Kezdőoldal » Szexualitás » Homoszexualitás » Melegek, leszbikusok; ti hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melegek, leszbikusok; ti hogy szólítjátok a párotokat? Úgyértem: barát, barátnő, partner vagy máshogy?

Figyelt kérdés
Tehát ha mondjuk egy másik meleg megkérdezi akkor mit mondok pl, igen van barátom vagy partnerem, vagy ha lány akkor barátnő? Ez hogy szokás?
2015. dec. 1. 23:01
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Általában "elvtárs"..
2015. dec. 1. 23:05
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Én nem vagyok meleg,de vannak meleg ismerőseim,ők úgy mondják,hogy párom,partnerem.Mert attól,hogy azonos nemű a társa még nem mondhatja azt a fiúra,hogy barátnőm.
2015. dec. 1. 23:33
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Párom!! Minek varrialják, kombinálja, ha nemtől, kortól, cicimérettől,hajszíntől függetlenül a párom? :)
2015. dec. 1. 23:55
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Párom, néha pasim
2015. dec. 2. 16:00
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
párom,pasim.
2015. dec. 2. 16:57
 6/10 anonim ***** válasza:
100%

Most nincsen amúgy, de egyébként a "barátom" kifejezést használnám. A "párom" engem valahogy irritál (párja a zokninak van :D)

26/F

2015. dec. 2. 22:01
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőm, csajom, a szerelmem, a lány akibe bele vagyok zúgva:)

Szerintem, ha pl idegen környezetben ahol senkinek nincs köze a magán életedhez, mondd azt h párod, partnered stb és ezzel le is van tudva. Ha tovább kérdezz h mesélj róla, vagy egy vidám természetes coming out vagy megmondod h ne haragudj ez magán ügy.:) akikkel meg már közelebb vagytok egymáshoz, hívhatod akárhogy tudni fogja, vagy ha nem elmondhatod nekik.

16/L :)

2015. dec. 3. 08:39
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

A "barátnőmet" félreértik. Bár a nőnemű barátaimat következetesen "barátosnénak" hívom, hogy egyértelműbb legyen. Más leszbikusoktól hallottam ezt a kifejezést, és nagyon megtetszett :D

A "csajom" az túl lekezelő.

Az ilyen "másik felem" meg hasonlók meg olyan nyálasak.

A párom meg hát olyan nemtelen, ami néha jó, néha nem. De hát jobb híján ez a leginkább megfelelő, általában ezt használom.

25/L

2015. dec. 3. 10:27
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Asszony:D

Na jó, igazából párom, barátnőm.

2015. dec. 4. 06:04
 10/10 Seggszonda ***** válasza:
100%
mézes bögyörőm
2015. dec. 4. 15:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!