Kezdőoldal » Szórakozás » Zene » Miért ilyen népszerű az oppa...

Miért ilyen népszerű az oppa gangnam style?

Figyelt kérdés
Mitől másabb mint a többi zene, miért lett ilyen rövid idő alatt ennyire népszerű?
2012. nov. 13. 23:13
 1/6 anonim ***** válasza:
0%
mert qrva jó, és az a tánc amit a fazon művel, ááááá :D
2012. nov. 13. 23:19
 2/6 Malats ***** válasza:
Ugyanaz a szisztéma mint az Lmfao. Bár a tánc gyérebb mint ott volt. Azt hogy ez mitöl sikeres, nem tudom. Akaratlanul is belevésödik az ember agyába a szöveg.a dallam.
2012. nov. 13. 23:34
 3/6 kr11va válasza:
pont én is az Lmfaora gondoltam.nos az mélett olyan népszerű? az idióta stílusukkal.MEglátod és véged van.tetszik emrt egyedi és hülyeség és csak nevetsz rajkta megtudnád nézni emiatt többször is.
2012. nov. 14. 12:04
 4/6 anonim ***** válasza:

azért, mert először mindenkinek a fülébe mászik a dal, meg az az idióta tánc, minden épelméjű embernek tetszik

speciel, utálom azt a számot

tömegzene: jelentése, mindenki ezt hallgatja

2012. nov. 14. 17:21
 5/6 Imperator2001 ***** válasza:
De ez milyen dolog? A Skillet - Hero-nak csak 28.024.082 megtekintése van , az eső táncot járó manusnak meg: 1.309.086.469 :((
2013. febr. 12. 18:25
 6/6 anonim ***** válasza:
mert gagyi és a legyek rászállnak a szarra
2013. febr. 18. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!