Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan leszbikus pár, akik vállaltak gyereket?
Utolso ,nem vagyok homofob,ezt rosszul latod. Vannak ilyen hajlamu barataim , ha homofob volnek ,nem baratkoznek veluk. A masik ,ha valaki elkezd mocskos b.-ni a kornyezetemben ,inkabb raszolok ,hogy fejezze be ,mert a melegek nem tehetnek a melegsegukrol,inkabb erezzen veluk egyutt ,mivel lelki zavar miatt fordultak a sajat nemuk fele.
Es en olyat sem irtam ,hogy a melegeket megolni kene es hasonlok. Es ami legfontosabb: engem a sajat nemem szexualisan total hidegen hagy ,mert aki homofob ,az vonzodik a sajat nemehez ,de en nem. Tul nagyvonaluan dobaljatok a homofob szot masokra,ennyire talan nem kene...
Azzal nem ertek egyet ,hogy kizarolag genetika miatt lesz valaki meleg ,mert a szocializacio is nagyon nagy szerepet jatszik abban ,hogy kihez vonzodunk kesobb. Sot ,ez meg fontosabb,mint a genetikai tenyezo.Az legfeljebb hajlamosithat ,de nem determinal. A meleg gent nem is talaltak meg egyertelmuen ,pl. a hires ikervizsgalatok sem igazoltak ,hogy mindenkepp csak a genetika donto. (Az egypeteju ikrek kb. 60%-a nem azonos szexualis iranyultsagu.)
Ha a butaság szorgalommal párosul, az a legveszélyesebb.
Amúgy szerintem trollkodik.
"Es ami legfontosabb: engem a sajat nemem szexualisan total hidegen hagy ,mert aki homofob ,az vonzodik a sajat nemehez ,de en nem."
Érvelni ezek után? :)
Legalább vessző+space lenne és nem space+vessző :)
Ohh, még valami.
"Az egypeteju ikrek kb. 60%-a nem azonos szexualis iranyultsagu.)"
Tehát az egyik iker átélt valamilyen traumát az esetek 60%-ában, a másik meg nem.
Felettébb érdekes, mesélj még...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!