Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szilágyi Liliana ügyben kinek...

Szilágyi Liliana ügyben kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Valóban megtörtént, amit a lány állít? Ha igen, hogy lehet bizonyítani? Ha nem, hogy lehet bizonyítani? Hogy lehet bizonyítani az ilyen ügyeket évek múltán? Mindket oldal hihetően adja elő a sztoriját, félelmetes, hogy mennyire igaza lehet akár bármelyik oldalnak.
2021. dec. 31. 07:25
 201/221 anonim ***** válasza:
31%

204 ha veled ilyen történne, lehet, hogy te is ezt tennéd. és nem, nem tudom, hogy igaz-e, de ítélkezel úgy, hogy lehet, hogy ez a lány valóban átélte ezt az egészet. amit mi fel sem tudunk fogni, hogy milyen lehet, de hogy lelkileg megnyomorít, az biztos.

és igen, egy hétköznapi ember, aki nem áll a közönség előtt évekig, valószínűleg nem megy a tévébe ezért, de aki olyan, mint ő, gondolhatja azt, hogy ezzel segít másoknak

2022. jan. 3. 12:25
 202/221 anonim ***** válasza:
20%

Töröltetheted a válaszomat de attól még igazam van abban hogy te sem vagy jobb. Vered itt a melled hogy mekkora szemetek akik egyből elitelik az apát, te meg egyből eliteled a lányt.

Ez a pártatlansag, mi?

2022. jan. 3. 16:58
 203/221 anonim ***** válasza:
78%

Jézusom, nyugi!

Én töröltettem, mert totál unalmas és irritáló, amit csináltok. Nem a veszekedésetekre vagyunk kíváncsiak, de több oldalon át csak az ment.

2022. jan. 3. 17:04
 204/221 anonim ***** válasza:
26%
Én inkább a lánynak hiszek - nekem őszintének tűnt a videóban, ismerek sajnos hasonló esetet a környezetemből, ahol elég hasonló dolgok történtek, mint amit ő elmondott... ettől függetlenül azért nem venném készpénznek, mert nem ismerem sem őt, sem az apját.
2022. jan. 3. 19:46
 205/221 anonim válasza:
33%
202-es vagyok. Szánalmas, amit itt pár ember csinál. Ilyenkor csak saját magatokról állítottok ki szegénységi bizonyítványt. Tudjátok, ha valakivel valami bajotok van, s nincs meg a megfelelő intelligenciátok ahhoz, hogy normális hangnemben ezt lerendezzétek, akkor illik privátban megbeszélni a dolgokat, mert a kérdező meg a többiek lehet nem erre lennének kíváncsiak:)
2022. jan. 3. 19:58
 206/221 anonim ***** válasza:
97%
Most mondta a szakértőnő a tévében, hogy nem tudhatjuk, hogy akármelyik oldalon is (apa-lány) mi játszódhatott le, nem ismerjük az ügy minden aspektusát, ezért külső szemlélőként azzal tehetjük a legjobbat, ha nem foglalunk állást az ügy lezárultáig. Valamint azt is, hogy ő, mint szakember sem tud mindig teljesen feltárni egy ilyen esetet minden részletében. Hát ennyi.
2022. jan. 3. 20:23
 207/221 anonim ***** válasza:
88%
207, Óóó nyugi, mindjárt jönnek azok a tipikusok, akik majd jól megmondják, hogy "- Hülye ez a szakértő! Honnan vette a diplomáját! Nem ért hozzá!", stb.
2022. jan. 3. 20:32
 208/221 anonim ***** válasza:
97%

"egy-két hozzászóló olyan, mint ha nem is ezen a bolygón élne, és a filmekből, sorozatokból, meg az internetes kommentekből szerezné a "tapasztalatait"!"

Facebookon meg mindenki a hazugságvizsgálóval jött, mintha az lenne az isten.

2022. jan. 3. 20:55
 209/221 anonim ***** válasza:
14%
208-as, eddig egyedül te művelted ezt a viselkedési stílust, de ne zavarjon
2022. jan. 3. 21:09
 210/221 anonim ***** válasza:
0%
Menjetek már szobára
2022. jan. 4. 08:40

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!