Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mért van az,hogy rengetegen...

Mért van az,hogy rengetegen értetlenkednek azon,hogy mért utálják a kpop-ot és,amikor kapnak egy normális negatív kritikát rögtön átváltanak toxikus fanolókká és legyilkolnak mindent,ami él és mozog??(Nyilván túlzás az utóbbi.)

Figyelt kérdés
Amúgy én úgy vagyok velük,hogy egyszerűen nem tetszenek a zenéik és kész. Ja és még valami..Ha azt mondom rájuk,hogy szeretem az elfogadott,meg minden,de ha azt, hogy utálom rögtön egy szarcsimbók vagyok,pedig én csak az előző véleménynek az ellentétpárját mondtam.

2020. júl. 8. 23:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/109 anonim ***** válasza:
0%
10-es légyszi ne csináld ezt az egészet mert rohadt égő. Kapcsold ki a gépet, telót, miegyebet és menj ki kicsit a jó időre, gondold át, kapcsolj ki te is mert ez így nem lesz túl jó.
2020. júl. 9. 11:55
 12/109 anonim ***** válasza:
0%
*Kilences. Lepontozás is megvolt.
2020. júl. 9. 11:57
 13/109 A kérdező kommentje:
9. Ó ne,hogy azt hidd,hogy csak 12 évesek. Rengeteg felnőtt rajongó is van,csak fanoló tinédzser szinten. És hangsúlyozom NINCS azzal probléma ha valaki szereti,de fogadjuk el a negatív kritikát vagy adjunk rá értelmes válasz reakciót,amiben leírod,hogy mik az ellen érvek. És ha valaki azt mondja,hogy nem jön be zenéjük,akkor ne jöjjünk azzal,hogy, de nem is ismered őt. Mert nem. Ahoz, hogy megállapítsd,hogy tetszik-e a személyiség nélküli munkássága(pl.énekelés,festés, táncolás stb.), nem kell ismerned a személyt.
2020. júl. 9. 12:00
 14/109 anonim ***** válasza:
79%

13. Azt amúgy miért természetes kiemelni, hogy nem baj, hogy szeretnek valakik valamit? Belegondoltál te ebbe? Vagy azt hiszed, bárki szorongana azért, hogy ő most megszerette a kpopot, az almáspitét, akármit?:D Kivételesen jóindulattal kérdezem ezt! Hogy milyen állapot lehet ez a gondolkodás mögött? A nagybetűk ellenére is.

A negatív kritikát meg miért nekem kéne elfogadnom? Én csinálom azt a zenét? Nem, én csak hallgatom. A negatív kritika elfogadásának második buktató pontja az, hogy minek is kell a másik zenei érdekeltségét kRiTiZáLnI? Remélem sok pénz jár érte, ha már annyira szeretik ezt űzni az emberek.

2020. júl. 9. 12:08
 15/109 A kérdező kommentje:

14. Az első részénél nem értem,hogy mire gondolsz..Azért írtam nagy betűvel,mert az emberek hajlamosak elsuhanni az ilyen mellett.

A második részében,pedig kérlek olvasd el teljesen. "Vagy adjunk rá értelmes válaszreakciót,amiben leírod,hogy mik az ellenérvek." Mert annak nincs sok értelme,hogy elküldöd melegebb éghajlatra,mert abból nem alakulhat ki normálisan, érvekkel felépített vita.

2020. júl. 9. 12:18
 16/109 anonim ***** válasza:
83%

https://www.youtube.com/watch?v=YDFvh_Dy0Kw

Ebben a videóban pár csapatnál ábrázolva van diagramon, hogy kb. melyik korcsoport hallgatja. Tök érdekes látni így ezt.

2020. júl. 9. 13:02
 17/109 anonim ***** válasza:
26%
Igazából legszívesebben röhögnénk rajtatok, de mégiscsak kölykök vagytok, így inkább próbálunk segíteni. Persze sokunknak nem volt egyszerű a kölyökkor, aztán kinek maradt, kinek ment a nyers fogalmazás. Arra kellene bátorítani titeket, hogy legyen legalább valamennyire szerteágazó az érdeklődésetek, és ez nem csak a zenére igaz. Az viszont kétségtelen, hogy rengeteg igazán jó alkotást megismerve ordítana nektek is a műanyagság, a túlegyszerűsítés és a piac pofátlan átdiktálása olyanná, hogy elég legyen ennyit is letenni az asztalra, aztán több millió kis pénztárca hiszi, hogy élvezi, amit kap. Kicsit olyan, mint igazi jó pörivel a tányérodon bontani egy chipset, és ártatlanul várni a reakciókat. Az evidens, hogy számodra jobbnak tűnik, de az is egyértelmű, hogy nem laksz jól vele, és nem még egy chips a megoldás. Az pedig gondolom megvan, hogy ezzel a módszerrel mi történik az emberrel. Az éhező lélek is ilyesmi csapdákat tud találni, ha nem keres kiterjedtebben. Megéri belekóstolni a nagy tányér zsíros pörköltbe, és amint droppolod a prekoncepcióidar, látni fogod, hogy a friss kenyér és a király ubisali is tartozéka, meg mégse olyan zsíros, és hát ritka finom az, amikor jól csinálják, laktat is, még a chips se esik annyira jól utána, hogy nagyon duplázni kelljen. Érthető ez így?
2020. júl. 9. 13:51
 18/109 anonim ***** válasza:
31%
Na jóóóó!! A K-POPOT LEHET UTÁLNI MEG IMÁDNI. Nagyon ritka ha valaki átnéz rajta. khm.... Ez van...
2020. júl. 9. 15:31
 19/109 A kérdező kommentje:
Nem,ha lehet utálni,akkor lehet szeretni és ha lehet imádni,akkor lehet gyűlölni is. Ezek a szavak így egyenlítik ki egymást. Ha valamit lehet drasztikusan szeretni,akkor lehet ugyanolyan formában gyűlölni is.
2020. júl. 9. 15:45
 20/109 A kérdező kommentje:
*utálni is.
2020. júl. 9. 15:46
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!