Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan leszbikus pár, akik vállaltak gyereket?
#9 & #10
Kisgyerekeket kérdeztek, akik nem épp arról híresek hogy kertelnek bármiben is. Csak egy videó volt a youtube-on nem pedig TV. Volt olyan egyébként, aki azt mondta hogy neki fura, de a többség pozitívan válaszolt.
A heterok számára szent ? Jó isten. Azért, mert valaki ilyennek SZÜLETIK ne is legyen joga a boldogsághoz ? Nem vagyok egy rosszakaró, de remélem valamelyik rokonod, családtagod, majd gyereked eléd áll és azt mondja meleg. Akkor mélyen magadba szállhatsz mert eddig nem sikerült.
Azt is írtad hogy "ha két férfit látok smacizni a hányinger kap el". Na ez egyrészről azért vicces mert leszbi kategóriában vagyunk, másrészről azért mert ha heterok falják egymást az utcán az ugyanolyan undorító. Szóval a heterok is csinálhatják ezt csak otthon. (És ez nem ellenük irányul, hanem szimplán senki nem kíváncsi a másik magánéletére). Plusz ismét feltenném a kérdést hogy ha hetero vagy akkor minek magyarázol bele olyanba amiről se fogalmad, se semmid nincs, közöd meg végképp nincs az egészhez csak egy gyűlölködő kis senki vagy.
Ha nincs megfelelő körülmény vagy nem foglalkoznak vele. Ha rosszul van nevelve a gyerek akkor nem veszik el. Pl ha 13 évesen cigizhet, bulizhat ergo rosszul van nevelve akkor nem fogják elvenni. Ennél sokkal rosszabbak vannak. Pl pénzelik a gyereket de lelkileg nem foglalkoznak vele akkor hetero párnál sem lesz jó élete, és ez elég gyakori manapság.
Nem, nem veszik el a gyereket. Többek között én is és pár ismerősöm is olyan helyen nőtt fel, amit én nem adnék sohasem a gyerekemnek.
Alkoholisták között, számítógépfüggőnél aki felhagyott a munkával, a családjával és bezárkózott a szobájába. Egy üvöltöző anyával, aki vert, mindkét szülő lelki terrorban tartott. És még is velük kellett felnőnöm.
Köszönöm szépen, én akkor sokkal inkább lettem volna egy meleg pár gyermeke és én akkor is meg fogom adni a szerető családot a sajátomnak, még akkor is, ha neked nem tetszik a mi boldogságunk. Úgy se te fogod nevelni a gyerekemet, hanem a hozzád hasonlók miatt fogják atrocitások érni. De meg kell tanítani ezeket kezelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!