Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szilágyi Liliana ügyben kinek...

Szilágyi Liliana ügyben kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Valóban megtörtént, amit a lány állít? Ha igen, hogy lehet bizonyítani? Ha nem, hogy lehet bizonyítani? Hogy lehet bizonyítani az ilyen ügyeket évek múltán? Mindket oldal hihetően adja elő a sztoriját, félelmetes, hogy mennyire igaza lehet akár bármelyik oldalnak.
2021. dec. 31. 07:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/221 anonim ***** válasza:
86%

Az én anyám is bántalmazott. Meg a kanijai. Szexuálisan is.

Amikor szembe állítottam ezzel, azt mondta, hogy én unalmamban (otthon dolgozom) fantáziálok és kitalálok dolgokat.

Az a legdurvább, hogy nekem sem hinne senki, mert én egy fiatalos, egészségesnek kinéző nő vagyok, anyám meg egy kis törékeny, töpörödött öregasszony.

Fogalma nincs a kételkedőknek, hogyan mennek ezek a dolgok. Undorító, ahogy hozzáállnak ehhez az emberek.

A lánynak hiszek.

2021. dec. 31. 08:51
 32/221 anonim ***** válasza:
81%
Igazat mond a lány.Akár magam is mondhattam volna. Többdiplomás "apa", kifelé ment a színház ezerrel, de a falak közt pokol volt az életünk. Ha valakinek elmondtam mi megy otthon , egyszerűen nem hitte el. Aztán már nem mondtam, mert minek.
2021. dec. 31. 08:54
 33/221 anonim válasza:
84%

Nyilván igazat mond a leányzó, kérdés, ezen az apa mit fog veszíteni, mi lesz a büntetés?

Meg hát ügyek csak elévülnek, szóval nekem magas ez az egész.

Bár a videóban mondott olyat a Liliána, amitől kissé keresztbeállt a szemem, mintha túl akarná színezni a sztorit.

Elég lenne, ha annyit mond, ami volt.

2021. dec. 31. 09:11
 34/221 anonim ***** válasza:
84%

"Az is érdekes hogy ezek nem rögtön hanem több év vagy évtized múlva."

Azért, mert ezeket senki nem szívesen vállalja fel. Én se mesélem senkinek, hogy milyen volt otthon a kívülről átlagosnak tűnő életünk. Hogy lelkileg teljesen kicsináltak, megtéptek, minden sz*rnak hordtak el évekig, satöbbi, és akkor én még örülhetek, mert nem vertek hetente és nem volt szexuális zaklatás.

Aki ezeket átéli, az szégyelli, hogy ilyet tettek bele, gyengének érzi magát, nem akarja, hogy szánakozzanak rajta. Na meg, sokszor nem is hisznek neki, biztos túloz, hát milyen kedves anyja-apja van.

Sokan életük végéig hallgatnak, próbálják elfelejteni az egészet, mintha meg sem történt volna. Lehet, hogy ez a lány viszont úgy döntött, felvállalja a dolgot, hogy megmutassa, ez nem a bántalmazottnak szégyen, hanem a bántalmazónak.

2021. dec. 31. 09:13
 35/221 anonim ***** válasza:
20%
Liliána pont olyan aki képes figyelemért kamuzni ilyet..
2021. dec. 31. 09:18
 36/221 anonim ***** válasza:
84%
Az ilyen bántalmazások mögött rendszerint egy fenyegetés is van. "Ne merj erről beszélni, mert elvágom a torkodat!
2021. dec. 31. 09:24
 37/221 anonim ***** válasza:
23%
Mindíg is rázott a hideg ettől a lánytól....valami nem kerek nála.
2021. dec. 31. 09:40
 38/221 anonim ***** válasza:
28%

Láttunk már ezer olyan esetet, ahol vélt vagy valós -bármilyen- sérelem miatt valaki úgy döntött kicsinálja a másikat.

Azt sem értem, miért ül fel mindenki az első médiahisztinek is.

Lilike bármiért is összeveszhetett apucival és úgy döntött egy életre elintézi. Méghozzá legálisan, nyilvánosan, áldozatszerepben.

Érdekes ez az úszósport, ott mindenkit ütnek vágnak megerőszakolnak...

A vívóknál vagy a birkózóknál miért nincs ilyen? Miért mindig az úszók???

2021. dec. 31. 09:41
 39/221 anonim ***** válasza:
23%
érdekes hogy azután jö elő vele hogy összejött Tusoppal..
2021. dec. 31. 09:42
 40/221 anonim válasza:
91%
Annak KELL bizonyítania az állítását, aki vádol. Ha nem tudja bizonyítani, attól még megtörténhetett az amit állít, de sem jogi sem másmilyen következménye nem lehet. Ezért is veszélyesek az ilyen vádak, mert ilyenkor bizonyítékok híján az emberek egyik része az egyik, a másik része a másik oldalra fog állni és egy parttalan vita fog kialakulni.
2021. dec. 31. 09:43
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!