Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Afrikában hogy képesek párkapcsolatban élni (egyáltalán életben maradni) a melegek, leszbikusok?
Jogilag vagy egészségügyileg?
Mert egészségügyileg még a heterók 90%a is AIDSes, nem ismerik a védekezést az elmaradt helyeken, meg úgy általában sehol, víz sincs náluk, nem hogy óvszer.
Jogilag.. nem ismerem az adott ország törvényeit, de volt valami képsorozat, hogy afrika meleg párjait fotózták le.
nagyon nehezen
néztem egy dokumentumfilmet nem rég hol a legrosszabb melegnek lenni, és hát afrikában, de meglepődnél mert ott is van meleg "szórakozóhely" ahol összejárnak :) persze csak "beszélgetnek" igazából nagyon veszélyes tessék itt a link ha beszélsz angolul (vagy legalább kicsit) érdemes megnézni (nincs hozzá magyar fordítás)
Egyébként a Britt riporter ismert meleg rádiós és TV-s személyiség utazott el oda, és szörnyű hogy beszélnek az emberek a melegekről meg úgy mindenki meg milyen hülyeségekkel érvelnek a homsozexualitás ellen.
https://www.youtube.com/watch?v=fV0tS6G8NNU
(talán ha egyszer nagyon unatkozom, vagy sok időm lesz csinálok hozzá egy magyar fordítást :D )
Én úgy tudom hogy a Dél-Afrikai köztársaságban van pár meleg szórakozó hely.
Túlnyomó részt amúgy a két Kongói országtól lefele minden ország erősen keresztény(és ez a vadabb keresztény. Tehát: nem hiszel nekem? akkor bántalak b+), tőlük felfelé meg iszlám államok vannak, na az meg szintén.
A legtöbb afrikai országban a homoszexualitás bűncselekménynek számít ma is. Néhány helyen még a halálbüntetés is érvényben van, bár az azért már viszonylag ritka. A börtönbüntetés viszont nagyjából általánosnak számít, ha valakit rajtakapnak. Úgyhogy az ilyen országokban az érintettek nyilván igyekeznek titokban tartani a dolgot. Az országok kisebbik felében, ahol nem tiltott a homoszexuális viszony, ott esetleg felvállalhatják, de nem biztos, hogy jó ötlet, mert attól még az emberek nagy része elítéli ott is.
Egyébként nem Afrika a legrosszabb hely ilyen szempontból. A Közel-Keleten még szigorúbban bánnak a homoszexuálisokkal. Ott a halálbüntetést is alkalmazzák ténylegesen, illetve a börtön mellett a korbácsolás vagy valamilyen testi fenyítés is gyakorinak számít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!