Mért van az,hogy rengetegen értetlenkednek azon,hogy mért utálják a kpop-ot és,amikor kapnak egy normális negatív kritikát rögtön átváltanak toxikus fanolókká és legyilkolnak mindent,ami él és mozog??(Nyilván túlzás az utóbbi.)
Nekem pl nem magával a műfajjal és nem is a személyekkel van a probléma de amikor kifejtem zeneileg társadalmilag politikailag és minden egyéb értelmiségi szinten hogy ezek és ezek hogy mennek akkor az van hogy utálom őket hater mocskos kis ge..: stb!
Konkrétan én attól kapok vérszemet amikor azt merik mondani hogy ezek az emberek mind ultra tehetségesek mind énekben mind zenében! Értek a zenéhez ezzel nőttem fel van hallásom hallom hogy ezek az emberek nem tehetségesek hiába a tánc az amugy qurva jó! Énekben vagy csak épP hogy elénekelgetnek vagy pedig hamisan farsan! Jah és nagyon sokszor a videókban is lehet hallani hamis hangot ami nagyon gáz tekintve hogy milliókat költenek el hogy át dolgozzák studio minőségbe! Ez a nem mindegy! Lehet szeretni lehet hallgatni de kérem ne mondjuk olyan emberekre hogy nagyon tehetséges énekesek akik csak jobb esetben épp hogy Tudnak valamit... nagyon ritka alapból a jó énekes ezért valószínűtlen hogy mind dél Koreában lenne azaz évente 10 csapat ami kb 50-100 profi énekest jelent! És ilyenkor ezek az emberek akik Abszolut nem értenek a zenéhez azt is szajkózzák hogy de hát zenei műsorok... no igen..: nem mintha nem lehetne hallani a playback-et vagy nem mintha nem lenne autotune ami élőben is szépen elrendezi a hangokat!
Ahogy mondtam nem a bandakkal van bajom hanem a rajongókkal a cégekkel és az egész hype-al mert tudom látom nagyon sok tényleges Tehetséges zenész Fele ekkora hírnevet sem kap! Es konkrétan le dolgozik 7 evet mire felkapott lesz ezek meg már az első évtől azok... nem csak kpop hanem pl billie Elish... a Zenei igénytelenség ne továbja
24 no igen... kicsit tényleg rossz... nézd el mert telóról írtam... de ha már vesszők; konkrétan nincs szabály hogy mikor hova kell rakni tehát van benne egyfajta szabadság hogy ki hova akarja rakni és akkor úgy értelmezzék a mondatot... (legalábbis a magyar nyelvben mert a németben bizonyos mondat fajták után muszáj)
a lényeg a tánc nagyon jó!
az ének épp hogy csak jó de még mindig nagyon sok benne a fars hang, mint énekesek nagyon nem állják meg a helyüket nem is fogják sohasem mert ők idolok, az ő értékük abban merül ki hogy; 50% rajongás, személyiség betanulás, közszereplés, 40% tánctudás és 10% tényleges "zene" mert tény miután debütáltak 1 évvel rá már senki sem a zenéjük miatt fogja szeretni legalábbis nem a fizető fanok hanem a személyiség amit eljátszanak és a magánéleti,- közszereplési dolgok miatt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!