Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mért van az,hogy rengetegen...

Mért van az,hogy rengetegen értetlenkednek azon,hogy mért utálják a kpop-ot és,amikor kapnak egy normális negatív kritikát rögtön átváltanak toxikus fanolókká és legyilkolnak mindent,ami él és mozog??(Nyilván túlzás az utóbbi.)

Figyelt kérdés
Amúgy én úgy vagyok velük,hogy egyszerűen nem tetszenek a zenéik és kész. Ja és még valami..Ha azt mondom rájuk,hogy szeretem az elfogadott,meg minden,de ha azt, hogy utálom rögtön egy szarcsimbók vagyok,pedig én csak az előző véleménynek az ellentétpárját mondtam.

2020. júl. 8. 23:38
 51/109 A kérdező kommentje:
Nem,nem az. Csak normális érvekkel, alátámasztott indokokat szeretnék hallani a kpop mellett. Mert eddig csak azt hallottam,hogy az utálók magyarázkodnak és mondhatunk bármit ugyan úgy "rohadékok" maradunk. Kíváncsi vagyok egy fanoló érveire is.
2020. júl. 9. 22:53
 52/109 anonim ***** válasza:
38%
olyan nincs hogy fan érv :'D
2020. júl. 9. 23:12
 53/109 anonim ***** válasza:
90%

[link]

Én kpop fan vagyok már régóta.

A fentebb lévő linket ha megnézed, minden érv ott van amit én felsorolnék,csak még sokkal részletesebben megírva.

Kicsit hosszú,de a lényeget jobban leírja mintha én fogalmaznám.

2020. júl. 9. 23:14
 54/109 anonim ***** válasza:
39%
nézem de pl első érvnél elakadok... :/ érzelem...? max a színészet... az hogy beleteszik hogy saranghae minden verssorba az nem érzelem és átélés... nincs nagyobb érzelem mint nyugaton max az van hogy amiket eddig hallgatott nyugatit azokban pont nem volt és amiket pont hallgatott kpop azokban meg volt de tény sok a túljátszás színészet...
2020. júl. 9. 23:18
 55/109 anonim ***** válasza:
a többi az úgy jó érv de itt nem erről az érvelésről beszéltünk mert nyilván van sok jó oldala hanem az elvakult fanokról akik nem tudnak érvelni...
2020. júl. 9. 23:19
 56/109 A kérdező kommentje:
53. Jó felvetések..De nem értem,mért kell mindig belekeverni Mo.-t.
2020. júl. 9. 23:22
 57/109 anonim ***** válasza:
18%
ja igen a szubkultura még ami nem stimmel... az igazából alapból egy keményebb álarc mögé tett propaganda... és sokszor a fanok 80% toxikus persze a haterek 80% is az...
2020. júl. 9. 23:28
 58/109 A kérdező kommentje:

Amúgy azon gondolkottam,hogy miért?!

Kell lennie valami kiváltó oknak, hogy ennyien ilyen őrült hévvel védjék őket.

2020. júl. 9. 23:59
 59/109 anonim ***** válasza:
4%

kérdező nézd már hogy mennyire le lettem pontozva... ":D ha bármi mást mondok mint amit ők gondolnak... :D ez már tényleg nevetséges

előbb utobb a kpop bele fog fulladni saját magába mert nagyon sok probléma van vele... élvezzétek addig amíg lehet...!

2020. júl. 10. 00:07
 60/109 A kérdező kommentje:
59.Nem,nem hiszem,hogy velük van a probléma. Jó fej srácoknak tűnnek,de persze nem ismerem őket. Inkább a közösség,ami ki van építve köréjük azzal van a gond és miattuk lesz, majd valami problémájuk az biztos.
2020. júl. 10. 00:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!