Mért van az,hogy rengetegen értetlenkednek azon,hogy mért
utálják a kpop-ot és,amikor kapnak egy normális negatív
kritikát rögtön átváltanak toxikus fanolókká és
legyilkolnak mindent,ami él és mozog??(Nyilván túlzás
az utóbbi.)
Mondjuk ebben a megvilágításban értelmet nyerhet, miért szeretik annyian, de én azért még nem temetném őket! :)
2020. júl. 15. 01:16
#71 vagyok megint, a kérdező #73-as kommentjére válaszolok:
Én ezalatt a kérdés alatt csak a #71-es választ írtam.
#77-re:
Köszi! Igyekeztem indulat nélkül megfogalmazni.
2020. júl. 16. 10:59
Ez ugyanolyan, mint az, amikor valakit azért röhögnek körbe és azért kezdik el szidni, mert fan 🤷 Mindenkinek más tetszik, engem mondjuk nem érdekelnek a normálisan kifejezett kritikák, viszont amikor csak úgy ismeretlenben elkezdik őket leb*zizni meg szidni, miközben semmi rosszat nem tettek, azt nem bírom. Akinek nem tetszik, nem tetszik, ha leírja a véleményét, akkor azt értelmesen tegye és ennyi.
2020. júl. 16. 12:13
#83 egyetertek! A legtobb fannak nem a kulturaltan megfogalmazott velemeny nyilvanitassal van baja, hanem azzal, hogy nagyon sokan leb*zizzak meg minden szarnak elhordjak a fiukat. En se szarozom le a rockot, metalt, vagy barmelyik mas zenei mufajt, se a hallgatoit, szoval szerintem elvarhato ez ugyanugy visszafele is.
2020. aug. 6. 10:19
Utolso sajnos a legtöbb van nem a kulturáltan trágár ál-kritikát nem szereti hanem a normális érvekkel alátámasztott kulturált vélemény nyilvanyitast!
2020. aug. 6. 11:18
Jo, nyilvan van ilyen is. De sok olyan is, aki eltudja fogadni a normalis kritikat. Szerintem ennek nincs koze a kpophoz, mert ilyen rajongok minden mufaj kedveloi kozott vannak, nem csak itt.
Viszont azt azert tegyuk hozza, hogy a kpopot sokkal tobben kritizaljak ok nelkul, jogtalanul mint mondjuk a rockot, sima popot, stb
2020. aug. 6. 16:31
Látod most is hogy le lettem pontozva 😂😅 annyi hogy a többi műfaj nem is kap annyi visszhangot mint a kpop... meg azért sokszor nem ok nélkül kritizálják hanem a szélsőséges megjelenés miatt! Azt is tegyünk hozzá hogy amit a kpop akar rá tukmápni az emberekre az a nyugaton nem a normal sőt még a keleten sem az!
2020. aug. 6. 17:17
Szerintem nem kap a kpop sem tobb visszhangot. En csak nemreg szerettem meg a kpopot es azon belul a btst, de elotte en soha nem hallottam roluk semmit. Legalabbis nem tobb mindent, mint mas zenekrol. De lehet, csak velem volt igy.. a szelsoseges megjelenesre meg azt tudom mondani, hogy miert szamit az barkinek, hogy ok hogy neznek ki, hogyan oltozkodnek, stb? Ha nem tetszik, hagyd figyelmen kivul, ennyi. Emiatt miert kell fikazni valakit? Persze mondhatod hogy neked nem tetszik, szerinted nem neznek ki jol, de valljuk be alig van olyan ember, aki igy reagal csak. A tobbseg durvan leszolja oket, amit nem kene. Ezek utan kicsit ertheto, ha ugranak a rajongok rogton. Hiszen ahogy mondtam: ha en nem fikazom masok zenei izleset, masok kedvenc eloadoit, elvarom en is ugyanezt.
2020. aug. 6. 17:42
Igen csak az ember az ilyen tegyünk hozz ezt is tegyünk hozza hogy ugyan ugy fikazva van a rock és a nyugati pop zene ugyan ugy a justin bieber is anno hogy volt fikazva (szerintem most is csak mar nem annyira... igaz a bieber tehet is róla elég szépen!!!!)
Az oke de végül még is hallottál roluk az a lényeg... tény sokkal Nagyobb a reklámja mint a többi zenei műfajnak kb olyan mint a egy termek reklám...
miért ne számítson hogy most valaki ennyire szélsőségesen jelenik meg?! Gondolom te sem nézed jol szemmel ha az utcán látnál férfiakat női ruhákban (ez csak egy példa nem kell rá ugrani hogy ők nem női ruhát viselnek...!!! Ez csak egy példa volt...) ez ugyan olyan a szélsőséges te is ugyan úgy reagálsz nem kell álszenteskedni...!
Én főként azért nem szeretem ezt a kpop dolgot mert teljes mértékben el torzítják az embereket benne! Mind szemelyisegileg mind fizikailag... nagyon soknak plasztik műtétje van vagy botox kezelése és sokszor rájuk erőltetik avagy “meggyőzik” őket a senior társadalom révén
Most beszélhetünk a fiukrol is... a gyakorlatban egy nő sem bírná el azt a megjelenést amiről közben fantazialnak hogy hu de cukik... konkrétan cukibbak mint a legtöbb nyugati lány... ezek a tények nem kell harapni 🧐😏😅😂
2020. aug. 6. 18:13
90/109 A kérdező kommentje:
Én pl. szeretem a metált,de ha valaki elkezdi fikázni,akkor sincs semmi,figyelmen kívül hagyom. Az érintettek dolga elrendezni az ilyeneket,nem a fanoké. Mert saját magukat csak maguk tudják megérteni, mert ha más próbálja,akkor lehet csak nagyobb slamasztikába kerülnek. Inkább,hagyuk ezt,arra aki ellen irányulnak a negatív dolgok.
Kapcsolódó kérdések: