Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szingli leszbikusok akiknek volt már távkapcsolata vagy akinek most éppen van! Hogy kezdődött?
Arra lennék kiváncsi ,hogy hogyan ismerkedtetek meg (ilyen esetekben azt hiszem az internet a leggyakoribb) vagy az elején ,hogy kezdték el ezt az egészet. Esetleg volt e olyan hogy az egyik fél aktívabb volt e a beszélgetésben mint a másik meg hasonlók.
Ilyesmikre gondolok és légyszi kort is írjatok.
Fuh. Még anno 2 éve írt rám egy facebook csoportban egy hirdetés miatt, egy játékhoz kerestem társat/társakat. Csak hát, ő Zalaegerszeg, én Budapest, ami azért nem kis távolság volt. Amikor csak teheti, feljön hozzám, bár most itt az érettségi szezon, engem meg nem igazán enged le, mert nem szeretné, hogy találkozzam a szüleivel. Fél, hogy elijesztenének és társai. :) De főiskolára (vagy okj-re, attól függ, felveszik-e) felköltözik ide a nyáron, úgyhogy nem lesz itt gond.
Nálunk nem volt olyan, hogy valaki aktívabb, valaki meg nem. Persze voltak összezördülések, veszekedések és társai, de felülemelkedtünk rajtuk.
Jelenleg 1 éves a kapcsolatunk.
16/L - 18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!