Mért van az,hogy rengetegen értetlenkednek azon,hogy mért utálják a kpop-ot és,amikor kapnak egy normális negatív kritikát rögtön átváltanak toxikus fanolókká és legyilkolnak mindent,ami él és mozog??(Nyilván túlzás az utóbbi.)
Nem ertem ezt a felfogast amugy. Miert az a baj, hogy ha valaki megvedi a kedvencet, miert nem az, aki belekot a masikba? Ez is olyan, mint az aldozat hibaztatas. A not hibaztatjak, hogy "mi volt rajta" nem a ferfit, aki megtamadta. Ez csak pelda volt, de ugyanaz a felfogas mindkettonel... nem kell leszolni mas embereket, es akkor nem fog senki sem beled kotni miatta.
Egy osztalytarsamtol hallottam roluk, az nem szamit "reklamnak". Amugysincs szukseguk reklamra, hiszen felkapottak. De ha ennyire zavar teged, egyszeru: tovabbgorgetsz. Ha leszarnad, 0 masodpercet vesztegetnel el az eletedbol ra, igy viszont ezzel foglalkozol, itt is roluk beszelsz. Ha ennyire nem szereted oket, nem kell veluk foglalkozni.
Mondd mar el, miert szelsoseges az o kinezetuk? Mert sminkelnek? Nekik ez a megszokott. Neked furcsa, nekik egyaltalan nem. Es nem, szerintem egyaltalan nem szamit mas kulseje. Sajat magammal foglalkozom, nem masokkal. Ha elmenne mellettem egy ilyen ferfi, maximum furcsan neznek ra, egyebkent L E S Z A R N A M. Mert nem tartozik ram, mert mindenki ugy eli az eletet ahogy szeretne, mert van joga ugy kinezni ahogy o akar nekem pedig nincs jogom itelkezni masok folott. En nem alszentnek hivnam magamat, inkabb csak ertelmesnek. De kinek mi...
A plasztikai mutet nem csak a kpopban van jelen, hanem egesz koreaban, sot, az egesz vilagon. Akkor mindenkivel bajod van, aki plasztikaztatta mar magat? Egyebkent a BTSbol senki sem plasztikaztatta magat, sot, a legtobb idol sem.
Attol hogy te ugy gondolod,vagy par ember ugy gondolja, meg nem lesz valami teny. Ez csak a ti velemenyetek. Nem teny.
89 vagyok visszaolvasva nagyon szörnyű volt nem tom mi van mostanában a telommal... de ahogy nézem megértettétek! na most...
1. ők a hírességek ők vállalták ezt az életet nekik kell kezelniük a negativitást nem a fanoknak...
2. ahogy nézem személyes sértésnek veszed amit írtam miközben normálisan fikázás nélkül le írtam amit gondolok... látod ez a nem mindegy!
3. látom még fiatal vagy és tapasztalatlan... a reklám tudod mi? minden olyan dolog amin fel vannak tüntetve és az emberek hozzáférhetnek! pont hogy nagy szükségük van rá mert különben még mindig dél koreában maradt volna ez a műfaj! ez a kpop már jelen volt a 1990-ben is és 2010-ben is még is fele akkora sem volt a rajongás... úgy 2010 után robbant be a média miatt ami szintén reklám volt...
4. attól mert még valami nem a kedvencem attól még tölthetek el vele értelmes időt ezt úgy hívják hogy felnőtt lét... és a kpop jelenleg tökéletes alap hogy analizáljuk a jelenlegi társadalmat és a távol keleti lázat! ":D
5. szélsőséges pont azért mert a nyugatiak nem sminkelik magukat!!! de még a keletiek sem! (a film az más ott különböző reflektor fények vannak emiatt is van rá szükség!) de ott nem csak a smink van hanem az abszolút szőrtelenítés a feminim viselkedés és sokszor a kétértelmű jelenetek! míg a valóságban a koreai emberek sokkal zárkózottabbak nem sminkelik magukat sokuknak van arc szőrzete meg stb! ezért sem megszokott a koreai embereknek amit a kpop idolok próbálnak csinálni (igen a plasztik az igen de amúgy nagyon sok idolnak van csak ugye 7 pecsétes titok!)
6. amúgy vicces hogy csak agresszív támadást tudsz csinálni... azt írtam hogy a nyugatiaknak nem ez a megszokott... sőt még a keletieknek sem! ezért van akkora előítélet! most le írtam olvashatóan! értelmezd!!!
7. látod pont ez az furcsán néznél rá! viszont ha egy rakat ilyen embert látnál akkor neked is be tenne hogy mi a franc folyik itt... :S
8. álszentség... "mert mindenki ugy eli az eletet ahogy szeretne, mert van joga ugy kinezni ahogy o akar nekem pedig nincs jogom itelkezni masok folott. En nem alszentnek hivnam magamat, inkabb csak ertelmesnek. De kinek mi..."Nem ertem ezt a felfogast amugy. Miert az a baj," "nem kell leszolni mas embereket, es akkor nem fog senki sem beled kotni miatta." érted már??? ha valaki úgy akarja le élni az életét hogy hangot ad a nem tetszésének akkor azzal mi a probléma? miért kell azt a példát követni mindenkinek amit te? más vélemény nem lehet? pl hogy erősen homoszexuális a kinézetük és a cselekedeteik? neked abból milyen károd van? kérdem én... mi jogosít fel hogy elítéld az ilyen embereket? -_-"
9. a plasztik csak dél koreában annyira népszerű... és igen bajom van vele mert egyszerűen undorító... viszont azt nem tudhatod hogy a bts-nek nincs! semmi bizonyítékod nincs rá! azok meg hallgatnak vagy akár hazudnak az ilyenekről! mert akár hogy akarod bemagyarázni bezony a cégek diktálnak vas ököllel hogy az idolok mit csinálhatnak és mit mondhatnak!
91. Ha ezt nekem szántad,akkor elmondom,hogy nem velük hanem a ténnyel foglalkozom,amit a kérdésben is leírtam. Nem ennyire utálom őket, mert ezt nem is írtam,hanem nem tetszenek a zenéik. Orbitális a különbség. A sráccokal ugyan úgy nincs bajom. Meg lehet védeni a kedvenced,de nem úgy ahogy egyesek teszik. Kapásból ismerek 10 embert, akiknek csak,azért ment el tőlük a kedve,mert lenéztek a kommentszekcióba. Megint nem értem, tettem én megjegyzést a külsejükre bántóan? Mindenki úgy néz ki,ahogy akar.
Igen,ahogy ezen az elven rohadt kevés dolog tény. A történelem vagy egy közszereplő utálat vagy a szeretet is csak spekuláció,nem tény. Mert az érzések és a gondolkodásmód személyenként változik, ezért nem lehet hivatalosan kimondani,hogy mondjuk a BTS jó vagy rossz.
Amúgy én a másik oldalt is megértem, többnyire.
Csak mivel ezt még senki nem hozta fel...
Azért jó egy előadó,ez esetben a BTS,mert álmokat ad a nézőinek és motiválja őket. Rengeteg olyan kommentet olvastam,hogy miattuk szeretne megtanulni koreaiul, belekezdeni a zenei vagy tánc karrierbe,kiköltözni Koreába és egyéb olyan cél,ami nélkülük meg sem fogant volna a fejükben,ahogy az is dícséretes,hogy ha valaki meg tudja nevettetni a nézőit és foglalkozik velük. Pl. kiülnek egy közönségtalálkozóra és megfogdossák a sorrakerülő haját. Lehet nem őszínte a mosolyuk,de én ugy tudom, hogy az a fanok dolga,hogy azzá varázsolják,amit sajnálom,de csak akkor érsz el,ha betartod azt,amit az Army "üzen".
kérdező ez esetben amiket te álmoknak nevezel én elég szép hazugságnak magukkal szemben...
kiköltözni koreába? oké nem lehetetlen de melyik tini 12-18 évesig fog tudni kiköltözni tegyünk hozzá hogy nem kis pénz! az élet nem hab és piskota hanem kőkemény pofára ejtés... az meg a másik hogy embertelenül kell majd ott boldogulni! nagyon de nagyon nehéz egy olyan országban élni egyedül ami nem unios tag állam! nekem van egy kis viszonyítási alapom...
nagynénim németben él, 2 unokatesom akik testvérek kiköltöztek svájcba a családjukkal-gyerekeikkel már vagy 6 éve, másik unokatesom angliában él, van aki ausztriában... és ezek unios tagállamok anglia és svájc nem de éppen ezért tudom nem unios tag államban qurva nehéz...
zenei világ? hát valljuk be őszintén... nem mindenki tud érvényesülni ebben főként nem nyugaton! most akinek volt érzéke már előtte is a zenéhez az nem miattuk fog elindulni...
és ne tévesszünk össze a hátsó szándékokat... mivel a legtöbb rajongó azért akar megtanulni koreaiul és kiköltözni hogy ezek az idol-emberek elérhetőbbek legyenek
utóirat nem rosszindulat hanem realitás... a youtubon van egy csomó külföldi akik nem a kpop miatt költöztek oda hanem mert csak kíváncsiak voltak ázsiára és oda mentek tanulni... na most szépen van videók ahol elmesélik s bezony kaptak meleget és hideget! nem csak játék és mese gye amikor kikerülnek ebből a szép kis hazugságból amit kpop nak hívnak szebesülhetnek a valósággal hogy bizony korea nem álom hely ugyan meg vannak a jó dolgai de egy nyugatinak qurva nehéz dolga lesz ott!
jó annyiban egyrészt vitatkozok hogy mindig hamis mosolyt adnak hisz nem azért lettek idolok mert kényszerítették őket... nyilván szeretik a munkájukat csak ahogy a valóságban itt is még a legjobb munka is sokszor nagyon kimerítő és legszívesebben be sem mennél... szóval biztos van rendes boldog mosoly csak pl elég nehéz amikor már 2 napja nem aludtak vagy három napja csak pár órát aludtak éhesek vég kimerültek stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!