Kezdőoldal » Szórakozás » Sztárok, bulvár » Mért van az,hogy rengetegen...

Mért van az,hogy rengetegen értetlenkednek azon,hogy mért utálják a kpop-ot és,amikor kapnak egy normális negatív kritikát rögtön átváltanak toxikus fanolókká és legyilkolnak mindent,ami él és mozog??(Nyilván túlzás az utóbbi.)

Figyelt kérdés
Amúgy én úgy vagyok velük,hogy egyszerűen nem tetszenek a zenéik és kész. Ja és még valami..Ha azt mondom rájuk,hogy szeretem az elfogadott,meg minden,de ha azt, hogy utálom rögtön egy szarcsimbók vagyok,pedig én csak az előző véleménynek az ellentétpárját mondtam.

2020. júl. 8. 23:38
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/109 anonim ***** válasza:
27%
A megosztó tartalmaknak két fajtája van. A másik az, amelyik jó is.
2020. júl. 9. 16:13
 22/109 anonim ***** válasza:
23%

Nekem pl nem magával a műfajjal és nem is a személyekkel van a probléma de amikor kifejtem zeneileg társadalmilag politikailag és minden egyéb értelmiségi szinten hogy ezek és ezek hogy mennek akkor az van hogy utálom őket hater mocskos kis ge..: stb!

Konkrétan én attól kapok vérszemet amikor azt merik mondani hogy ezek az emberek mind ultra tehetségesek mind énekben mind zenében! Értek a zenéhez ezzel nőttem fel van hallásom hallom hogy ezek az emberek nem tehetségesek hiába a tánc az amugy qurva jó! Énekben vagy csak épP hogy elénekelgetnek vagy pedig hamisan farsan! Jah és nagyon sokszor a videókban is lehet hallani hamis hangot ami nagyon gáz tekintve hogy milliókat költenek el hogy át dolgozzák studio minőségbe! Ez a nem mindegy! Lehet szeretni lehet hallgatni de kérem ne mondjuk olyan emberekre hogy nagyon tehetséges énekesek akik csak jobb esetben épp hogy Tudnak valamit... nagyon ritka alapból a jó énekes ezért valószínűtlen hogy mind dél Koreában lenne azaz évente 10 csapat ami kb 50-100 profi énekest jelent! És ilyenkor ezek az emberek akik Abszolut nem értenek a zenéhez azt is szajkózzák hogy de hát zenei műsorok... no igen..: nem mintha nem lehetne hallani a playback-et vagy nem mintha nem lenne autotune ami élőben is szépen elrendezi a hangokat!

Ahogy mondtam nem a bandakkal van bajom hanem a rajongókkal a cégekkel és az egész hype-al mert tudom látom nagyon sok tényleges Tehetséges zenész Fele ekkora hírnevet sem kap! Es konkrétan le dolgozik 7 evet mire felkapott lesz ezek meg már az első évtől azok... nem csak kpop hanem pl billie Elish... a Zenei igénytelenség ne továbja

2020. júl. 9. 16:15
 23/109 anonim ***** válasza:
100%
Kpop fan vagyok, és szerintem semmi gond azzal, ha kultúrált keretek közt vitázunk ezen a kérdésen. Nyilván nem tetszhet minden mindenkinek. Szerintem az a baj, hogy sokan félnek a vitától és egyből személyes támadásnak élik meg, ha valaki nem úgy gondolkodik, ahogy ő. A kpop fanoknak el kellene fogadnia, hogy nem tetszhet ez mindenkinek, azoknak, akik meg nem szeretik, nem kellene lenézniük azokat, akik szeretik. És nyilván a kpoppereknek sem kéne lesajnálni azokat, akik nem szeretik. Kulturáltan, a másik személyét tiszteletben tartva kellene vitázni ezen a kérdésen (is).
2020. júl. 9. 16:22
 24/109 anonim ***** válasza:
95%
22. Miért nem másolsz ki egy vesszőt a kérdés címéből? Így megoldható az, hogy nincs a billentyűzeten ilyen. Kicsit nehéz olvasni a közlendődet.
2020. júl. 9. 16:24
 25/109 A kérdező kommentje:
23. Ez korrekt.
2020. júl. 9. 16:32
 26/109 anonim ***** válasza:
22%

24 no igen... kicsit tényleg rossz... nézd el mert telóról írtam... de ha már vesszők; konkrétan nincs szabály hogy mikor hova kell rakni tehát van benne egyfajta szabadság hogy ki hova akarja rakni és akkor úgy értelmezzék a mondatot... (legalábbis a magyar nyelvben mert a németben bizonyos mondat fajták után muszáj)

a lényeg a tánc nagyon jó!

az ének épp hogy csak jó de még mindig nagyon sok benne a fars hang, mint énekesek nagyon nem állják meg a helyüket nem is fogják sohasem mert ők idolok, az ő értékük abban merül ki hogy; 50% rajongás, személyiség betanulás, közszereplés, 40% tánctudás és 10% tényleges "zene" mert tény miután debütáltak 1 évvel rá már senki sem a zenéjük miatt fogja szeretni legalábbis nem a fizető fanok hanem a személyiség amit eljátszanak és a magánéleti,- közszereplési dolgok miatt...

2020. júl. 9. 16:59
 27/109 A kérdező kommentje:
26. Pfúú..Ez kemény volt és új! De igen,van benne reláció.
2020. júl. 9. 17:15
 28/109 anonim ***** válasza:
12%
de lényegében érvényes még hogy aki nincs velünk az ellenünk... szépen le is lettem pontozva mert valaki besértődött mert nem magasztalom fel amit Ő szeret... hanem igényesen megtudom fogalmazni a mondanivalóm tényekkel...
2020. júl. 9. 17:31
 29/109 anonim ***** válasza:
95%
#26-28, valószínűleg nem ezért lettél lepontozva, hanem mert nem a kérdésre válaszoltál, hanem már megint azzal jössz, hogy szerinted miért nem tudnak énekelni a kpop idolok. Ugyanolyan megszállott vagy, mint néhány rajongó.
2020. júl. 9. 17:36
 30/109 anonim ***** válasza:
86%
Persze, itt is vannak jobb, és kevésbé jobb énekesek is. Mint mindenhol. De ez az élet rendje.
2020. júl. 9. 17:49
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!