Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mért van az,hogy rengetegen...

Mért van az,hogy rengetegen értetlenkednek azon,hogy mért utálják a kpop-ot és,amikor kapnak egy normális negatív kritikát rögtön átváltanak toxikus fanolókká és legyilkolnak mindent,ami él és mozog??(Nyilván túlzás az utóbbi.)

Figyelt kérdés
Amúgy én úgy vagyok velük,hogy egyszerűen nem tetszenek a zenéik és kész. Ja és még valami..Ha azt mondom rájuk,hogy szeretem az elfogadott,meg minden,de ha azt, hogy utálom rögtön egy szarcsimbók vagyok,pedig én csak az előző véleménynek az ellentétpárját mondtam.

2020. júl. 8. 23:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/109 anonim ***** válasza:
88%

Én is kpop fan vagyok és egyetértek a kultúrált vitával. Most éppen jazzt hallgatok amúgy, a zenei ízlésem változatos. A kpopban néha a zene, de néha csak a látványvilág fog meg. A videóklip, és a tánc.

A toxikus fanolást én sem értem, én nem haragszom senkire, akinek más fajta zene tetszik. Ha valaki személyeskedve nekem támad a kpop miatt, azt nyilván nem szeretem. Akinek meg csak az ázsiai származással van baja, tehát rasszista, azt meg elkerülöm és kész. :) Béke.

2020. júl. 9. 17:52
 32/109 anonim ***** válasza:
82%

Valamiért a kpop-ot teljesen elkülönítjük a világ más nyelvű popzenéitől, mintha valami külön állat lenne, csak azért mert ázsiai. Itt is vannak jobb és rosszabb énekesek, borzalmas és gyönyörűségesen megírt dalok, jó és rossz emberek. Amerikában is vannak szutyok rossz előadók, itt is. De nagyon jók is. Az őrült fanok, vagy a sasaengek is léteznek más országokban is, csak más a nevük. És ezt folytathatnám napestig.

Lehet kritizálni, nem arról van szó, hogy nem. A hangnem a probléma sokszor. Tiszteljük egymás ízlését, amit szeret. Egymás leugatása és degradálása nélkül is lehet beszélni különböző véleményekről. Nem egyszer voltam tanúja ilyennek. Persze a magyar mentalitásnak nehéz ezt bevennie.

2020. júl. 9. 18:17
 33/109 anonim ***** válasza:
97%
Persze a kultúra a változó ebben, meg hogy hogyan tálalják a dolgokat. Ez is faktor, persze.
2020. júl. 9. 18:21
 34/109 A kérdező kommentje:
32. Hagyjuk az olyanokat,hogy "Ez a magyar mentalitás". Hidd el minden országnak megvannak az ilyenjeik. Nem kell folyton,azzal jönni,hogy magyarok így suttyók,meg úgy suttyók. Ez nagy valószínüséggel a te néped is,úgyhogy ne degradáld.
2020. júl. 9. 18:42
 35/109 anonim ***** válasza:
82%
De, sajnos mi negatívabbak vagyunk az átlagnál. Ez tény. Nem vélemény, vagy rosszindulat. Tény.
2020. júl. 9. 19:16
 36/109 anonim ***** válasza:
77%
Negatívabbak és boldogtalanabbak is. Készült erről már számos tanulmány, ha érdekel rá tudsz keresni.
2020. júl. 9. 19:19
 37/109 anonim ***** válasza:
62%
Igen, valószínűleg vannak nálunk átlagosan rosszindulatúbb népek, de ez nem változtat a dolgokon sokat.
2020. júl. 9. 19:31
 38/109 A kérdező kommentje:
Jah jó,hogy nem fekete-fehér világban élünk és esik felettünk az eső... Komolyan? Nem lehet általánosítani az egész országot pár emberen végrehajtott tesztből. Azért mert a nem tom kik ezt mondják nem kell igy látnod. Ez saját magadban dől el és nem egy eredmény alapján.
2020. júl. 9. 19:36
 39/109 anonim ***** válasza:
47%

Olvasom ezeket a válaszokat és borzasztó..basszus miért kell mindenkit egy kalap alá venni?itt is vannak szar előadók és ott is,de azért olyat ne mondj már hogy “vacak” mikor 12-15 órát bele ölnek egy koreóba,aztán ugyanezt elismétlik egy nap hatszor kábé.

És b*szki ha utálod hát utálod, senkit sem érdekel de azért ne is csodálkozz már hogy úgy beszélsz róluk mint a kutyákról aztán még neked áll feljebb ha a rajongók vissza támadnak, legalább kulturáltan kifejeznéd magad vagy hagyd a picsába.

2020. júl. 9. 22:07
 40/109 anonim ***** válasza:
2%
Ja, hogy ez tánc? Azt hinné az ember, hogy valami zene akar lenni.
2020. júl. 9. 22:14
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!