Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire vagytok elégedettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagytok elégedettek a melletekkel, milyennek tartjátok a testetek ehhez képest?

Figyelt kérdés
Szeretném kérni a válaszadókat, hogy a korotokat is írjátok ki, legyetek kedvesek. :)

2016. okt. 14. 16:03
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯
 51/112 anonim ***** válasza:
100%

nem vagyok elégedett vele és a testemmel sem

18/L

2017. febr. 26. 17:31
 52/112 anonim ***** válasza:
91%

Nem szeretem őket, és alig találok normális melltartót, amiben jól érzem magam. Valami miatt szinte egyik sem jó rám. Általában kibukik a melltartóból a mellbimbóm, és próbálok nagyobb méretet keresni, de akkor meg hátul lesz túl bő, és leesik rólam. Most a 80C-s tűnik a legjobbnak, és legkényelmesebbnek. Pont jó.

16/L

2017. márc. 17. 19:23
 53/112 anonim ***** válasza:
100%
A testem egy fos, de a cicim ehhez képest jó, 38
2017. márc. 17. 19:52
 54/112 anonim ***** válasza:
92%

A mellem kicsi, és igazából formája sincsen, de nem zavar különösebben, elfogadtam már, a testem meg, hát, néhány fölös kiló van rajtam, nem vagyok modell-alkat, (25-ős BMI), de ha összeszedem magam, tudok csinos és vonzó is lenni, tehát azzal sem vagyok különösebben elégedetlen.

Talán azért nem okoz ez nagyobb elégedetlenséget mert kisgyereknek csúnya voltam, ahhoz képest igazán szép vagyok, másrészt mert így is volt-van párkapcsolatom, kis kalandok, flörtök, tehát ezek szerint ez a test és mell is "elég" a "boldogságomhoz".

18/l

2017. márc. 17. 21:11
 55/112 anonim ***** válasza:
84%

Én teljesen. Pont a minap gondoltam rá, amikor tükörbe néztem, és feszülősebb póló volt rajtam, hogy ennél nagyobb sosem kellene. Sokkal egyszerűbb nekem így, mint mondjuk azoknak a barátnőimnek akiknek nagyobb a melle.

Meg én szeretem is, hogy van tartása, télen amiko vastagabb pulcsiban voltam, simán elmertem menni melltartó nélkül is itthonról, úgyse látszik a különbség. :D

70A

18/L

2017. ápr. 5. 22:34
 56/112 anonim ***** válasza:
91%
Alacsony vagyok és D kosaras a mellem nem szeretem nehezen találok melltartót. Alkalmi ruhát blúz, kabátot is nagyon nehéz találni mert ami méret lenne az mellben szűk ha megy az eggyel nagyobb méretet veszem akkor úgy lóg rajtam mint tehénen a gatya. Egyszerűen katasztrófa. kor: 23
2017. ápr. 16. 20:51
 57/112 anonim ***** válasza:
100%
Talán a mellemmel vagyok a leginkább megelégedve, B és C között vagyok valahol, változó, hogy melyik a jó. Testemhez képest arányos, talán kicsit nagynak is tekinthető, eddig nem volt gond vele a pasiknál, aki odajutott, annak tetszett, bár volt aki éreztette, hogy azért lehetne nagyobb :D 22N
2017. ápr. 16. 20:52
 58/112 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém undorító. 25/ L.
2017. máj. 30. 15:31
 59/112 anonim ***** válasza:
100%
Nekem D kosaras van, még viszonylag fiatal vagyok (19, gimis végzős), és hát viszonylag hamar nőttek meg, ez eleinte fura volt,de már megszoktak, a pasim meg egyenesen imádja :) megéri a plussz energiabefektetést a megfelelő ruha vásárlása ami méretben jó, mert cserébe ekkora mellekkel már én is jól érzem magam, és mint mondtam a páromat is boldoggá teszem vele :)
2017. jún. 9. 19:45
 60/112 anonim ***** válasza:
90%

Kisebbet szeretnék, nagynak érzem az alakomhoz képest.

21L

2017. jún. 17. 18:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!