Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szilágyi Liliana ügyben kinek...

Szilágyi Liliana ügyben kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Valóban megtörtént, amit a lány állít? Ha igen, hogy lehet bizonyítani? Ha nem, hogy lehet bizonyítani? Hogy lehet bizonyítani az ilyen ügyeket évek múltán? Mindket oldal hihetően adja elő a sztoriját, félelmetes, hogy mennyire igaza lehet akár bármelyik oldalnak.
2021. dec. 31. 07:25
 191/221 anonim ***** válasza:
97%

De amugy amit itt nehanyan lemuvelnek a komment szekcioban, az azert egesz elkepeszto.

Mennyire nincs az embereknek vitakulturaja, hihetetlen.

Abban azert megegyezhetnenk, h MINDENKIT megillet az artatlansag velelme, mindaddig, mig bunossege be nem bizonyosodik. Tessek magunkat mindket fel helyzetebe belepozicionalni! S igen, rengeteg hamis vad van es rengeteg igazi, valos bantalmazas. De ezekre nem lehet egy egyseges semat rahuzni, minden eset mas es mas. Az igazsag a legfontosabb! Ha megtortent, akkor kapja meg a melto bunteteset az elkoveto, ha pedig nem,akkor a masik, hamis vadert.

De azert az ugy ebben a szakaszaban meg nem kene senki felett itelkezni.

En magam inkabb afele huzok, h igaznak veljem Szilagyi L tortenetet, de varom a bizonyitekait, esetleges orvosszakertoi velemenyeket stb.

2022. jan. 3. 08:37
 192/221 anonim ***** válasza:
84%
A párhuzam csak annyi, hogy ott is bemondás alapján már végre is lett hajtva az azonnali ítélet, és sokan itt is ezt szeretnék. Néhány elemében más történet, más elemeiben meg merőben hasonlatos.
2022. jan. 3. 08:37
 193/221 anonim ***** válasza:
98%
192, úgy voltam vele, amikor kikerült az ügy, hogy "- Úr Isten, szegény lány! :(". Aztán jött apuka nyilatkozata, mikor is azt mondtam, hogy akkor kezeljük óvatosabban az ügyet. Jött a testvér nyilatkozata, onnantól meg azt mondtam, hogy kivárom a végét az ügynek, és majd akkor alkotok saját véleményt.
2022. jan. 3. 08:40
 194/221 anonim ***** válasza:
11%
Simek Kittit idekeverni azért elég erős...
2022. jan. 3. 09:05
 195/221 anonim ***** válasza:
86%
Miert eros? Bantalmazasrol volt szó ott is. Elvileg ugyanaz az alaphelyzet, max az ugy kimenetele lesz más.
2022. jan. 3. 09:09
 196/221 anonim ***** válasza:
17%

Most arra reagálok amit nekem írtál, mert ahogy látom jó páran kommentelunk még ide.

"De ezt te fel sem tudod fogni."

Nem tudom hogy kinek vagy minek képzeled magad hogy ilyen magas lóról beszélj velem.

Amúgy azt mondta a lány hogy perben áll az apjával és csak olyanokat állít amiket tud is bizonyítani.

Tehát majd a bíróság eldonti.

Nem te!

És nem is én!

És nem is kell hogy nekünk bemutassa a bizonyítékokat mert nem ránk tartozik.

Én az ellen szolaltam fel hogy egyesek itt kapasbol hazugnak nevezik a lányt mert szerintük nem stimmel a sztorija.

Meg azok ellen akik egy bírósági ítélet után is ugyanúgy szidnak.

Nagyon jó hogy te véded a másik oldalt, az apát de atesel a ló túloldalára.

Szóval bort iszol és vizet prdekilasz. Ugyanúgy eliteled a lányt mint mások az apát.

És leirom szajbaragosan: ha nem te írtad azokat a kommenteket nem kell magadra venni, de aki ilyen gusztustalan stílusban mocskolta a lányt az igenis semmivel sem különb.

2022. jan. 3. 10:06
 197/221 anonim válasza:
56%

Kedves Mindenki!

Én hobbi szerűen úsztam régebben, de az edzőmmel tartom a kapcsolatot, néha beszélünk. Neki a főnöke azt mondta, hogy Szilágyi Zoli ( Liliána apja) már gimis korában mutatott enyhe autisztikus / viselkedészavarra utaló tüneteket, mert ő messziről ismerte, meg okos ember volt mindig. Én ennyit hallottam, most ez vagy igaz vagy nem.

Egy biztos. Én is vesztem össze a lányommal, volt nem is kevés veszekedés köztünk, de ettől függetlenül szeretjük kimondhatatlanul egymást, s soha nem jutna eszünkbe a másikról hamis tanubizonyságot tenni. Én is elváltam az édesanyjától pedig, sőt elég sok veszekedést végig kellett néznie, de még így is szuperlativuszokban beszél rólam vagy az anyjáról. Nagyon nagy törés és hosszú folyamat kell ahhoz, hogy egy lány így nyilvánuljon meg a saját apjáról, aki ruházta, etette.

Nézzék meg a régebbi videóit. Nem értek a phszichológiához, de mikor a lány azt mondja, hogy ,, az olimpiáig csak békességet, szeretet kérek a családomtól" , meg mikor az apja szóba kerül rögtön látszik, hogy csuklik a hangja, összekuporodik kissé, meg látszik az arcán is, hogy vagy nem akar róla beszélni vagy tényleg felzaklatta, hogy a témába került. Ezek 2015-ös felvételek, egy képzett phszichológus rögtön megállapítja, ki mond igazat, de egy laikus is látja a lányon már a videókon, hogy hogy reagál, ha az apja szóba kerül.

2022. jan. 3. 11:35
 198/221 anonim ***** válasza:
85%

"Tehát majd a bíróság eldonti.

Nem te!

És nem is én!"

Azért érdekesek ezek a mondataid, mert ez száznyolcvan fokos fordulat ahhoz képest, amiket az elején írtál, még pedig hogy bizonyosan nem hazudik a vádló. Ezzel meg is adtam a választ arra, hogy miért beszélek ilyen magas lóról veled, mert ezt érdemled, ezért a mentalitásért. Egyébként még visszafogtam magamat, mert sokkal jobban ki szoktam oktatni az olyanokat, mint te.

2022. jan. 3. 12:09
 199/221 anonim ***** válasza:
58%

Nekem ez az egész sztori sántít, leginkább egy előre eltervezett bosszúhadjáratnak tűnik. Azok az ízléstelen retusált fotók, az előre belengetett nagy "coming out", folyamatos jelenlét a médiában ezzel a nyomorult históriával; minden nap egy újabb Liliána-nyilatkozat a hírportálokon.. Ez nem egy áldozat segélykérése, ez konkrétan turnézás egy operett előadással.

És mindezek tetejébe még a húga hitelét is lenullázza az "ügy" érdekében. Gyakorlatilag mindenkibe belegázol, aki nem osztja a tévképzeteit. Én már az elején sem igazán hittem neki, a kétségeim azóta csak erősödtek. Számomra a húga hitelesebb személynek tűnik ebben a történetben.

2022. jan. 3. 12:13
 200/221 anonim ***** válasza:
76%

"Ezek 2015-ös felvételek, egy képzett phszichológus rögtön megállapítja, ki mond igazat"

Nem. A pszichológusok nem videófelvételek alapján adnak szakvéleményt, hanem több személyes találkozás után. Így működik a valódi világ, ami nem a virtuális világ. Tessenek már kiszakadni az internet mögül, mert egy-két hozzászóló olyan, mint ha nem is ezen a bolygón élne, és a filmekből, sorozatokból, meg az internetes kommentekből szerezné a "tapasztalatait"!

2022. jan. 3. 12:13

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!