Szilágyi Liliana ügyben kinek van igaza?
140.
Talán, mert ott kiderült, hogy hamis bizonyítékok voltak, tanúvallomások zőme szólt az ellenkezőjéről.
141, kiderült? Ez nekem új. Mert hogy jogerős ítélet még azt is kimondta, hogy Johnny Deppet lehet feleségverőnek nevezni. Szerinted véletlenül? Ja, tudom, a brit bíróságok is olyanok mint a magyarok, nincs igazságszolgáltatás ott sem! A lényeg, hogy mindenre legyen valami magyarázat az összeesküvéselmélet gyártóknak.
140, ennyi.
Egy nő ismerősöm azt mondta nekem egyszer, hogy James Franco bármikor zaklathatná őt, míg Weinsteint meg szívesen látná kötélen. Hát mondjuk utóbbi nem is olyan jóképű.
Mondjuk egy másik portál, ennyit erről.
Bronson.men! Az egy komoly, mértékadó híroldal.
Ja nem, sosem hallottam róla, gondolom nem véletlenül.
Aki még mindig kételkedik Liliána szavaiban, és az anyát hibáztatja, ajánlom figyelmébe a "Most már elég!" című filmet.
Persze a vége kicsit hollywoodi, de a film bő fele kiválóan ábrázolja a családon belüli erőszak hogyan mételyezi az anyát.
Jennifer Lopez főszereplésével.
Aki még mindig kételkedik abban, hogy egy nő megtud vádolni alaptalanul egy férfit, ajánlom figyelmébe a "Vadászat" című filmet.
Egyáltalán nem egy hollywoodi film, és a film egésze kiválóan ábrázolja, hogy hogyan lehet minden bizonyíték nélkül, szinte meglincselni egy ártatlan embert. Mondjuk nem szerepelnek benne olyan színés óriások, mint Jennifer Lopez, de azért talán kicsit hitelesebb film, mint az előbb ajánlott.
146!
Az meg van, hogy ott csak és kizárólag a nő volt bántalmazta, a gyerek nem? És az is, hogy a nő elszökött a gyerekkel, aki talan 6 éves lehetett?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!