Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szilágyi Liliana ügyben kinek...

Szilágyi Liliana ügyben kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Valóban megtörtént, amit a lány állít? Ha igen, hogy lehet bizonyítani? Ha nem, hogy lehet bizonyítani? Hogy lehet bizonyítani az ilyen ügyeket évek múltán? Mindket oldal hihetően adja elő a sztoriját, félelmetes, hogy mennyire igaza lehet akár bármelyik oldalnak.
2021. dec. 31. 07:25
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯
 161/221 anonim ***** válasza:
5%

Magyaráztam ott egy pár kommentel feljebb azokat a dolgokat amiket egy két ember itt nem ért. Nem fogok mindent újra bepötyögni. De ha leirod konkrétan mit nem értesz akkor megvalaszolom.

A gusztustalan privátozó meg elmehet a fenébe. Én nem sertegettem semmit de ez az indokolatlan mocskolodas sok mindent elmond....

2022. jan. 2. 19:58
 162/221 anonim ***** válasza:
82%

"Én nem sertegettem semmit"

Mármint gondolom úgy értetted, hogy "senkit", bár nekem nem úgy rémlik, mint ha ez igaz lenne.

A másik dolog. Igen, írtál számokat és mennyiségeket ("egy százalék", "rengeteg ember", "legtöbb esetben", "egy részét", "töredék"). Ezeket alá tudod támasztani valami statisztikával, vagy csak úgy bedobtad őket hasadra ütve? Mert ilyet én is tudok. Konkretizáld ezeket kérlek hivatalos statisztikákkal, hogy komolyan tudjalak venni. Tehát mit jelent számszerűsítve, százalékosítva nálad a következő mennyiségek:

- rengeteg ember

- legtöbb esetben

- egy részét

- töredék

Illetve kérlek, az egyetlen konkrétabb számodat ("KB egy százalék") támaszd alá valami adattal, tanulmánnyal, statisztikával!

Köszönöm szépen!

2022. jan. 2. 20:08
 163/221 anonim ***** válasza:
71%
Láttam az interjút és nagyon ismerős. Nekem a bátyám 11 évvel idősebb és gyerekkorom óta bántalnazott, fizikailag utoljára 21 évesen, de lelkileg még 35 éves koromig. Addigra jutottam el odáig, hogy ezzel szóba állni sem akarok. Nekem anyukám is bántalmazó volt, meghalt 21 éves koromban. Szóval nekem tényleg nem volt támogató közegem. 23 évesen megismertem a párom, de nem tudtam neki mesélni ezekről a dolgokról, úgyhogy azóta se ért mi bajom volt. A sógornőm, hát ő viszont furcsa. Normális család, akik támogatták is. Már a gyerekszülés előtt látnia kellett volna, hogy nem normális, amit a bátyám csinál, mégis 3 gyereket szült neki, anyaglag teljesen kiszolgáltatva magát. Nem a saját maga és a gyerekei élete a fontos, hanem mit szólnak az emberek. Egyszer kifakadt, én mondtam, menjen haza a szüleihez. Rá egy hétre, mintha minden rendben lenne, mindenki rossz hozzájuk képest. Engem már nem tudott befolyásolni, 23 évesen összeköltöztem a párommal. Hihetetlen volt, hogy nem hátráltatnak, hanem támogatnak, büszkék rám, szóval tudtam távolódni és kezdtem kapizsgálni, hogy nem én vagyok a rossz, az élet minden területén kaptam a visszaigazolást, munkában, magánéletben, tényleg jól alakult minden. Nagyon sajnálom, hogy ott már nem szakítottam meg a kapcsolatot vele. Tarzottuk a kapcsolatot, át kellett járnom hozzájuk, mert egy család vagyunk. Persze folyamatos bántalmazás továbbra is lelkileg, csak most a páromra kivetítve, akit persze a háta mőgőtt folyamatosan kritizált, persze én is egy kis hülye voltam továbbra is, akinek állandóan bele akart szólni az életébe, úgy előadva, hogy csak jót akar nekem. A második gyerekem születésénél viszont valami tényleg átfordult nálam, egyszerűen amikor megint próbáltak szokásukhoz híven betoppani, nem nyitottam ajtót, és nem vettem fel a telefont többet nekik. Az a gond, ahogy Sz.L. apja se érzi magát bűnösnek, a bátyám se fogja. Egyszer még felnőtt fejjel megkérdeztem, hogy miért bántalmaztak annyit gyerekként, a válasz, mert megérdemeltem. Hozzáteszem folytatja a családjával is, gyerekeit fizikailag bántalmazza, feleségét lelkileg, fizikailag nem tudom, de furcsa lenne, ha nem, és ehhez aszisztál a környezet, a szülők, ismerősök, a felesége is, mert a gyerekeit ilyen helyzetbe hozta. Viszont mindenki szája pénzzel be van tömve, mert anyagilag nagyvonalú persze és a külvilág felé produkálva van a tökéletes család.
2022. jan. 2. 20:24
 164/221 anonim ***** válasza:
67%
Egyébként pedig tényleg nagy bátorság kellett, hogy kiálljon. Én 42 éves, 2 gyerekes anyaként nem beszélek senkinek a gyerekkoromról, mert egyszerűen az én szegyenemnek érzem még mindig. Ennyi idő után, főleg, hogy egy normális családi életet élünk, nekem is felfoghatatlan, hogy fordulhat ilyen elő. Ránézek a gyerekeimre és nem tudom elképzelni, hogy úgy bánjak velük, ahogy velem bántak. Mi járhatott például az anyám eszébe, amikor összekuporodva kértem, hogy ne bántson es simmán egy hajsütővassal ütött. Vagy amikor a bátyám rúgdosott vagy 10 percen keresztűl, mert a kutyám, amíg dolgoztam, a.sportcipőmet megrágta. Millió ilyen történet volt, senki nem tudott semmit, mert ha a saját családomban nem bízhattam, akkor kiben?
2022. jan. 2. 20:55
 165/221 anonim ***** válasza:
19%

Totál félreértettétek a #155-öst. 😑

Én 100 %osan elhiszem Liliána írását az utolsó szóig. Mindenféle bizonyíték nélkül.

Ezért írtam, hogy aki bizonyítékokat akar, az mégis hogy képzelte? Milyen bizonyosságra gondol?

2022. jan. 2. 21:04
 166/221 anonim ***** válasza:
76%

165, pedig ez nem annyira nagyon nehéz. Én minden olyan bizonyítékot örömmel elfogadok, ami tudományosan megalapozott és objektív, és egy bíróság is elfogadja, legyen az igazságügyi klinikai pszichológus vagy pszichiáter szakvélemény, látlelet, elfogulatlan, hiteles tanúk, esetleg hazugságvizsgálat, bár az nem megbízható ennyi idő távlatában. Ha lesznek ilyenek, akkor kétségeim nem leszenek. De sajnos egyelőre ilyenek nincsenek, csak médiakampány. Bízom benne, hogy hamarosan leszenek, és akkor eloszlik minden kétség.

Remélem azt azért tudod, hogy egy hatóság, bíróság nem fogad el olyan állítást, ami nincs kellően alátámasztva, és valószínűleg nem véletlenül nem fogadja el. Ha olyan világ lenne, hogy csak így lehet ítéletet hozni, akkor nagyon-nagyon-nagyon sok ember hatóságokhoz rohangálna, hogy az ő egyedüli szava alapján ítéljenek súlyos börtönre embereket. Jó lenne az? Ha ilyen világ lenne, holnap bemennék a bíróságra, és azt mondanám, hogy te egy fegyveres rabló vagy. Le is fognának, és raknának is a börtönbe, bármilyen bizonyíték nélkül. Jó lenne az neked?

2022. jan. 2. 21:13
 167/221 anonim ***** válasza:
34%

166.

Nyilatkozta, hogy van bizonyíték. Egyébként nem téged akar meggyőzni, nem fordult volna akkor nyilvánossághoz. Bántalnazott embereken és saját magán akar segíteni. Aki volt bántalmazva és meghallgatja, az nem kételkedik. Ha elolvassa az apja levelét es a húga levelét, akkor pedig biztos benne, hogy igaz.

2022. jan. 2. 21:27
 168/221 anonim ***** válasza:
90%

"Ha elolvassa az apja levelét es a húga levelét, akkor pedig biztos benne, hogy igaz."

Miért biztos? Kifejtenéd ezt, kérlek?!

2022. jan. 2. 21:34
 169/221 anonim ***** válasza:
75%
#166, jó és hol vannak a bizonyítékok? Mert eddig csak médiaszereplés van, ahogy azt más is említette. Ha nekem bizonyítékaim lennének egy ilyen súlyos dologról, letétbe helyezném egy ügyvédnél vagy közjegyzőnél, és minden egyes alkalommal, amikor bejárom a médiát, vinném magammal a letéti szerződést, és lobogtatnám, hogy "- Tessék, itt vannak a bizonyítékok, most még letétben, de hamarosan nyilvánosságra kerül minden!". Nem?
2022. jan. 2. 21:37
 170/221 anonim ***** válasza:
81%
166-os, ha nem minket akar meggyőzni, akkor miért a sajtóhoz megy, miért nem a hatóságokhoz? Legjobb tudomásom szerint a nyomozóhatóság és bíróság nem sajtóhírek alapján szokott dönteni, és ez persze jól is van így. Tévéinterjúkkal nem fogja meggyőzni egyik hatóságot sem, ebben teljesen bizonyos vagyok.
2022. jan. 2. 21:42
❮❮ ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!