Szilágyi Liliana ügyben kinek van igaza?
Magyaráztam ott egy pár kommentel feljebb azokat a dolgokat amiket egy két ember itt nem ért. Nem fogok mindent újra bepötyögni. De ha leirod konkrétan mit nem értesz akkor megvalaszolom.
A gusztustalan privátozó meg elmehet a fenébe. Én nem sertegettem semmit de ez az indokolatlan mocskolodas sok mindent elmond....
"Én nem sertegettem semmit"
Mármint gondolom úgy értetted, hogy "senkit", bár nekem nem úgy rémlik, mint ha ez igaz lenne.
A másik dolog. Igen, írtál számokat és mennyiségeket ("egy százalék", "rengeteg ember", "legtöbb esetben", "egy részét", "töredék"). Ezeket alá tudod támasztani valami statisztikával, vagy csak úgy bedobtad őket hasadra ütve? Mert ilyet én is tudok. Konkretizáld ezeket kérlek hivatalos statisztikákkal, hogy komolyan tudjalak venni. Tehát mit jelent számszerűsítve, százalékosítva nálad a következő mennyiségek:
- rengeteg ember
- legtöbb esetben
- egy részét
- töredék
Illetve kérlek, az egyetlen konkrétabb számodat ("KB egy százalék") támaszd alá valami adattal, tanulmánnyal, statisztikával!
Köszönöm szépen!
Totál félreértettétek a #155-öst. 😑
Én 100 %osan elhiszem Liliána írását az utolsó szóig. Mindenféle bizonyíték nélkül.
Ezért írtam, hogy aki bizonyítékokat akar, az mégis hogy képzelte? Milyen bizonyosságra gondol?
165, pedig ez nem annyira nagyon nehéz. Én minden olyan bizonyítékot örömmel elfogadok, ami tudományosan megalapozott és objektív, és egy bíróság is elfogadja, legyen az igazságügyi klinikai pszichológus vagy pszichiáter szakvélemény, látlelet, elfogulatlan, hiteles tanúk, esetleg hazugságvizsgálat, bár az nem megbízható ennyi idő távlatában. Ha lesznek ilyenek, akkor kétségeim nem leszenek. De sajnos egyelőre ilyenek nincsenek, csak médiakampány. Bízom benne, hogy hamarosan leszenek, és akkor eloszlik minden kétség.
Remélem azt azért tudod, hogy egy hatóság, bíróság nem fogad el olyan állítást, ami nincs kellően alátámasztva, és valószínűleg nem véletlenül nem fogadja el. Ha olyan világ lenne, hogy csak így lehet ítéletet hozni, akkor nagyon-nagyon-nagyon sok ember hatóságokhoz rohangálna, hogy az ő egyedüli szava alapján ítéljenek súlyos börtönre embereket. Jó lenne az? Ha ilyen világ lenne, holnap bemennék a bíróságra, és azt mondanám, hogy te egy fegyveres rabló vagy. Le is fognának, és raknának is a börtönbe, bármilyen bizonyíték nélkül. Jó lenne az neked?
166.
Nyilatkozta, hogy van bizonyíték. Egyébként nem téged akar meggyőzni, nem fordult volna akkor nyilvánossághoz. Bántalnazott embereken és saját magán akar segíteni. Aki volt bántalmazva és meghallgatja, az nem kételkedik. Ha elolvassa az apja levelét es a húga levelét, akkor pedig biztos benne, hogy igaz.
"Ha elolvassa az apja levelét es a húga levelét, akkor pedig biztos benne, hogy igaz."
Miért biztos? Kifejtenéd ezt, kérlek?!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!