Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan leszbikus pár, akik vállaltak gyereket?
Teljesen normális gyerekkorom volt, mindenféle traumák nélkül, mégis meleg (igaz "csak" biszexuális lettem). Kívülálló hetero ember sosem fogja tudni felfogni, megérteni hogy milyen azonos nemhez vonzódni. (Csak hozzátenném, ugyanolyan mint hetero kapcsolatban, rendesen vonzalomról van szó). Ne mondja nekem senki hogy azért vonzódom egy nőhöz mindenhogy mert bármi trauma ért...
Folyamatosan lenullázott válaszoló: manapság sok "divat meleg" van, nem lehet hogy az ismerőseid véletlenül azok? És közük sincs a melegséghez csak most épp így csinálják?
Egy szoval nem irtam olyat ,hogy egy kapcsolat csak a szexrol szolna! Ezt te megis honnan szedted?!
A nemiseg megelese azt jelenti ,hogy a ferfi megelheti azt hogy eros ferfi egy gyenge no mellett es forditva.
De jo hogy ilyen okos hozzaszolok vannak akik nem ertik a szoveget.
Es a sok meleg/ismeros nem 4-5 embert takar ,hanem sokkal tobbet .
Na jó én feladom :D
Ez már annyira szánalmas, de nem akarlak inkább megbántani.
Abszolút beszűkült látásmódod van és sztereotípiákat nyomsz, amit anno kitaláltak normatívának.
Pl: férfi erős, gyenge nő.... hát ez a mai világban sem heterok között, sem melegek között nem feltétlen állja meg a helyét, de megsúgom, ez sosem állta meg a helyét teljes mértékben.
Úgyhogy mindazonáltal még szexista is vagy, de nem gond, nincs több kérdésem :D én beletörődtem, hogy nem elég rendelkezel kellően magas értelmi szinttel, hogy beleláss a dolgokba.
Na az utolsó mondatom zavaros lett, hála neked :D
Kikészítettél :D :D :D
Na még engem is kielemezel, ez azért besz*rás :D
Nem akarod megjósolni melyik csillagjegyben születtem a válaszaim alapján?
Nagyon mellé fogsz minden válaszoddal :D
Nem tudom mi a szakmád, de választhatnál olyat, ahol kiélheted a kényszeredet arra, hogy másokon próbálsz agymosást végrehajtani. De persze miért is akarnálak téged rászabadítani a világra, fordulj egyből kezelőorvoshoz, úgy jobb lesz mindenkinek : )
68-as,te tenyleg borzasztoan kreten vagy es buta! Szerintem te nem valaszolgass itt ,mert semmit nem latsz jol!
En nem vegzek agymosast ,te vagy a feminizmustol meg az lmbt szaroktol agymosott ,nem en !
61es,divatbol senki sem meleg ,foleg nem hosszu evekig ,evtizedekig ! Az max rovid ideig el ilyen kapcsolatban,aztan szakit a meleg eletmoddal.
Es aki irta ,hogy azok az ismeroseim biszexek ,tovabbra is irom hogy nem azok ,mivel miutan osszejottek ellenkezo nemuvel ,azutan ha szakitottak is , nem tertek vissza a sajat nemukhoz ,hanem csak ellenkezo nemuvel kezdtek azutan is,azonos nemu szoba sem kerult.
Én vagyok kretén és buta? :D
Csak idegesít téged, hogy most te kerültél kielemezésre.
Szerintem neked vannak lelki eredetű problémáid, mi másért akarnád magad nyugtatni, hogy minden nőnek egy "erős férfira" vagy szüksége. Ha már jövünk itt a traumákkal meg a pszichológiai betegségekkel, rád is jócskán találnánk jellemzőeket belőle.
De mondom, ha nekem nem hiszel fordulj szakemberhez.
Itt viszont jobb ha be is fejezem veled, úgyse jutunk semmire, csak nyomod tovább a hülyeséged :D
Üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!