Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Szerintetek normális hogy...

Szerintetek normális hogy Berki Krisztián fürdőruhás képeket tesz ki a kislányárol?

Figyelt kérdés

Aki nagyon figyeli az oldalát, az még azt is tudja hogy nagyjából hol laknak, és hogy a kislány hova jár oviba.

Hogy hogy ennyire nem félti a beteg pedofil fószerektől? Fontosabb neki néhány lajk, mint a kislány biztonsága?

2020. júl. 4. 14:17
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
34%
A legfőbb probléma, hogy a kérdező nem kíváncsi más véleményére, csupán a saját véleményéhez hasonló válaszokat szeretne olvasni. Sajnos rengeteg ilyen kérdés van ezen az oldalon. De ez nem a magányos nyomorultak fóruma, ez egy kérdezz-felelek oldal.
2020. júl. 6. 18:01
 12/16 anonim ***** válasza:
78%
Oké, de ti nem olyan válaszokat adtatok, hogy "szerintem nem veszélyes, mert...", hanem, hogy öreganyámat se fotózzam bikiniben? Ne haragudj, ha ez valóban egy kérdezz-felelek fórum, akkor lehetne mondjuk normális választ is írni. De nyilván nincs jó érved amellett, hogy ez normális, hiszen épeszű ember nem teszi ki a gyereke képét, ha tudja, hogy rengeteg ember látja, köztük ki tudja milyenek. Ha szerinted ez normális, akkor igazából nem is értem, minek magyarázok neked.
2020. júl. 6. 19:03
 13/16 anonim ***** válasza:
95%
Nem normális, de az a férfi sem az...
2020. júl. 6. 21:46
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha megnézed az ő és kedves felesége oldalát, süt róla hogy szegény kislányt azért mutogatják, hogy lájkot gyűjtsenek és ezáltal nyerészkednek belőle, kihasználják. Csak néhány ember nem lát a sorok mögé, elájulnak attól hogy mazsi mennyire szereti azt a kislányt meg milyen szépen bánik vele... de az a kamerának szól, ami mindig a kezükbe van és minden pillanatot megörökítenek amikor ott van a kislány. Na ez a nem természetes... ők nem megélik a pillanatot hanem direkt bizonygatni akarják hogy fú, ők mennyire jól bánnak Natival és arra hajtanak hogy Pamelának fájjon. De majd a kislány is hamarosan átlát a szitán... mazsola meg remélem szül maguknak gyereket és nem kívánok rosszat, csak annyit hogy ő is élje át azt, amit Pamelával tesz... sok mindenre rájönne.
2020. júl. 8. 02:49
 15/16 anonim ***** válasza:
57%
14/ezt akartam irni, a fürdöruhas kep szerintem elmegy, de az sokkal nagyon gond, hogy a narcisztikus apa, meg a felesege Katona Renata bazari majmot csinalnak a kislanybol, ill. Renata ugy kezeli, mintha ö lenne az anyja. Szerintem gerincteleseg az ilyen.
2020. júl. 15. 12:45
 16/16 anonim ***** válasza:
Kamu. Torokgyulladástól nem a lába fáj szegènynek.
2020. júl. 15. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!