Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szilágyi Liliana ügyben kinek...

Szilágyi Liliana ügyben kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Valóban megtörtént, amit a lány állít? Ha igen, hogy lehet bizonyítani? Ha nem, hogy lehet bizonyítani? Hogy lehet bizonyítani az ilyen ügyeket évek múltán? Mindket oldal hihetően adja elő a sztoriját, félelmetes, hogy mennyire igaza lehet akár bármelyik oldalnak.
2021. dec. 31. 07:25
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
 81/221 anonim ***** válasza:
68%
Ilyen esetben szerintem amig nincs bizonyíték, mindig az áldozatnak kell hinni, ha csak 0.01% is van ra hogy neki van igaza. Az oke, h lehet valaki szórakozásból es pénzért kitalálja hogy Johnny Depp molesztalta, de itt a csaj nem hiszem hogy jokedvebol állít ilyet, nem sok haszna lenne belole. Szerintem igazat mond. Ugy tudom anyuka is elköltözött, az se veletlen.
2021. dec. 31. 18:00
 82/221 anonim ***** válasza:
92%

Soha nem fogjuk megtudni az igazságot!

Ami igazságként fog megjelenni bármelyik féllel kapcsolatban, azt kétkedéssel fogjuk fogadni,...mert hát sohasem lehet tudni,... vagy "Nem zörög a haraszt, ha a szél nem fújja!" és társai.

2021. dec. 31. 18:01
 83/221 anonim ***** válasza:
71%
Ezt a levelet tuti nem a húg írta.
2021. dec. 31. 18:05
 84/221 anonim ***** válasza:
77%

Biztos, hogy a lány fogalmazta a levelet. Ha olvastad, akkor láthatod, hogy a fogalmazás elég pocsék. Cseppet sem választékos, van 1-2 érdekes kifejezés benne, szerkezetileg sem jól átgondolt. Pont ilyesmit várnék egy tanult 18 évestől.

Magából a szövegből is inkább a sértődöttség, felháborodás, mintsem a hideg ügyvédi számítás jön át. (Nem mintha az apja gyakorló ügyvéd lenne és értene bármit is a joghoz, a diplomája ellenére.)

Azt, hogy ki mondta neki, hogy miről és mit írjon, persze már egy másik kérdés.

2021. dec. 31. 18:10
 85/221 anonim ***** válasza:
88%

Ismered őt személyesen?

Mert a 14 éves lányomnak is van ilyen stílusa, az emberek szellemi szintje nem egyforma.

És ezzel most nem azt mondom, hogy ő írta, azt sem, hogy nem, de nem ismerjük a lányt.

2021. dec. 31. 18:11
 86/221 anonim ***** válasza:
59%

Miért ne lenne igaz? Ki akar bíróságra járni csakúgy?

Az apuka reakciója, vagyis, hogy egyből jogi útra tereli a dolgokat, is beszédes.

2021. dec. 31. 18:17
 87/221 anonim ***** válasza:
45%

86!

Habteged nyíltan megrágalmazna valaki -mert jelenleg ugye annak számít, hiszen nem bizonyított, mi történt valójában- akkor te azt szó nélkül, csendben mosolyogva tűrnéd?

2021. dec. 31. 18:20
 88/221 anonim ***** válasza:
70%

"Gerda levelét nem egy 18 éves lány írta. Süt minden mondatában a nárcisztikus, jogász apa stílusa. Ugyanolyan, mint a saját levele."

Ezért írtam, nem szellemi szintek miatt. Egy az egyben az apa, nincs benne különálló stílus.

2021. dec. 31. 18:21
 89/221 anonim ***** válasza:
61%

87

Hát, én még sosem pereltem a családtagjaimat...

2021. dec. 31. 18:24
 90/221 anonim ***** válasza:
54%

"Ezt követően nem kívánok a sajtóban védekezni vagy magyarázkodni, mert amit állítasz, az ellen nem lehet védekezni, hiszen hogyan bizonyítsam, hogy sosem vertelek vagy bántalmaztalak sem Téged, sem édesanyádat, sem húgodat...ugyanakkor az ügyben a kijelentéseid miatt általam indítandó büntetőeljárás során ez várhatóan tisztázódni fog."

Nem mondja ki, hogy nem csinálta. Az egész levélben nincs ott, hogy nem bántotta őket, csak hogy "kiderül az igazság". Itt is az van csak leírva, hogy >hogyan bizonyítsam, hogy nem bántottalak<. Ha engem valaki megvádolna valamivel, amit nem csináltam, az első lenne, hogy elmondom, hogy ilyet nem csináltam. De én nem vagyok ügyvéd, nem tudok úgy beszélni, hogy lényegében semmit nem mondok, de az átlagember azt hallja meg belőle, amit akarom, hogy meghalljon.

2021. dec. 31. 18:28
❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!