Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » A leszbikusok úgy vannak,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A leszbikusok úgy vannak, hogy oké akkor ketten lányok vagy van olyan, hogy ki tölti be az erősebb szerepet, a "fiúét"?

Figyelt kérdés

2016. márc. 21. 20:15
 1/6 anonim ***** válasza:
76%
"az erősebb szerepet, a "fiúét"" Mi van?
2016. márc. 21. 20:35
 2/6 anonim ***** válasza:
90%
Az erősebb szerep nem a "fiúé", főleg, hogy két nőről van szó. Minden kapcsolat más és más, nem lehet általánosítani.
2016. márc. 21. 20:39
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
A kérdező szerintem arra gondol, hogy egy leszbikus kapcsolatban mindkét fél egyenlő vagy van egy dominánsabb fél.
2016. márc. 21. 20:40
 4/6 A kérdező kommentje:
#3.igen,koszonom
2016. márc. 22. 07:15
 5/6 anonim ***** válasza:

nálam én szeretnék mindig a dominánsabb lenni

én pánszexuális vagyok és ha csajról van szó akkor én legyek az ő lovagja, de ha fiú akkor ő legyen a lovagom

2016. márc. 22. 14:33
 6/6 anonim ***** válasza:
hmm, én élvezem mindkettőt, és úgy az igazi ha van egy változatosság. azt utálom ha mindig csak nekem kell teperni, szóval ha választani kell, akkor inkább az aktívabb partnereket preferálom.
2016. márc. 23. 21:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!