Szilágyi Liliana ügyben kinek van igaza?
Marcell!
Attól még az apja maradt. Nem tudom van e gyereked, de sokmindent elvisel egy szülő a gyerekétől. Plusz ott van az is, hogy attól, hogy valaki aljas, neked még
Elkuldtem véletlenül...
Tehát ott van az is, hogy attól, hogy valaki aljas veled, neked még nem kell ugyanarra a szintre lealacsonyodni.
Nem valószínű, hogy csak random előállna egy ilyen sztorival bárki. Rengeteg olyan család van, amiben a szülők kifelé normálisnak tűnnek, valójában pedig bántalmazzák a gyerekeiket.
Az én anyám is pont ugyanilyen volt, mindenkinek előadta a tölgy jó arcot, otthon meg Pokol volt sokszor az életünk. Szerintem sokan el sem tudták volna képzelni.
Azon, hogy a lány anyja ezt hagyja, nem kell csodákozni, hiszen rengeteg ilyen esetet ismerünk, ahol anyuka nem lép, mikor tudja, hogy apuka mit csinál a gyerekével. Mert fél, meg amúgy is semmirekellő, nincs hova mennie, nem dolgozott gyerek előtt, nem tudná eltartani magát sem, inkább marad.
Az lesz az igazi tragédia még, mikor ez a lány felismeri, hogy az anyja is ugyanolyan sz*r mint az apja, mert elnézte a bántalmazást. Most még védi, mert kötődik hozzá.
Ki tudja, hogy maniolpulalja a masik lányt az apja...
Es az anyja amikor elment tole, mindig vitte öt is, per is volt
Kiállna valaki ilyesmivel csak azért, hogy az apját szívassa??
Természetesen Liliána igazat mond. Nem is kérdés.
ma 08:01
Lehet, nem tudjuk, csak nem tartom valószínűnek, amikor már ennyire elfajult a dolog.
(Nem én pontoztalak le.)
🤷🏼♀️En a lanynak hiszek.
O egy hires sportolo, nem beszelve arrol, h hires uszodinasztia sarja.
Nem gondolom, h felaldozna mindent, amit eddig elert, csak, h "revansot" vegyen az apjan akarmiert is, hamis vaddal.
Biztosan van mogotte segitseg. A pszichologust mondta az interjuban is, van ugyvedje. Nem hiszem, h barki is javasolta neki, h talaljon ki egy ekkora kaliberu meset. Aminek durva jogi vonzata van, amennyiben bebizonyosodik, h hazudik.
Biztosan vannak latleletek korabbrol.
Sajnos, amig nem tapasztalunk meg dolgokat, addig sokszor el sem tudjuk kepzelni, h mas miket el at, es hogyan reagal. Nem tudjuk elkepzelni, h miert cselekedett igy.
Azt is emlitette a videoban, h csak olyan dolgokrol fog beszelni, amit tud bizonyitani. Hiszen az apja is ugyved, siman lesoporhetne az asztalrol.
Tovabba a Wladar nyilatkozata is megerosit. O is agressziv, eroszakos embernek irta le.
Ami meg nagyon elgondolkodtato volt az interjujaban, az az volt, mikor mondta, h a "legszorakoztatobb olimpikonnak" neveztek. Az arckifejezese mindent elarult, mikor mondta. Masok szorakoznak a viselkedesen, mikozben o elete csatajat vivja. Elgondolkodtat, milyen konnyen itelkezunk masok felett, milyen konnyen "cimkezunk", mikozben fogalmunk sincs, h a masik ember epp mit el meg.
Hajra Liliana! Nagyon bator vagy!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!