Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szilágyi Liliana ügyben kinek...

Szilágyi Liliana ügyben kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Valóban megtörtént, amit a lány állít? Ha igen, hogy lehet bizonyítani? Ha nem, hogy lehet bizonyítani? Hogy lehet bizonyítani az ilyen ügyeket évek múltán? Mindket oldal hihetően adja elő a sztoriját, félelmetes, hogy mennyire igaza lehet akár bármelyik oldalnak.
2021. dec. 31. 07:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/221 anonim ***** válasza:
0%

Marcell!

Attól még az apja maradt. Nem tudom van e gyereked, de sokmindent elvisel egy szülő a gyerekétől. Plusz ott van az is, hogy attól, hogy valaki aljas, neked még

2021. dec. 31. 08:00
 12/221 anonim ***** válasza:
0%

Elkuldtem véletlenül...

Tehát ott van az is, hogy attól, hogy valaki aljas veled, neked még nem kell ugyanarra a szintre lealacsonyodni.

2021. dec. 31. 08:01
 13/221 anonim ***** válasza:
88%
9 csak arra céloztam, hogy anyuka nem biztos, hogy könnyű helyzetben volt, ha igaz ez az egész, mert ha a pasi erőszakos, mellé meg még ügyvéd is, akkor simán megfélemlíthette a nőt. bántalmazó kapcsolatban nem ritka a fenyegetés
2021. dec. 31. 08:01
 14/221 anonim ***** válasza:
81%

Nem valószínű, hogy csak random előállna egy ilyen sztorival bárki. Rengeteg olyan család van, amiben a szülők kifelé normálisnak tűnnek, valójában pedig bántalmazzák a gyerekeiket.

Az én anyám is pont ugyanilyen volt, mindenkinek előadta a tölgy jó arcot, otthon meg Pokol volt sokszor az életünk. Szerintem sokan el sem tudták volna képzelni.

Azon, hogy a lány anyja ezt hagyja, nem kell csodákozni, hiszen rengeteg ilyen esetet ismerünk, ahol anyuka nem lép, mikor tudja, hogy apuka mit csinál a gyerekével. Mert fél, meg amúgy is semmirekellő, nincs hova mennie, nem dolgozott gyerek előtt, nem tudná eltartani magát sem, inkább marad.

Az lesz az igazi tragédia még, mikor ez a lány felismeri, hogy az anyja is ugyanolyan sz*r mint az apja, mert elnézte a bántalmazást. Most még védi, mert kötődik hozzá.

2021. dec. 31. 08:05
 15/221 anonim ***** válasza:
89%
12 azért az, hogy elköltöztek, nem arra utal, hogy gyönyörű életük volt.
2021. dec. 31. 08:06
 16/221 anonim ***** válasza:
82%

Ki tudja, hogy maniolpulalja a masik lányt az apja...

Es az anyja amikor elment tole, mindig vitte öt is, per is volt

2021. dec. 31. 08:06
 17/221 anonim ***** válasza:
92%
14 azért szerintem ez nem ennyire egyszerű. egy bántalmazó kapcsolatban olyan tudatmódosulás jöhet létre, amiből szakember nélkül nehéz kijönni. ilyen állapotban viszont hibáztatni szerintem elég erős
2021. dec. 31. 08:08
 18/221 anonim válasza:
58%

Kiállna valaki ilyesmivel csak azért, hogy az apját szívassa??

Természetesen Liliána igazat mond. Nem is kérdés.

2021. dec. 31. 08:18
 19/221 molnarmarcell21 ***** válasza:
84%

ma 08:01

Lehet, nem tudjuk, csak nem tartom valószínűnek, amikor már ennyire elfajult a dolog.

(Nem én pontoztalak le.)

2021. dec. 31. 08:21
 20/221 anonim ***** válasza:
80%

🤷🏼‍♀️En a lanynak hiszek.

O egy hires sportolo, nem beszelve arrol, h hires uszodinasztia sarja.

Nem gondolom, h felaldozna mindent, amit eddig elert, csak, h "revansot" vegyen az apjan akarmiert is, hamis vaddal.

Biztosan van mogotte segitseg. A pszichologust mondta az interjuban is, van ugyvedje. Nem hiszem, h barki is javasolta neki, h talaljon ki egy ekkora kaliberu meset. Aminek durva jogi vonzata van, amennyiben bebizonyosodik, h hazudik.

Biztosan vannak latleletek korabbrol.

Sajnos, amig nem tapasztalunk meg dolgokat, addig sokszor el sem tudjuk kepzelni, h mas miket el at, es hogyan reagal. Nem tudjuk elkepzelni, h miert cselekedett igy.

Azt is emlitette a videoban, h csak olyan dolgokrol fog beszelni, amit tud bizonyitani. Hiszen az apja is ugyved, siman lesoporhetne az asztalrol.

Tovabba a Wladar nyilatkozata is megerosit. O is agressziv, eroszakos embernek irta le.

Ami meg nagyon elgondolkodtato volt az interjujaban, az az volt, mikor mondta, h a "legszorakoztatobb olimpikonnak" neveztek. Az arckifejezese mindent elarult, mikor mondta. Masok szorakoznak a viselkedesen, mikozben o elete csatajat vivja. Elgondolkodtat, milyen konnyen itelkezunk masok felett, milyen konnyen "cimkezunk", mikozben fogalmunk sincs, h a masik ember epp mit el meg.

Hajra Liliana! Nagyon bator vagy!

2021. dec. 31. 08:23
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!