Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan leszbikus pár, akik vállaltak gyereket?
De, csak hogy ne érezd magadat teljesen kirekesztve: az még mindig egy fokkal a kisebbik rossz, ha egy leszbi valahogy felcsináltatja magát, mert ő legalább ki is hordja a gyerekét, megszüli, szoptatja. Legalább az anyai ösztön meglesz benne. De hogy valaki még ezt is béranyával intéztetné el, hát ... öh. Hagyjuk, mert teljes mértékben rosszul vagyok. A véleményem elmondtam, amiket még tudományos kutatások is alátámasztanak, fel lehet csapni akármelyik szakkönyvet, bele lehet lapozni, nagyon kevés fogja a buksiját simogatni a meleg pároknak, hogy nyugodtan fogadjanak csak örökbe gyereket (ezek a könyvek azt is mondják, hogy a gyereket nem is kell nevelni, csak hagyni kibontakozni... nem kellenek keretek, sem irányítás. Mmmmhm... biztos nagyon ott van szakmailag). Ha ezek után képtelenek vagytok felfogni, miért tesztek rosszat a gyereknek azzal, ha két apa/két anya jut neki osztályrészül, az már tényleg csak a "befogom a fülemet, nem érdekel, AKKORIS BOLDOG LESZEK" önző magatartás.
Hát, ma se változott meg a véleményem rólatok. További szépeket.
Nem annak van igaza, aki agresszívabban mondja a magáét.
Igazából a hozzászólásaidban te is temérdek ellentmondásba keveredtél, de csak hogy megőrizd a lelki békéd és ne haragudj meg még rám is, inkább meg sem jegyzem neked! .....Uppsz bocsi :(
Remélem most kicsit megnyugodtál, hogy mindenkit lehordtál a sárga földig és diadalittasan teszed tovább mindennapos teendőid, nem óhajtok veszekedni véletlenül se annyira fanatikus emberrel, mint te. A végén még engem is hülyének néznek miért próbálok érvelni bárkinek is, aki semmi egyéb látásmódra nem fogékony.
Minden jót neked is!!
Se nem leszbikus, se nem biszex nem vagyok, és előre is elnézést, amiért nem a kérdésre válaszolok.
Egy ismerősöm a múlt héten megkérdezte, miért költözöm el Magyarországról, mikor jól fizető (nem magyar viszonylatban értendő a jó) állásom és saját lakásom van, és igazából nekem lenne a legkevesebb jogom panaszkodni.
Akkor most meg fogom mutatni neki ennek a """"kedves"""" homofób embernek az összes hozzászólását, és remélem, meg fog érteni mindent. Én ilyenekkel nem akarok tovább egy országban élni.
Hihetetlen, a magyarok mennyire negatívak, gyűlölködőek és mennyire elutasítanak mindent! Én ezt nem bírom tovább. A magyarok többségének puszta mentalitása is tönkretesz lelkileg, menekülök innen, amint tudok.
21. század, a melegek (és transzneműek, meg mindenki más, aki kicsit másképp néz ki és ti rögtön fújjogni kezdtek rá) ugyanolyan (!!!) emberek, mint mi, heterók, ugyanolyan vágyakkal (család, jó munka, autó, utazások, és így tovább), mint mi. Nem egy másik bolygóról jönnek. EMBEREK. Mint mi.
Mint ahogy ennek az ellenkezője is igaz.
Nem hiába vannak sokak akik már kisgyermekként is a saját neműkhöz vonzódtak.
És vannak olyanok akik sok ellenkező nemű partnerrel alakítottak ki kapcsolatot, lettek szerelmesek stb. de az első azonos nemű párkapcsolat, szerelem után is csak azonos neműeket kerestek, ellenkezőt pedig többé nem.
Lehet csűrni csavarni a dolgokat, mindenre van jó és rossz példa és tapasztalat is. Senki nem tud olyan konkrétumot írni ami megmagyarázná a dolgokat.
Nem egy olyan ember van akiknek a háttér történetükben nincs igazán sötét dolgot. És még több olyan heterónál vannak olyan tragikus, sötét események a múltukban amik akár magyarázhatnák is ha homoszexuálisok lennének de nem azok.
Emiatt nem lehet kijelenteni ilyesmiket. Hogy szörnyű dolgok a múltban > mindkét, sőt talán mondhatnám mindhárom oldalon megjelenik. Olyanok akik melegek "lettek", olyanok akik nem és olyanok akik az események előtt is már melegek voltak.
Utolso ,nem igaz amit leirsz ,mert az ember szexualis iranyultsag nelkul szuletik. Sosem lett valojaban bebizonyitva hogy a melegseg genetikai eredetu ,mert mikor megismeteltek UGYANAZZAL a kontrollcsoporttal UGYANAZT a vizsgalatot mellyel a homoszexualitas genetikai okait kivanta bizonyitani ,TELJESEN MAS EREDMENYEK jottek ki. Ugyhogy az a bizonyitott egyedul hogy szocializacio utjan alakul ki a szexualis iranyultsag
Mindenki nyilvan nem lesz meleg gyerekkori traumak miatt,de ez nem erv akkor sem a genetikai okok mellett.
Egyebirant pedig a parkapcsolat legfobb celja ,hogy megelhessuk sajat nemisegunket ,vagyis ,hogy teljeserteku nok vagy ferfiak lehessunk ,de ez csak ellenkezo nemu partnerrel lehetseges , nem azonos nemuvel. Vagyis :aki azonos nemuvel parkapcsolatba kezd ,az lelkileg eretlen ,es fel a sajat noisegetol/ferfisegetol.
Elozo voltam.
Szóval nem betegség. Viszont ezzel azt is mondtad, hogy befolyásolni tudjuk a saját szexualitásunkat... ezzel nem értek egyet teljesen.
Viszont az, hogy aki azonos nemű partnerrel van éretlen és fél a saját nőiességétől/férfiasságától... ezt mégis honnan veszed? Erről is készült kutatás? vagy csak saját kútfő?
Akiket én ismerek azoknál ez nem igazán valósul meg. És van olyan aki volt már ellenkező nemű partnerrel és olyan is aki csak saját neművel volt. Előbbi nem a férfit keresi, hanem a dominanciát és ezt nem férfiakban, ő maga pedig elég nőies minden téren.
Itt akkor nézzük meg, férfiasság: Dominancia, erő, jó kiállás, határozott, még a becsületes és akár a lovagias jelzőt is ide vehetjük. Nőiesség: kedvesség, gyengédség, anyaság-törődő, stb, stb.
Attól függ, hogy mi számít férfiasságnak, mi nőiességnek.
Ha csak azt vesszük számon, hogy valaki férfi, valaki nő mert olyan testtel született akkor nem kellene a saját férfiasságukat, nőiességüket keresniük, mert adott de ugye az élet nem csak fizikából-biológiából áll. Azok akik a saját neműkhöz vonzódnak, nem a "férfit" hanem a nőt keresik a másikban vagy pont fordítva. De ez annyira csak a nemre egyszerűsíti le. De a heterók sem A férfit, vagy A nőt keresik. A vonzódásuk miatt adott, hogy milyen nem képviselőit. A személyiséget és még 1000 másik dolgot keres egy ember, viszont a szerelem kiszámíthatatlan így gyakran olyat talál az amit nem keresett.
De az azonos neműeknél is elmondható, hogy nem minden leszbikus nőies vagy épp a tipikus lányos lányokat keresi. Mindenkinek van valami amit igényel, valaki azt, hogy "uralják", tudják kezelni, domináljanak felette. Valaki meg épp az ellenkezőjét vagy keverten és sorolhatnám naphosszig.
Az, hogy ki - ki mellett tudja megélni magát, kiteljesedni nem korlátozható le nő-férfi fennállásban.
Az meg, hogy aki azonos neművel éretlen... nyilván vannak ilyenek, mint ahogy a heteróknál is sok az éretlen de tudom, hogy nem erre céloztál. Viszont ezt nem tudom alapul venni, mert nekem ez egy olyan általánosítás ami nem állja meg a helyét. Sőt, ha elfogadnám akkor az érettségről alkotott képem teljesen megváltozna. Az embert sok minden befolyásolja, kellenek a negatív és pozitív tapasztalatok is a fejlődéséhez.
Tehát én azon az állásponton vagyok, hogy nem éretlen mindenki aki azonos neművel van.
Gyermekkori elmenyek befolyasoljak a szexualis orientaciot ,ezt leirtam az elso kommengemben is. Pl. ha egy kislannyal az apukaja 3-5eves kora kozott ,mikor a kislanya nagyon rajong erte ,szerelmes bele,de az apuka ridegen elutasitja ,akkor lelki szinten megundorodik a ferfiaktol ,es valhat leszbikussa .
Az pedig ,hogy a leszbikusok es melegek mind kivetel nelkul lelkileg eretlenek ,ez igaz ,tekintettel arra ,hogy a leszbikus es meleg parok kapcsolatai nem mukodnek hosszu tavon. Kifejezetten a meleg ferfiak jellemzoje ,hogy sokkal tobbszor lepnek felre ,mig a leszbikus paroknal hamar bekovetkezik az agyhalal. Egyutt maradnak a leszbikusok evekig ,de nincs koztuk szex. Az azonos nemuek kapcsolatba nem is lehet visszahozni a szenvedelyt,csak egy hetero kapcsolatban lehetseges. Ez is annak a jele (ágyhalál,rendszeres felrelepes) hogy az azonos nemuek kapcsolatai nem mukodokepesek.
Egy fius lany pedig nem helyetesithet egy ferfit ,egy noies ferfi pedig egy not. Ugyanugy nem mukodnek azok a hetero parok sem ,ahol a no ferfias ,a ferfi pedig lanyos (nem kulsore ,hanem szemelyisegre) ,mert felcseredlodnek a nemi szerepek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!