Szerintetek meddig volt jó Dancsó Péter? Év? Melyik az utolsó normális videója?
Figyelt kérdés
2020. márc. 4. 17:36
2/8 anonim válasza:
Addig volt jó amíg nem született meg.
3/8 anonim válasza:
A film kritikái tuti jók sokaknak a szakszerűen sorozat is nagyon bejött (nekem annyira nem de belenézhetsz) sztem ez ízlés kérdése, én a tavalyi videói közt is tálalok egy két vicesebbet elvétve de ez attól függ milyen a humorod (meg a hangulatod 😅)
6/8 anonim válasza:
Hullámzó színvonalú a produktuma, mint 13 év alatt bárminek és bárkinek.
A Google titkokban, amúgy mi volt a poén? Az volt egy mélypont.
Visszont jó, hogy helyettem nézi meg a közszájon forgó trash-eket. Ja, és fogyaszthatóan tálalja.
7/8 anonim válasza:
Az voltva Google titkos videójában ha vált, mert sokan unják már, mint te is, akkor unalmas lesz.
8/8 anonim válasza:
Szerintem nincs olyan, hogy meddig volt jó egy videós. Lehet hogy a mostani Dancsó másoknak fog tetszeni nem a régi fanoknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!