Szilágyi Liliana ügyben kinek van igaza?
Figyelt kérdés
Valóban megtörtént, amit a lány állít? Ha igen, hogy lehet bizonyítani? Ha nem, hogy lehet bizonyítani? Hogy lehet bizonyítani az ilyen ügyeket évek múltán? Mindket oldal hihetően adja elő a sztoriját, félelmetes, hogy mennyire igaza lehet akár bármelyik oldalnak.2021. dec. 31. 07:25
61/221 anonim válasza:
Nekem inkább tűnik úgy, mintha az apja írta volna helyette.
59-es, te is itt pszichologizálsz és ugyanigy semmit nem tudsz a témáról, miért is vagy különb?
62/221 anonim válasza:
Abban vagyok különb baszod hogy nem ugrom rögtön a média hisztire. A dolog amúgy is ezer sebből vérzik.
63/221 anonim válasza:
Nagyon kiváncsi leszek, h mi lesz a vége ennek a történetnek... ki hazudik.
Ezek nagyon súlyos vádak. Meglátjuk.
64/221 anonim válasza:
#61, nem az apja írta, ő csak diktálta..
65/221 anonim válasza:
Egy 18 éves lány, ez esetben Gerda, legyen bármilyen érett is, nem tud így fogalmazni. Ezek nem az ő szavai.
66/221 anonim válasza:
De mar o is jogasznak keszul...!☝ Buszken mondhatja.
Amugy valahogy ereztem, h lesz egy ilyen csavar.😂
67/221 anonim válasza:
62-es milyen kis kultúrált vagy ahhoz képest, hogy most is itt ugrálsz a médiahisztire :D baszod
68/221 anonim válasza:
Liliána még nem terítette ki minden lapját. Lesznek még ott hangfelvételek és egyéb bizonyítékok.
69/221 anonim válasza:
Én hiszek Az. Linkek, az egyetlen, amin megakadt a szemem, hogy az apja a levélben megemlítette, hogy az anyagi támogatást megszűntek. Valahogy nekem nem áll össze, hogy miért fogadott el ezek után bármilyen anyagi forrást is az apjától.
70/221 anonim válasza:
"hogy miért fogadott el ezek után bármilyen anyagi forrást is az apjától." Mert nő.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!