Mért van az,hogy rengetegen értetlenkednek azon,hogy mért utálják a kpop-ot és,amikor kapnak egy normális negatív kritikát rögtön átváltanak toxikus fanolókká és legyilkolnak mindent,ami él és mozog??(Nyilván túlzás az utóbbi.)
Igen, a #39 tökéletes példája annak a rajongónak, aki rögtön ugrik és támad, de valószínűleg egy tiniről van szó és ez megbocsátható, majd kinövi a túlzott fanatizmust.
#40, a kpop az zene, de az előadók nem csak énekelnek és rappelnek, hanem táncolnak is, méghozzá igen profin és tényleg brutál koreókat nyomnak le.
“mert nem olvastam sehol se olyan vérlázító üzeneteket”
én pedig igen,nem csak itt hanem más kérdéseknél is és már így rohadtul felhúz hogy ezt kell csinálnia olyan emberekkel akik semmit sem tettek ellene, mert attól hogy ő itt vacakolja meg szarozza őket az a hét fiú még ugyanolyan sikeres marad mert rengeteg ember lát bennük potenciált és tehetséget(nem csak tinédzserek,de felnőttek is) szóval senki nem fog pont az ilyen emberek véleményére adni lol.
És igen, én vagyok az az ember aki egy korábbi kérdésnél már leírta ennek a drága emberkének hogy kultúrálja magát mert a koreaiak is ugyanolyan emberek mint mi(max rendesebbek és nem lusta népség) szóval nem is értem honnan szedte azt hogy az One Direction “legalább emberi nyelven énekel” lmfao mi ez már,ha már ennyire tudja hogy le lesz pontozva a rajongók által, egyáltalán miért pazarolja arra az idejét hogy felkúrja az embereket?.. egyáltalán miért születnek ilyen kérdések mikor pontosan tudjátok hogy ez lesz belőle?nem értem..de mindegy is.
#44, na jó, mondjuk az a "legalább emberi nyelven énekel" tényleg nagyon durva volt, de az egy tök másik kérdésnél volt.
Azért teszik fel az ilyen kérdéseket egyébként, azért kommentelnek ilyeneket, hogy a magadfajta rajongókat hergeljék. Minek ülsz fel a nyilvánvaló provokációnak? Miért nem tudod elengedni a füled mellett? Miért érzed személyes sértésnek, ha valaki leszólja őket? Szintén kpop fan vagyok, de szerintem nem éri meg felhúzni magad az ilyeneken.
na igen főleg azért mert a magadhoz hasonló fanokat húzza... :D egyébként sem fogják az idolok látni max twitteren ha elég nagy visszhangja lesz neki de azaz ő felelősségük mert híres emberek! figyelmen kívül hagyhatják vagy begolyózhatnak miatta hogy a több millió rajongó közül van egy pár ember akik nem szeretik őket... :DDD ahogy most te... amúgy igen szabad vélemény van amíg az nem zsaroló rasszista vagy károsító! a sima hate egyik sem hanem nem tetszés és mint szabad ember elmondhatod ahogy te is a te nem tetszésedet
amúgy meg nagyon érdekes vannak itt-ott olyanok akik képesek rendes érveket felsorolni mind fanok mind hatek... de a nagyja nem tud...!
ezért lesznek agresszívak mert nem képesek nyerni illetve cáfolni vagy bármilyen logikai dolgot csinálni...
van amikor a haterekkel értek egyet és van amikor a fanokkal a lényeg legyen rendes logikus érv!
44 mellesleg a koreaiak nem jobbak főleg nem emberségesebbek! a magyar ember minden téren felülmúlja erkölcsben és nemzeti tudatban pedig a magyarokat sem szeretem... :D de a történelem rá a bizonyíték no meg a társadalom... az igaz hogy szorgosabbak de ne felejtsük el az a szorgalom teszi tönkre őket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!