Miért ilyen népszerű az oppa gangnam style?
Figyelt kérdés
Mitől másabb mint a többi zene, miért lett ilyen rövid idő alatt ennyire népszerű?2012. nov. 13. 23:13
1/6 anonim válasza:
mert qrva jó, és az a tánc amit a fazon művel, ááááá :D
2/6 Malats válasza:
Ugyanaz a szisztéma mint az Lmfao. Bár a tánc gyérebb mint ott volt. Azt hogy ez mitöl sikeres, nem tudom. Akaratlanul is belevésödik az ember agyába a szöveg.a dallam.
3/6 kr11va válasza:
pont én is az Lmfaora gondoltam.nos az mélett olyan népszerű? az idióta stílusukkal.MEglátod és véged van.tetszik emrt egyedi és hülyeség és csak nevetsz rajkta megtudnád nézni emiatt többször is.
4/6 anonim válasza:
azért, mert először mindenkinek a fülébe mászik a dal, meg az az idióta tánc, minden épelméjű embernek tetszik
speciel, utálom azt a számot
tömegzene: jelentése, mindenki ezt hallgatja
5/6 Imperator2001 válasza:
De ez milyen dolog? A Skillet - Hero-nak csak 28.024.082 megtekintése van , az eső táncot járó manusnak meg: 1.309.086.469 :((
6/6 anonim válasza:
mert gagyi és a legyek rászállnak a szarra
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!