Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan leszbikus pár, akik vállaltak gyereket?
Hogy lehet valaki ennyire buta??! Komolyan mondom, ennyire még sosem idegesítettem fel magam itt a GYIK-on valakin, mint most a folyton nullán lévőn (megjegyzem, nem véletlenül vagy folyton nullán).
(ha most erre azt fogod mondani, hogy azért vagyok ideges, mert a lelkem mélyén tudom, hogy igazad van, fogom a bőröndömet és már ki is nézem a legközelebbi járatot, nem fogok én még itt hónapokig szenvedni egy országban ilyenekkel... ja, a költözős válaszoló vagyok :D)
Gyenge nő, erős férfi... Hagyjuk már ezeket a nevetséges sztereotípiákat a 21. században! Magyarországon talán még így van, elfogadom, mert itt úgy le vannak maradva az emberek, hogy öröm nézni.
Párkapcsolatban élek egy férfival, nem, nem vagyunk már olyan fiatalok.
- Jobban keresek nála, nem kicsit, és nem érzi magát alsóbbrendűnek.
- Teljesen egyenrangúak vagyunk, a szexben nem "férfiasságunkat" meg "nőiességünket" éljük ki, nem a dominanciáról szól az egész. (hol élsz te??? jobb kérdés, milyen kapcsolatban? jaj nehogy válaszolj, tudni sem akarom)
- Általában együtt takarítunk. Ő főz, én mosogatok.
- Nem parancsolgat nekem, nem ő hozza a fő döntéseket (hanem közösen), és nem azért "tartom", hogy a háta mögé bújhassak.
Nekem nem olyan férfi kell, aki teljesen ledominál ugyan, de legalább "gyenge nőnek" érezhetem magam mellette.
Egyre több az ilyen nő. Ez talán feminizmus, lehet dobálózni azzal, hogy a társadalom elkorcsosul, de előbb vetném le magam egy hídról, mint hogy kötelezően kelljen élnem az általad említett, régi normák között. (= férfi pénz keres, nő szolga, nő gyereket nevel, férfi parancsolgat)
Persze sajnos ebben az országban a legtöbb kapcsolat még mindig ilyen, azzal a kivétellel, hogy már a nő is pénz keres.
Itt Magyarországon. Még.
(értem ám az iróniát a kérdésedben, de itt is elég körülnézni ahhoz, hogy tudjuk, milyen siralmas állapotok vannak itt még mindig)
70%-os, ne foglalkozz inkább vele :D
Már megmutatta értelmi szintjét, nem érdemes vele vitatkozni.
Higgye csak, hogy milyen okos :D ebből is látszik nem minden a végzettség.
Igazad van, utolsó :) én itt kiszállok, pihenni szeretnék így majdnem húsvétkor, nem buta embereken felidegesíteni magam
Szóval kellemes ünnepeket mindenkinek!
Én nem vagyok buta, csak ti nem értitek ,amit írok.
Arról pedig nem hiszem, hogy én tehetek, hogy libsi agymosás áldozatai vagytok.
De jöhetnek még a szánalmas beszólásaitok, max egy jót röhögök rajtatok :DD
Rendben akkor röhögj még egy jót.
Én eddig úgy tekintettem némelyik párbeszéd-hozzászólásunkra, hogy mindketten leírjuk az érveinket - véleményünket. De ezzel a buta, hülye, stb szöveggel leírtad magad. Ha ilyen is van én nem megyek bele, te megtetted.
Agymosott emberek? Mit is jelent ez? Hűen hisznek valaminek ami nem igaz, akár mások akár a tömeg által elfogadott dolgokat szajkóznak, nem a saját véleményüket hanem másokét szajkózzák.
Oh, és nem tudják magukról, hogy agymosottak, mivel azt hiszik saját véleményük van és amit mondanak azt "ők" mondják.
Te mi vagy?
Sztereotip megnyilvánulásaid vannak, kijelentesz dolgokat amiket még csak át sem gondolsz - mert az van amit te írsz, más nézőpontját nem, hogy tiszteletben tartani de még elfogadni sem tudod, hogy oké te így gondolod de én máshogy.
Hogy is volt? Példákat hoztál fel a saját érvelésedre, tapasztalat és kutatás alapján. Én is ezt tettem csak épp ellenpéldákkal szintén saját tapasztalat - kutatás és vélemény által.
Akkor kinek van igaza? Én megfontoltam amit leírtál. Nem a társadalmi, szociológiás részeket, hogy a homok éretlenek meg sérültek meg stb stb, mondanék is rájuk valamit de épp én példálóztam a degradációról emiatt nem teszem.
Én ezekkel nem értek egyet. De mindegy is, mert soha nem fogod megérteni épp amiatt mert nem tudod felül bírálni magad. Én minden érvelésemnél, legyen bármilyen kérdés ezt teszem. Végig gondolom mit írtak, ha érdekel utána nézek és megfontolom hátha van értelme és változtat a nézőpontomon, ha nem tudok vele azonosulni és teljes baromságnak gondolom is rendesen megfogalmazom és nem sértegetek. Oké TE ezt gondolod, Én azt, ha nem tudlak meggyőzni, mert ennyire le vagy korlátozva egy szinte amit nem tudsz túllépni akkor legyen. Ha esetleg neked van igazad, arra úgy is ráfogok jönni egyszer :de amúgy nem valószínű:.
Végül is mindegy is, ez után nem kívánok disputálni veled többet.
Oh, nekem még nincs szakmám de politológiát tanulok:) szóval (nemzetközit is )jogot, szociológiát, politikatudományt, közgázt, filozófiát. Persze még sok mást, de ezek az alapok.
Szeretem megfontolni mások véleményét kulturált keretek között, de erről a szintről te most lecsúsztál.
Erősen fogalmazom, viszont ez van. Ha okosabbnak gondolod magad akkor viselkedj is úgy. (nem az önteltségről, nárcisztikusságról és a saját "hitvallásunk" szajkózásáról vakon és süketen-re gondolok. Hanem, hogy meghallgatsz másokat, megfontolod amit mondtak és gondoltak, majd aszerint válaszolsz normálisan - tisztelettel).
Ezen én is jót mosolyogtam. Libsi agymosott ?
Amikor én elkezdtem nőkhöz is vonzódni, -mindenféle tökéletes nevelés és gyerekkor után is-, eszembe sem jutott az hogy ez ne lenne normális. Nyilván más, de úgy éreztem ha nekem ez kell akkor ez kell.Bumm. Senkinek semmi köze hozzá, nem is verem nagy dobra. Nem néztem utána hogy jaj ez most miért van, nem mentem fűhöz-fához hogy jaj most mi lesz, egyszerűen csak élvezem hogy ez van, mást nem tehetek. A hozzászólásaid után ma néztem meg először, hogy mi hogy van, mi miért van. Ajánlanám ezt neked is, mielőtt ide írsz, vagy ha nem, akkor ne is üsd bele az orrod olyanba amiről gőzöd sincs. Nem az a baj, hogy leírod ide a véleményed, hanem az hogy kb. 20 kommenten keresztül ecseteled, hogy itt mindenki lelki sérült és azért meleg. Nem baj, hogy előtted 10-en leírták hogy lelki sérülések ellenére is heterok, vagy pedig lelki sérülések nélkül meleg. Én -és mások is itt- utánanéztem a dolognak a hozzászólásaid hatására, te pedig egy percig sem vagy hajlandó még csak meglátni sem a lényeget. De tudod mit ? Azzal sincs baj hogy egy konzervatív homofób vagy, szíved joga, de akkor nem kell idejönni és megbántani mindenkit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!