Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek normális hogy...

Szerintetek normális hogy Berki Krisztián fürdőruhás képeket tesz ki a kislányárol?

Figyelt kérdés

Aki nagyon figyeli az oldalát, az még azt is tudja hogy nagyjából hol laknak, és hogy a kislány hova jár oviba.

Hogy hogy ennyire nem félti a beteg pedofil fószerektől? Fontosabb neki néhány lajk, mint a kislány biztonsága?

2020. júl. 4. 14:17
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
74%
Én nem raknék ki ilyen képeket a gyermekemről, de nem értelek. Ennyi erővel a n agyiról se tegyünk föl képeket, mert arra meg a gerontofilok rejszolnak? :)
2020. júl. 4. 14:33
 2/16 A kérdező kommentje:
Ha a nagyimrol teszek ki furdőruhas képet, akkor en is beteg vagyok
2020. júl. 4. 14:54
 3/16 anonim ***** válasza:
85%
A nagymami el tudja dönteni, hogy engedi-e neked.
2020. júl. 5. 21:24
 4/16 anonim ***** válasza:
22%

2

Képzeld el, hogy összejön a család, a hátsókertben lazultok, sütögettek, meg van felfújható medence is, és lősz pár képet erről, esetleg összeáll a család egy csoportképre, mivel meleg van, a nagyi is fürdőruhában hesszel. Én nem szoktam családi képeket feltolni a netre, de nem látok benne semmi kivetnivalót.

2020. júl. 5. 21:58
 5/16 A kérdező kommentje:
Jajj, hagyjuk, nem értitek a kérdést, sötétek vagytok mint az éjszaka, meg mint az összes analfabeta, szovegértelmezés képtelen többi gyk felhasznalo
2020. júl. 6. 12:39
 6/16 anonim ***** válasza:
53%
Nyilván a víz a hülye, ha a kacsa nem tud úszni.
2020. júl. 6. 13:20
 7/16 anonim ***** válasza:
44%
Te vagy beteg, ha benned ilyen egyáltalán felmerül.
2020. júl. 6. 16:53
 8/16 anonim ***** válasza:
81%
Kérdező, ne törődj a többi válaszolóval, tényleg elég sötétek. Természetesen nem normális, hogy kiteszi a gyereket, főleg, hogy megkérte a gyerek anyja, hogy ne tegye ki a gyerek arcát stb. Sajnos van akinek fontosabb a pénz, mint hogy védje a saját gyerekét, nem a berki az egyetlen.
2020. júl. 6. 17:35
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Na, megjött a kérdezőhöz hasonló agytröszt. :)
2020. júl. 6. 17:44
 10/16 anonim ***** válasza:
93%
Mi a problémátok ezzel a kérdéssel?
2020. júl. 6. 17:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!