Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan leszbikus pár, akik vállaltak gyereket?
Első: Egy ember nem azért utálja a melegeket, mert neki ez belülről jön, hanem mert belenevelik. Ergó egy meleg családban nyilvánvalóan nem úgy vélekedik, mint te. És de jó, hogy minden egyes szivárvány családos gyerek gondolatait ismered. Mesélj még kérlek.
A gyerek azt ismeri meg legelőször, számára egy darabig természetes lesz, hogy anyuk vannak. Persze ellehet majd magyarázni, hogy vannak apuk is és van olyan, ahol anyu és apu van, illetve ő is azzal lesz boldog, akivel akar, nem kell ezt a példát követni. Bár ugye a homoszexuális párok gyermekei ugyanannyi százalékban lesznek melegek, mint a heteroszexuálisoké.
Persze lehet, hogy piszkálják majd a gyereket, de ha nem emiatt, akkor az orra miatt. Mindig találnak majd olyat, amibe beleköthetnek.
"De ha az ember lát két férfit smacizni"
Hányszor látsz ilyet? Mert én egyszer sem, pedig nem most lettem már nagykorú...
#1 #5 #7
Csak egy valamit árulj el nekem. Ezen az oldalon mindenféle téma teret kapott, ergo erről itt lehet beszélni attól hogy neked fáj. Mi lenne ha elkerülnéd a meleg kategóriákat? Mindenhova oda kommenteled hogy sz@ros homárok hogy képzelitek. Foglalkozhatnál a saját kis hetero életeddel (bár ezek szerint az sem jobb ha ráérsz folyamatosan másokat cseszegetni). Itt mindenkinek elég gond a melegsége, nem kell még egy ilyen tapló is mellé.
Kérdező: láttam egy videót nemrég, ahol meleg párok gyerekeit kérdezték arról hogy mit gondolnak, és kicsit sem tartották rossznak, mind azt mondta hogy ez a
normális és nincs vele bajuk.
#8-as, engem pl nem érdekelnek a homokosok egymás felé irányuló szexuális kérdései, de amikor olyan undorító módon próbálnak gyerekhez jutni, ahogyan föntebb valaki leírta a bu-zi és leszbi párok összejátszásánál (és később felváltva nevelik a gyereket...Felváltva. Hát az is kib*szott egészséges gyerekkor lehet, nem elég, hogy két apja / anyja van a szerencsétlennek, de még egy állandó környezete sincs, mert passzolgatják ide-oda, mint a pingpong labdát...biztosan egészséges gondolkozású, kiegyensúlyozott felnőtté fog érni.. ), vagy mindenáron azon vonaglanak, hogy ők nem házasodhatnak össze, főleg nem templomban, az már ránk, heterókra is tartozik, mert ezzel azokat az értékeket próbálják bemocskolni, amik számunkra fontosak: a gyerek és a házasság.
Nem érdekel, mit csinálnak egymással a hálószobában. De a gyerekeket és a házasságot el lehet felejteni. Legalábbis Magyarországon, szerencsére. (Bár kiskapuk vannak, sajnos.Remélem egyszer elérjük azt a szintet, mint ami Oroszországban van.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!