Szilágyi Liliana ügyben kinek van igaza?
117.
Ahogy az anya oldaláról is a családnak van pénze és hatalma. Ilyen háttér mellett, azért szembe lehetett volna nézni az apával
#122 de liliana akkor gyerek volt. Nem varhatod el egy gyerektől hogy felerje ésszel hogy engem bántanak, megyek a rendőrségre. Most felnőtt, most eloallt vele.
Igen anyukának lehetett volna akkor annyi esze de az egy másik történet.
123!
25 éves. Már jo ideje felnőtt
#125 ha egész életedben bantalmaznak és gyakorlatilag ez válik számodra természetessé akkor nehéz felismerni a bantalmazast. Nehéz elvalasztani azt hogy most azért kaptam a pofont mert rossz voltam vagy azért mert apa agresszív.
Nekünk akik normálisan nőttünk fel ez természetes hogy külön tudjuk választani.
De neki nem.
Most ért meg rá hogy ezt megertse és elfogadja.
Vagy úgy gondoltad hogy ez ahogy betölti a 18at csettintesre történik?
"És az megvan, hogy akik bőszen védik a bántalmazót, azok legtöbbször maguk is azok?"
Hogyne, persze! A halálbüntetés ellenzői maguk is mind gyilkosok, azért ellenzik, hogy ha lebuknak, akkor őket se végezzék ki.
126os vagyok.
Gondolom majd jönnek az "engem is vert apám és nem tartottam normálisnak kommentek".
Nem azt mondom hogy törvényszeru hogy úgy van ahogy írtam de sajnos elég gyakori ez az egyfajta Stockholm szindróma.
Akinek nem nagyon van mentsege az az anyuka.
De hát ugye sok olyat láttunk már hogy valakit rendszeresen vernek és még se lép semmit.
Ezer oka lehet ennek is. Persze az átlag ember számára mind az ezer ok ésszerűtlen, de a kiszolgaltatott helyzetben lévők számára valamiért nem.
Akármi is volt az anyja oka egy bizonyos. Gyenge volt. Ő felnőtt ember volt már akkor is, volt választási lehetősége bármilyen nehéz helyzetben is volt. Sokáig a "konnyebbik" utat választotta.
Ahogy itt fentebb írták, az lesz majd az igazán fájdalmas a lány számára amikor ezt felismeri.
"Ráadásul azt is tudjuk, hogy az apjának volt idén egy fegyelmi eljárása."
Volt az apának egy fegyelmi ügye az Úszószövetségben? Akkor csak is erőszaktevő lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!