Kezdőoldal » Szexualitás » Leszbikusság » Van olyan leszbikus pár, akik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van olyan leszbikus pár, akik vállaltak gyereket?

Figyelt kérdés
Ha igen, mit gondol s gyerek arról, hogy két nő neveli?

2016. márc. 21. 22:41
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/86 anonim ***** válasza:

Ez általánosságban igaz. De a heteroknál is elég gyakori csak ott akkora a létszám, hogy nem olyan szembetűnő.

Ismerek olyan leszbikus párokat akik hosszú évek óta együtt vannak, előfordul veszekedés, mint a legtöbb párkapcsolatban de mivel olyan jóban vagyok az egyikükkel tudom, hogy szexuális téren is még mindig aktívak és tudtával, emiatt tudtommal (is) félre lépés nem történt.

A személyiség a döntő.

Hány heteró kapcsolat tart csak azért évtizedekig, mert van gyerek? Ez a tényező sokszor okozza azt, hogy a párok nem vállnak el egymástól. A melegeknél az, hogy "kevesebb" a lehetőség sokszor jelenti azt is, hogy inkább együtt maradnak.

A szenvedély pedig feltud újra lángolni, vissza lehet hozni, a kérdés az, hogy a párok akarják-e.

Az amit leírtál mind-mind megvannak a heteró párkapcsolatoknál is, pusztán a félelem a változástól megakadályozhatja azt, hogy elváljanak.

Náluk nem az okozzak, hogy az ellenkező nemhez vonzódnak ugye?

De a homoszexuálisoknál igen?

Megvannak a melegség velejárói, sztereotípiái és persze az általánosítások. És tény, hogy vannak olyan dolgok amik azért vannak, mert melegek. De mindegyikük éretlen, mint ahogy nem minden heteró érett.

Szerintem a személyiség a döntő. És minden érvelésre van ezer meg ezer példa illetve ellenpélda is. Ezért nem kijelenthető, hogy mindegyikük éretlen vagy sérült.

2016. márc. 25. 12:56
 52/86 anonim ***** válasza:
* De *nem* mindegyikük éretlen, mint ahogy nem minden heteró érett.
2016. márc. 25. 12:58
 53/86 anonim ***** válasza:
0%
Miert pontozol le allandoan?! Nem irtam hulyeseget ,es csak azert mert nem tetszik amit irtam ,attol meg nem kene. Meg en se pontoztalak le teged ,akkor te miert pontozol le engem? Amit pedig leirtam ,az a sajat tapasztalataim az altalam SZEMELYESEN ISMERT melegekkel kapcsolatban. Esetleg erre is gondolhattal volna ,de mindegy.
2016. márc. 25. 14:45
 54/86 anonim ***** válasza:
90%

Utolsó, azért mert egy ember lepontoz, nem leszel nullán. Akkor sem, ha kettő.

Ezen gondolkodj el.

Olyan ostobaságokat állítasz, hogy fáj olvasni - igen, én lepontoztalak. És rajtam kívül még sokan mások is.

2016. márc. 25. 19:03
 55/86 anonim ***** válasza:
100%
51: Nem én pontoztalak le ám, de oké :) én is saját tapasztalat, kutatások és tanulmányok értékelése alapján írtam, mint mindig. ha valamilyen témában nem vagyok otthon akkor leírom a véleményem és kivétel nélkül mindig hozzá teszem, hogy "De nem értek annyira hozzá csak ez a véleményem". :)
2016. márc. 25. 23:34
 56/86 anonim ***** válasza:
0%

54-es , nem írok hülyeséget, mert a saját személyes tapasztalat miért lenne hülyeség? Én nagyon sok homoszexuális hajlamú embert ismerek, és nagy részük már ezeknek heteró kapcsolatban él, nem homoban. (és nem csak egy azonos neművel jártak, hanem többel is.)

Ez miért olyan hihetetlen? A másik pedig ,hogy egyértelműen gyermekkori trauma okozza a homo- és bi hajlamot, mert igenis, ha vki még gyerekként lelki szinten megundorodik az ellenkező nemtől, az válhat meleggé. Ebben semmi hihetetlen nincs.

A meleg férfiak pedig tényleg sokkal többször lépnek félre , mint a heterók, ezt több meleg barátom is állította, hogy így van, gondolom nem véletlenül. A leszbikus ágyhaláltól pedig pont a leszbikus ismerőseim meséltek, hogy általában 6 hónap után beáll.(ha vki szerencsésebb, akkor "csak" 1-2 év után.esetleg azután max havonta egyszer-kétszer szexelnek, esetleg ünnepnapokon) Szóval, akkor miért is hülyeség ,amit írtam?

2016. márc. 26. 11:27
 57/86 anonim ***** válasza:
91%

Én még mindig nem látok ebben semmit, amit tényként lehetne kezelni.

Mindenhol azt írod, rengeteg meleg férfi ismerősöd, rengeteg leszbikus ismerősöd, rengetek meleg HAJLAMÚ ismerősöd...

Van egyáltalán hetero ismerősöd, vagy az egész ismeretségi körödet melegek és biszexek teszik ki?

Persze, van olyanra példa amit te mondasz, de már egyre kellemetlenebb olvasni ezt és nem azért, mert igazad van úgy összességében.

2016. márc. 26. 11:39
 58/86 anonim ***** válasza:
0%
Vannak hetero ismeroseim ,beloluk van tobb. Nem irtam hulyeseget ,hanem az igazsagot irtam le, de tudom,hogy az igazsag kimondasa (nevezetesen a homoszexualis hajlamot gyermekkori traumak okozzak) ,ma sajnos gyuloletbeszednek szamit. Ezt mar megszoktam,de kiallok az igazam mellett.
2016. márc. 26. 12:14
 59/86 anonim ***** válasza:
87%

Most nem azzal van gond, hanem az általánosítással...

NEM minden példa esetében állja meg a helyét az állításod, de felőlem azt gondolsz, amit akarsz csak lásd már be ezzel valóban megbántasz másokat, ha itt nyomod a magadét és mindenkibe bele akarod beszélni, hogy traumákat élt át.

Kérlek, foglalkozz a saját életeddel és ne a melegekkel, ha csak azokat az eseteket hallod meg, ahol trauma is van a háttérben (ami önmagában még nem elég a melegséghez, lásd: számos hetero traumás múlttal).

2016. márc. 26. 12:17
 60/86 anonim ***** válasza:
89%

Márpedig hülyeséget írsz, kedves állandóan 0%-on lévő hozzászóló. Nem akarok végigmenni minden egyes állításodon, csak felidegesíteném magam, de tessék, egy pár válasz:

- Miért kell általánosítani? Azt hiszed, azért, mert a te meleg ismerőseid úgy csinálják, egggész biztosan úgy van mindenki másnál is? Ne röhögtesd ki magad! A hetero kapcsolatokban ugyanúgy előfordul megcsalás, a kapcsolat kihűlése, satöbbi. Nagyszerű, te rennngeteg olyan leszbikus nőt ismersz, akinek kihűlt a kapcsolata. Én kettő olyan párt is, akiknek már 5-6 éve tart a kapcsolatuk, és semmi gond nincs köztük. (a piti gondokat leszámítva, amik vannak mindenkinél)

"Egyebirant pedig a parkapcsolat legfobb celja ,hogy megelhessuk sajat nemisegunket ,vagyis ,hogy teljeserteku nok vagy ferfiak lehessunk ,de ez csak ellenkezo nemu partnerrel lehetseges , nem azonos nemuvel. Vagyis :aki azonos nemuvel parkapcsolatba kezd ,az lelkileg eretlen ,es fel a sajat noisegetol/ferfisegetol"

- Neked egész életed a szex körül forog? Mintha az egész párkapcsolat lényege az lenne. Nem. A szexen túl is van élet, rosszul vagyok azoktól, akik azt helyezik előtérbe, és úgy gondolják, csak az számít. Nyilván nagyon fontos, emberi ösztön, de kicsit távolodjunk már el az állatoktól!

Az aszexuális emberekről egyébként már hallottál? Talán ez a tény mellbe fog vágni, de ehhez sem kell feltétlenül trauma a múltban.

Ők is éretlenek, és fölösleges kapcsolatban élniük?

- Az én apám tényleg ridegen elutasított kiskoromban. Hetero vagyok. Teljesen. Csak mondom.

És sok ilyen teljesen hetero embert ismerek.

- Azok, akik sokáig meleg kapcsolatban élnek, majd újra heterókká "válnak", azok minden bizonnyal biszexuálisok. Mert ilyen is van, hallottál már róluk?

- Mi van azokkal a melegekkel, akiknek teljesen normális gyerekkora volt, és már óvodában is lehetett látni, hogy a saját nemükhöz vonzódnak? Ilyen is van. Ilyenről hallottál már?

Egészen elképesztő a sok ostobaság, amit összehordasz. Megkérdezném, honnan szeded, de egyértelmű, hogy az ismerettségi körödben van egy-két meleg pár rossz tapasztalattal, akik telenyomták a fejed hülyeségekkel, és most minden homoszexuálisra ezt a normát akarod ráerőltetni, már hát négy ember így látja, egész biztosan az egész világon minden meleg ilyen!

(Minden bizonnyal több ostoba magyar embert ismerek és látok nap mint nap, mint ahány meleg ismerősöd van, mégsem ostobázok le minden magyart kapásból.

Ez egy példa.)

2016. márc. 26. 12:44
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!