Szilágyi Liliana ügyben kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Valóban megtörtént, amit a lány állít? Ha igen, hogy lehet bizonyítani? Ha nem, hogy lehet bizonyítani? Hogy lehet bizonyítani az ilyen ügyeket évek múltán? Mindket oldal hihetően adja elő a sztoriját, félelmetes, hogy mennyire igaza lehet akár bármelyik oldalnak.2021. dec. 31. 07:25
91/221 anonim válasza:
89!
Miert, valamelyik csaladtagod állított már rólad hasonlókat nagy nyilvánosság elott?
92/221 anonim válasza:
91
Nem, mert nem adtam rá okot! De valamiért mégis megtörténne, először mindenképpen békés úton próbálnám megoldani a problémát, illetve magamba néznék, megpróbálnék rájönni, mit hibáztam, mert nyilván lenne valami oka, hogy ilyet tesz.
93/221 anonim válasza:
94/221 anonim válasza:
anyuka is megszólalhatna és akkor teljes lenne a kép
95/221 anonim válasza:
Tényleg nem szeretnék ennyi infó alapján egyik oldalra sem állni, de akik a levél stílusát emlegetik: Egy ilyen horderejű ügyben és tudva, hogy kb. a fél ország fogja olvasni (és szanaszét elemezni), az is simán hihető, hogy ezt egy tanult, értelmes 18 éves írta le, aki odafigyel arra, hogy mit ad ki a kezéből. A helyében én biztos ezt tettem volna, már csak azért is, mert éppen azt gondolnám hiteltelennek, ha egy haveroknak írt poszt szintjén lenne megfogalmazva, tele szmájlikkal meg a korosztályára jellemző cukiskodással.
96/221 anonim válasza:
94, szerintem anyuka többet mondott azzal, hogy nála hagyta a kisebb lányt, mikor lelépett végleg, mint ezer szóval.
97/221 anonim válasza:
Az a húg, akit a szent apa teljesen elzár a külvilágtól???
98/221 anonim válasza:
Nem kell cukiskodni, se komolykodni. Normálisan, ahogy itt beszélgetünk.
99/221 anonim válasza:
97 és mégsem ált el az apjába érdekes. pedig most megtehette volna.
100/221 anonim válasza:
A kerdes igencsak foglalkoztatja a kozvelemenyt, s ine, kitermet 100 valaszt reggel fel 8 ota.
Feszulten varunk.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!