Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért hallgattok olyan kevesen...

Miért hallgattok olyan kevesen Techno zenét fiatalok? Miért a Rock népszerű még mindig?

Figyelt kérdés
Ha megkérdezek tőlem fiatalabb (főként lányokat) Metalt, meg mindenféle csörömpölős Rock zenét kedvelnek. Én 30 körüli férfi vagyok, de 16 éves koromban kezdett széles körben elterjedni a techno, aztán megállt és vissza esett a népszerűsége. Pedig nem csak simán Tu-c-Tu-c zenéről van szó, ahogy ők ezt mondani szokták, és nem csak parti drogosoknak való. Igenis van művészi szintű alkotás ebben a kategóriában. Azt hittem, hogy 10 év múlva már csak a dinók fognak rockot hallgatni! Mellesleg sok rocker meg heroint használ, ha valaki azzal jönne, hogy a techno drogosoknak való lenne. Miért nem szeretitek a modern stílust?

#rave #techno #trance #Techno vs rock
2012. dec. 6. 13:43
 71/107 anonim ***** válasza:
70%

Kérdező!

Én pont az a fajta ember vagyok aki bőrzakóban és bakancsba jár még a WC-re is.

Nos!

Én olyan helyen lakok ahol sajnos ezek a party arcú Sunshine boy-ok laknak. Tapasztalatból beszélek, hogy a lányok többsége (köztük a szépek is) inkább vonzódnak egy különc, "számkivetett" fiúra mint a tömeggyártmány diszkóköcsögökre.És úgy vetted észre, hogy sok a rocker 14-18 éves korig?! Én 16 éves létemre nem sok olyan emberrel találkozok aki ugyancsak Rocker. De ha te annyit látsz akkor leírhatnád azt a várost ahol laksz, szeretnék hasonló ízlésű emberekkel találkozni!:-)

2012. dec. 9. 18:01
 72/107 anonim válasza:
44%
én 18 éves lány létemre trance-et hallgatok. de mást nem!
2012. dec. 17. 15:02
 73/107 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó:

Marry me!

2012. dec. 22. 15:27
 74/107 anonim ***** válasza:
28%
Én vagyok az utolsó, és a válaszom: nem!
2013. jan. 12. 00:18
 75/107 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező,nem tudom,te hol laksz,de én ennek pont az ellenkezőjét tapasztalom.Szerintem a fiatalok többsége inkább a discós,vagy techno,vagy tuc-tuc,vagy akárhogyis hívjuk zenét kedveli.Hát a rádió is tele van ezekkel,meg a reklámok,meg minden.Amerikában bezzeg vannak olyan disco-k,ahol rockzene megy,legalábbis a filmekben.:DHa valaki rockzenét hallgat,azt már egyből goth-nak,vagy emosnak hiszik.Meg a mai fiataloknak túl durva még a leglágyabb rockzene is,mert iylen sp,meg fluor,meg nemtudoménmilyen nyálas izéket bírnak csak hallgatni.A zenés tehetségkutatókban is,nézz csak bele,szinte nincs semmi rockzene,ha meg van,mi a reakció:kigúnyolják,vagy túl vadnak gondolják,vagy túl durvának.Mi a fene van a világgal?Ja meg,ahhoz képest,hogy a tinik fiúk úgy öltözködnek,mint a melegek,meg lányos zenéket hallgatnak,ehhez képest nézd meg,hogyan viselkednek:alpári,bunkó,nagyképű arcoskodó majmok,akiknek minden 2.mondatukban muszáj lennie valamilyen káromkodásnak.Kicsit képzavaros,nem?:D Nemértem komoylan,mi van a tinikkel manapság,pedig a rock épphogy inkább férfias zene lenne,a techno meg lányos,erre meg...namind1,ezt muszáj volt leírnom,mert én ki nem állhatom azokat azenéket,amik manapság a discokban,meg a rádióban mennek.Hívhatsz nyugodtan dínónak,lehetek t-rex?:D
2013. jan. 15. 22:30
 76/107 A kérdező kommentje:

#75 A pop zene és a techno két külön kategória. Amiket a rádiókban hall az ember, azok pop zenék. Igaz, már azokat is gépekkel szerkesztik. Egy igazi techno zene egyáltalán nem lányos. Azok a zenék valók lányoknak amikben énekelgetnek.

Szerinted ez lányos techno?:) (Próbáld meg végig hallgatni, hogy értsd miről beszélek)

http://www.youtube.com/watch?v=LeSMO_oZ_xM

Hát sajnos ezeket a zenéket nem ismerik a tinik, amik egykor nívós helyeken dübörögtek. Tiestoo pfff...számomra egy boozi zsúrra való DJ.

2013. jan. 16. 13:14
 77/107 anonim ***** válasza:
65%
Kérdező neked krisnásnak kéne menned annyira elvakult vagy.
2013. jan. 16. 14:24
 78/107 anonim ***** válasza:

"Azok a zenék valók lányoknak amikben énekelgetnek."

Tudod mi van? A zenei műfajok egyáltalán nem heterogén dolgok és ha valaki eldönti, hogy csak ezt és a többit kategorikusan elutasítja (hiába vannak átfedések, az a zene már meg van gyalázva). Ez olyan, mintha eldöntenéd, hogy mondjuk csak Magyarországot szereted, minden más országot gyűlölsz, minden aspektusában, szigorúan így neked a világ csak egy kis darabja jut, míg a többiek, akik nem fanatikusok, több dolgot tudnak élvezni.

2013. jan. 16. 14:28
 79/107 A kérdező kommentje:

Hát tudod, én azt vettem észre életem folyamán, hogy azokat a zenéket szeretik a lányok, amikben szerelemről énekelnek. Érdekes, hogy bármelyik nőt megkérdezem, szereti-e a techno-t, mindegyik azt válaszolja, hogy "unalmas nekem a tu-c tu-c zene."

Sajnos nagyon nagyon kevés olyan lány van, aki szereti az igazi techno-t. Mint amit belinkeltem legutóbb.

2013. jan. 16. 16:15
 80/107 A kérdező kommentje:

Igazad van, elírtam a mondatot. Úgy lett volna helyes, ha azt írom, hogy: Azok a lányok, akik nem szeretik a rockot, ők inkább pop zenéket szeretnek,(pld. Lady Gaga) amikben énekelnek.

Erre gondoltam, amikor azt a mondatot leírtam.

2013. jan. 17. 03:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!