Szilágyi Liliana ügyben kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Valóban megtörtént, amit a lány állít? Ha igen, hogy lehet bizonyítani? Ha nem, hogy lehet bizonyítani? Hogy lehet bizonyítani az ilyen ügyeket évek múltán? Mindket oldal hihetően adja elő a sztoriját, félelmetes, hogy mennyire igaza lehet akár bármelyik oldalnak.2021. dec. 31. 07:25
211/221 anonim válasza:
#209 ja, mert hogy valaki random rám ír egy teljesen normális szemelyeskedest nélkülöző válaszom miatt hogy "hülye pcsa" az normális ugye?
Vannak itt személyeskedő kommentek de én maximum akkor mentem ebbe bele mikor te magas lóról beszéltél. Előtte nem. Csak az nem jut el az agyadig hogy nem minden kommentet én írok és lehet hogy egy olyan miatt érzed magad erre feljogositva amit valaki más írt.
212/221 anonim válasza:
Akkor látom, nem csak én nem értettem veled :
213/221 anonim válasza:
211, mondjuk téged nem nehéz felismerni, két napja azért óbégatsz, mert valaki állítólag hülye pi.csnak nevezett privátban. Ezek szerint ennyire betalált, ha ennyire képtelen vagy túltenni rajta magadat.
214/221 anonim válasza:
Mert ilyen emberek állítják itt okosabbnak és hű de milyen bölcs igazságos embernek magukat akik így nyilvanulnak meg. Szánalmas.
215/221 anonim válasza:
#213, bizony, lassan három napja ezen vergődik.
216/221 anonim válasza:
Amúgy nincs összefüggés. Hogy valaki bunkó, attól még lehet zseni, és fordítva is, kedves ember is lehet határtalanul ostoba.
217/221 anonim válasza:
1-2 kérdésre itt a válasz:
218/221 anonim válasza:
A Blikk úgy tudja....A Blikknek van hivatalos másolata a bírósági perrol és a jogerős iteletrol?
219/221 anonim válasza:
Ismerve őket, van. Sajnos egyszer mi is kerültünk a Blikk címlapjára és hihetetlen dolgokat megtudtak, amiket nem mi adtunk ki, a privát telefonszámunktól kezdve a rendőrségi papírokig. Mindenhol van emberük.
220/221 anonim válasza:
Felháborító, hogy ilyen lincselést lehet szervezni a bulvármédiában bármikor bárkiellen. 10 milliárdos kártéritéseket kéne minimum fizetnie mindenkinek aki kitalálta, és részt vett benne. Egyértelmű hogy a bulvármédia fizeti a csajt, és irányítja mikor mit nyilatkozon, hogy elég izgalmas legyen a történet. Mert egyébbként miért akarná bárki is a legintimebb családi ügyeit a nyilvánosággal, a csőcselékkel megvitatni ?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!