Mért van az,hogy rengetegen értetlenkednek azon,hogy mért utálják a kpop-ot és,amikor kapnak egy normális negatív kritikát rögtön átváltanak toxikus fanolókká és legyilkolnak mindent,ami él és mozog??(Nyilván túlzás az utóbbi.)
13. Azt amúgy miért természetes kiemelni, hogy nem baj, hogy szeretnek valakik valamit? Belegondoltál te ebbe? Vagy azt hiszed, bárki szorongana azért, hogy ő most megszerette a kpopot, az almáspitét, akármit?:D Kivételesen jóindulattal kérdezem ezt! Hogy milyen állapot lehet ez a gondolkodás mögött? A nagybetűk ellenére is.
A negatív kritikát meg miért nekem kéne elfogadnom? Én csinálom azt a zenét? Nem, én csak hallgatom. A negatív kritika elfogadásának második buktató pontja az, hogy minek is kell a másik zenei érdekeltségét kRiTiZáLnI? Remélem sok pénz jár érte, ha már annyira szeretik ezt űzni az emberek.
14. Az első részénél nem értem,hogy mire gondolsz..Azért írtam nagy betűvel,mert az emberek hajlamosak elsuhanni az ilyen mellett.
A második részében,pedig kérlek olvasd el teljesen. "Vagy adjunk rá értelmes válaszreakciót,amiben leírod,hogy mik az ellenérvek." Mert annak nincs sok értelme,hogy elküldöd melegebb éghajlatra,mert abból nem alakulhat ki normálisan, érvekkel felépített vita.
https://www.youtube.com/watch?v=YDFvh_Dy0Kw
Ebben a videóban pár csapatnál ábrázolva van diagramon, hogy kb. melyik korcsoport hallgatja. Tök érdekes látni így ezt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!