak,mindig úgy hallgatják,hogy szétmegy a ház,dübörögnek a falak.Aztán csodálkoznak,ha halláskárosodottak lesznek.Hát normálisak ezek?XD
Mi van ? A fiatalok többsége elektronikus zenét hallgat. az meg nem érdekel hogy milyen fajta elektronikus zajt nyomat, mert nekem az összes egy kutya. Ráadásul még a pofámba is nyomják a dubstepet meg a többi hozzá hasonló szart. Én ZENÉT szoktam hallgatni és nem ilyen számítógéppel csinált majomságokat. És a rocknak tényleg van mondanivalója , kivéve az avril lavigne-hoz hasonló divatrockereknek.
Bár a 60-as 70-es évekbeli rockot nem szeretem , mert csak 1-2 szám jön be , de még inkább azokat hallgatnám mint ezeket a tecnokat
ja , ha ez számít valamit,
16/F
Igen,eléggé számít,mert a korosztályod tuctucos szart hallgat:)
De amúgy tökre igazad van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!