Nem normális, ha nőgyógyász után vérzem, vagy ha órákkal később még fáj, ugye?
Nekem is olyan, sőt sérüléseket és fertőzéseket is szereztem ott, ezért nem járok már.
Urológia (PH-tesztek), hasi ultrahang, hüvelyváladéktenyésztés az bőséggel elég és biztonságosabb is, mint a hüvelyfeltáró vizsgálat.
Egyszer teljeskörű STD-szűrést akartam, és _elvileg_ van 0,01% esélye annak, hogy van olyan kórokozó a méhnyakban, ami nem jelenik meg a hüvelyváladékban, ezért a bőrgyógyászatra mentem, ott ugyanolyan hüvelyfeltáró vizsgálatot végeznek mint a nőgyógyászaton, és így tudnak mintát venni a méhnyakváladékból.
De az eszközök mások, az orvosok mások, meg az egész jellege egy fokkal jobb, mint a nőgyógyászaton.
Volt egy exem, aki átvert a szexuális szokásai és partnerei számát tekintve, és már 2 nemi úton terjedő betegséget diagnosztizáltak nálam, amiket tőle kaptam, ezért biztosra akartam menni.
De ma már - ugyanebben az élethelyzetben - megelégednék a hüvelyváladék tenyésztésével is ehelyett, és abból ugyanúgy megcsináltatnám pénzért a teljeskörűt.
Először voltál rákszűrésen. Normális utána a vérzés. Nem mindenki ugyanúgy éli meg ezeket, szóval ne aggódj. Egyébként nem minden doki ilyen, nálam az összes férfi doki jófej. :)
20N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!