Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szilágyi Liliana ügyben kinek...

Szilágyi Liliana ügyben kinek van igaza?

Figyelt kérdés
Valóban megtörtént, amit a lány állít? Ha igen, hogy lehet bizonyítani? Ha nem, hogy lehet bizonyítani? Hogy lehet bizonyítani az ilyen ügyeket évek múltán? Mindket oldal hihetően adja elő a sztoriját, félelmetes, hogy mennyire igaza lehet akár bármelyik oldalnak.
2021. dec. 31. 07:25
 171/221 anonim ***** válasza:
22%
per van folyamatban okoskák. ha nem vagytok tájékozottak, akkor ne ti oktassátok már ki azt, aki esetleg vette a fáradságot és végignézte az interjút
2022. jan. 2. 22:05
 172/221 anonim ***** válasza:
72%
Hát igen, ez az, per van folyamatban. Ismerős az a szöveg, hogy "Az ügy/nyomozás érdekében nem áll módunkban nyilatkozni."? Ha én lennék az ügyvédje, egy ilyen súlyos ügyben bizonyosan ezt tanácsolnám neki.
2022. jan. 2. 22:08
 173/221 anonim ***** válasza:
18%

A bíróságon van a bizonyíték, mit tegyen letétbe ügyvédnél. Már megtörtént a hatóságoknál a feljelentés.

Mit bizonyít az apja levele, egy tipikus nárcisztikus ember levele, fenyegetésekkel.

2022. jan. 2. 22:14
 174/221 anonim ***** válasza:
72%
Miért, milyen egy tipikus nárcisztikus levele? Megtennéd, hogy részletesen leírod, hogy milyen nárcisztikus személyiségjegyeket fedezel fel benne!?
2022. jan. 2. 22:18
 175/221 anonim ***** válasza:
68%
Na, erre én is kíváncsi vagyok, és mivel nekem társadalomtudományos végzettségem van (egyetemről, természetesen), szívesen megnézném én is, hogy mit olvastál ki a levélből!
2022. jan. 2. 22:21
 176/221 anonim ***** válasza:
90%
szerintem pszichiáter végzettsége van itt mindenkinek
2022. jan. 2. 22:25
 177/221 anonim ***** válasza:
79%
De miert a nyilvánosság előtt csinálja a lánya? Olyan mintha tönkre akarná tenni.
2022. jan. 2. 22:26
 178/221 anonim ***** válasza:
39%

#162 mond már meg hogy hol és mivel sertettem meg valakit annyira hogy indokolt volt privátban rám írni hogy "te ostoba hülye picsa"

Örülök hogy te nem tapasztalsz bantalmazast a környezetedben így statidztikakra van szükséged.

De nem fogom magam linkekkel farasztani mert te olyan típusú embernek tűnsz mint aki utána azzal jönne hogy "oszt ezt mibű számolta ki? Maga matematikus?"

Ha pedig tévedek akkor nyilván utána jártál már bantalmazasi statisztikaknak hiszen te annyira tájékozott és főleg pártatlan vagy, nem?

2022. jan. 2. 22:34
 179/221 anonim ***** válasza:
25%

175.

Szégyen vagy akkor a szakmádra.

Tipikusan mindkét levélben, a húgáéban is, amit szerintem ő írt,az egekig magasztalja, áldozatnak beállítva magát, miközben fröcsög a fenyegetésektől. Azt hiszi megfélelmítheti a lányt, főleg a büntetőperének való fenyegetéssel. Már perben állnak, amit a lány indított, bizonyítsa ott az igazát. Ha a lány mentálisan beteg lenne és kitalálnak dolgokat, egy, az anyja leállította volna, de tegyük fel, az anyja is ilyen elfajzott és ő bíztatta volna, akkor az apja megoldást keresnek, nem fenyegetné és nyilvánosságra hozná, hogy mi oka lehet a lányának és a feleségének arra, hogy tönkretegyék.

2022. jan. 2. 22:52
 180/221 anonim ***** válasza:
71%

"Szégyen vagy akkor a szakmádra."

Először is ez nem szakma, hanem hivatás. Szakmád neked van az üzemben, vagy a boltban, stb.

Másodszor, szerencsére ezt nem (sem) te fogod eldönteni, hogy ki mennyire jó a hivatásában, azt eldöntik az illető sikerei és előmenetele. Nekem egyik miatt sem kell aggódnom. Amiket összehordtál itt, az tudományosan megalapzatlan spekuláció. Azért persze kíváncsi lennék rá, hogy milyen végzettség birtokában gondold magad ennyire okosnak.

Végezetül egy idézet egy újságírónő Szilágyiról, és trolljairól szóló cikkéből, nagyon találó:

<Az apuka már ránézésre/első olvasásra is totál nárcisztikus.> /Trolloktól idézi ezt a tipikus mondatot./

"Ezt Liliána védelmében írod. Viszont az apukáról nem tudjuk, nárci-e, te meg nem vagy pszichológus, csak egy internet-előfizető, aki olvasott pár cikket a csúnya, gonosz, démoni “nárcikról” egy női magazinban. Hiszen köztudottan a nárcisztikus az új pszichopata a konyhapszichológiában. Gondolom, a kissé kocka ismerőseidet is előszeretettel diagnosztizálod autistaként. Akinek épp rossz napja van, az nálad garantáltan borderline-os, aki kétszínű, az skizofrén, aki bizalmatlan, az meg paranoiás. Mi lenne, ha meghagynád ezeket a fogalmakat az avatott szakembereknek? Ha a bántalmazó kifejezést használod rá, akkor is tökéletesen érteni fogjuk."

Még egy életmód újságíró is azt mondja rólatok, hogy női magazinok alapján élitek az életetek. Szánalmas.

2022. jan. 2. 23:23

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!