Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szilágyi Liliana ügyben kinek...

Szilágyi Liliana ügyben kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Valóban megtörtént, amit a lány állít? Ha igen, hogy lehet bizonyítani? Ha nem, hogy lehet bizonyítani? Hogy lehet bizonyítani az ilyen ügyeket évek múltán? Mindket oldal hihetően adja elő a sztoriját, félelmetes, hogy mennyire igaza lehet akár bármelyik oldalnak.
2021. dec. 31. 07:25
 181/221 anonim ***** válasza:
62%
Nem, nem bolti eladó vagyok. Szerintem bármelyik jóérzésű embernek, aki a leveleket olvassa, megszólal a harang, hogy valami nincs rendben. Lehet ez a hivatásos, viszont ha nálad nem szólal meg, akkor pályát tévesztették és a gyári soron nagyobb hasznodat vennék. Az újságíró hölgyemény pedig elmondhatja a véleményét, viszont ne oktatáson már ki másokat, mert nekik is van, nem ez a dolga, inkább végezhetett volna kutatómunkát az ügyben és írhatott volna egy jó cikket.
2022. jan. 2. 23:32
 182/221 anonim ***** válasza:
68%

#162 "De nem fogom magam linkekkel farasztani"

Nem lenne jellemesebb, gerincesebb, becsületesebb azt írni, hogy azért nem felelsz a kérdésemre, mert fogalmad sincs a válaszról, és csak durrogtatni próbáltál nagy szavakat a levegőbe? Ez megint csak nagyon szánalmas. Szerencsére persze nem kell ezt leírnod, elismerned, akinek van egy kicsi esze, tudja, hogy ez így van. Hiteltelen ember vagy. És még te osztod az észt? Hát komolyan már!

Egyébként miért ne hinném el? Ha mutatsz nekem kriminológia, ítélkezési és társtudományos tényeket azokról, amikre rákérdeztem, akkor hogyan tudnám megkérdőjelezni azt, a papírra vetett tényeket? Tehát még mindig itt van a lehetőség, hogy válaszolj a korábban feltett kérdésre. De nem fogsz, ezt prognosztizálom. Valamilyen átlátszó ürüggyel ki fogsz siklani a dologból, mint egy angolna.

2022. jan. 2. 23:35
 183/221 anonim ***** válasza:
29%
Egyébként pedig az újságíró véleményezhet szerinted random idegen embereket, akkor nekem is lehet a véleményem, hogy te egy 0 vagy a szakmában, ugye?
2022. jan. 2. 23:35
 184/221 anonim ***** válasza:
11%
Mégis milyen bizonyíték kell, leírtam, neked nem felel meg, mert nem ezt magoltad az iskolában. Tudlak sajnálni.
2022. jan. 2. 23:37
 185/221 anonim ***** válasza:
80%

Rendben, akkor nem bolti eladó vagy. Mi a legmagasabb végzettséged?

Szerencsére továbbra sem te fogod eldönteni(!) hogy pályát tévesztettem-e. Egyelőre nagyon úgy tűnik, hogy nem, mert remekül megélek a végzettségemből. Nincs ebben semmi csoda, mert ez sem úgy működik, ahogy a gagyi filmekben látjátok, hogy úgy kap meg valaki egy pozíciót, hogy az apukája a cég vezetője. Bármilyen hihetetlen, de egy komoly beosztásban legtöbbször a tudása alapján foglalkoztatnak valakit, és nem nepotizmus vagy protekcionizmus miatt.

2022. jan. 2. 23:38
 186/221 anonim ***** válasza:
88%
Lehet ilyen véleményed, csak éppen tekintettel arra, amit az előbb írtam, nem nagyon számít. Én akkor is az maradok a húsz éve űzött hivatásomban, és még a tiszteletdíjam sem lesz alacsonyabb a te véleményed miatt. Kezded már érteni, hogy hogyan működik az igazi, komoly felnőttek világa?
2022. jan. 2. 23:41
 187/221 anonim ***** válasza:
39%
Jó, csak,hogy boldog legyél. Apuka nem is magát védi, csak hát szegény kisebbik lányát belekeverték. Nem, nem a húgára volt kihegyezve. Nem tudja magát megvédeni, nem is kéne, ha ártatlan, a másik oldalnak kell bizonyítani. Aztán van egy éles váltás, pénzbeli megvonás, vegye fel az anyja nevét, büntetőper kilátásba helyezése. A húga állítólagos levele, ugyanolyan elutasítás a testvére iránt és semmi kérdés a miértekre, pedig állítólag felnézett rá és példaképének tartotta. Ebben a levélben is fenyegetések perrel. Az apját felmagasztalja, ahogy magát is. Fenyegető hangvitel mindkét levélben. Ez nem egy 18 éves lány agyában született. Vegyük a másik oldalt, ismerve a mai hazai viszonyokat, mit nyerne ezzel a nagyobbik lány és az exfeleség. Figyelmet? Annyit nem érne ez az egész. Bírósági per egy olyan ügyben, ami rettentő nehezen bizonyítható és az emberek egy nagy része, hiába igaz, akkor sem fogja elhinni. Egy életre bélyegzi meg magát. Mivel találkoztam bántalmazó és bántalmazottal is, így teljesen reális volt, amit nyilatkozott. Egy pszichológus oktatta volna ki ennyire részletesen? Egy ilyen súlyos ügyben bizonyítékok nélkül bele merne vágni az ügyvéd apjával szemben, aki megtorlással fenyegeti? Ráadásul ügyvéd apuka nagyon jól tudja, hogy nem neki kell az ártatlanságát, hanem a vádlónak kell a bűnősségét bizonyítania, úgyhogy elég álságos ez a nem tudom az ártatlanságomat alátámasztani. A kisebbik lány levele pedig szól egy embernek, aki nem vádolt, hanem egy vizsgálóbizottság felállítását kezdeményezte, ami munkájából kifolyólag is kötelessége. Személyeskedik, őt is fenyegeti, kiélezi a levelet az érdekeire, amiről tudomást se vettek eddig, persze ebben is apuka érdemeit kihegyezve, mintha kapcsolódna az ügyhöz, hogyan sarazzanak valakit egy ráadásul nem is odaillő dolgokkal. Ha a lány védeni akarta volna az apját, ez nem ilyen formában történik. Ez egy nárcisztikus ember haragja, aki elismerést vár, ha valaki kiesik az irányítása alól azt pedig fenyegeti.
2022. jan. 3. 00:20
 188/221 anonim ***** válasza:
90%

188, nem jártam utána (de még utánajárhatok, mert veletek ellentétben pontosan tudom, hogy mit és hol kell keresni), viszont nem is dobálózok megfoghatatlan értékű mennyiségekkel (pl. rengeteg, legtöbb, stb). Érted a különbséget? Dehogy érted...

Elmesélek egy történetet, csak hogy lássuk, kiket szokott védeni a csőcselék.

S.K. Somogy megyei tizenéves lányka volt. Fejbe lőtte a nevelőapját. A védekezés természetesen az volt: bántalmazta, M O L E S Z T Á L T A. Elítélték emberölésért, de az akkori tehetségtelen köztársasági elnök ennek is kegyelmet adott. Aztán mit csinált a szegény, molesztált lány? Molesztálása traumájaként az első dolga volt, hogy rohanjon a legközelebbi péniszhez, és tizenévesen teherbe essen. A történet itt még nem ér véget, mert szegény traumás lány gyermekét hátrahagyva nyugatra ment, és prostituált lett belőle. Hihető, ugye, hogy akit gyermekként molesztálnak, pont egy ilyen munkát fog végezni. Tudom, most jönne az, hogy "- Mindenki másképp dolgozza fel a traumát!". Aha. A történetnek azonban még itt sincs vége. A falusiak elkezdtek beszélni az érdeklődőknek, hogy mi is történt valójában. A nevelőapa, a fejbelőtt áldozat, dolgozott reggeltől-estig, hogy eltartsa a feleségét, és a (nem is saját) lányát. Ám mikor este hazament a munkából mit látott? Hogy anyuka meg kisleány meresztik a micsodájukat a kanapén, és brazil sorozatot néznek, miközben nincs főzve, nincs kitakarítva a lakás, nem kész a lecke. Persze szigorúan, még az is lehet, hogy erőszakosan, számon kérte a dolgot. Csak hogy a kis tizenéves leány nem szerette az ilyesmit (mármint a szigort, a házimunkát és a tanulást), és fejbe lőtte a sértettet.

Szóval csak óvatosan az előítéletekkel, amikor az ember ilyen történeteket ismer meg, mert mindennek két vagy több oldala van!

2022. jan. 3. 08:13
 189/221 anonim ***** válasza:
87%
Ja, és még valamit! A kamu bántalmazós mesék a valódi bántalmazottak ügyeiről veszik el a figyelmet és az erőforrást. De ezt te fel sem tudod fogni.
2022. jan. 3. 08:29
 190/221 anonim ***** válasza:
27%
Simek Kittit azért ne említsük már egy lapon Szilágyi Liliánával, teljesen más a kettő, hiába is akar valaki párhuzamot vonni
2022. jan. 3. 08:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!