Miért hallgattok olyan kevesen Techno zenét fiatalok? Miért a Rock népszerű még mindig?
Kérdező!
Én pont az a fajta ember vagyok aki bőrzakóban és bakancsba jár még a WC-re is.
Nos!
Én olyan helyen lakok ahol sajnos ezek a party arcú Sunshine boy-ok laknak. Tapasztalatból beszélek, hogy a lányok többsége (köztük a szépek is) inkább vonzódnak egy különc, "számkivetett" fiúra mint a tömeggyártmány diszkóköcsögökre.És úgy vetted észre, hogy sok a rocker 14-18 éves korig?! Én 16 éves létemre nem sok olyan emberrel találkozok aki ugyancsak Rocker. De ha te annyit látsz akkor leírhatnád azt a várost ahol laksz, szeretnék hasonló ízlésű emberekkel találkozni!:-)
#75 A pop zene és a techno két külön kategória. Amiket a rádiókban hall az ember, azok pop zenék. Igaz, már azokat is gépekkel szerkesztik. Egy igazi techno zene egyáltalán nem lányos. Azok a zenék valók lányoknak amikben énekelgetnek.
Szerinted ez lányos techno?:) (Próbáld meg végig hallgatni, hogy értsd miről beszélek)
http://www.youtube.com/watch?v=LeSMO_oZ_xM
Hát sajnos ezeket a zenéket nem ismerik a tinik, amik egykor nívós helyeken dübörögtek. Tiestoo pfff...számomra egy boozi zsúrra való DJ.
"Azok a zenék valók lányoknak amikben énekelgetnek."
Tudod mi van? A zenei műfajok egyáltalán nem heterogén dolgok és ha valaki eldönti, hogy csak ezt és a többit kategorikusan elutasítja (hiába vannak átfedések, az a zene már meg van gyalázva). Ez olyan, mintha eldöntenéd, hogy mondjuk csak Magyarországot szereted, minden más országot gyűlölsz, minden aspektusában, szigorúan így neked a világ csak egy kis darabja jut, míg a többiek, akik nem fanatikusok, több dolgot tudnak élvezni.
Hát tudod, én azt vettem észre életem folyamán, hogy azokat a zenéket szeretik a lányok, amikben szerelemről énekelnek. Érdekes, hogy bármelyik nőt megkérdezem, szereti-e a techno-t, mindegyik azt válaszolja, hogy "unalmas nekem a tu-c tu-c zene."
Sajnos nagyon nagyon kevés olyan lány van, aki szereti az igazi techno-t. Mint amit belinkeltem legutóbb.
Igazad van, elírtam a mondatot. Úgy lett volna helyes, ha azt írom, hogy: Azok a lányok, akik nem szeretik a rockot, ők inkább pop zenéket szeretnek,(pld. Lady Gaga) amikben énekelnek.
Erre gondoltam, amikor azt a mondatot leírtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!