Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok elégedettek a melletekkel, milyennek tartjátok a testetek ehhez képest?
nem vagyok elégedett vele és a testemmel sem
18/L
Nem szeretem őket, és alig találok normális melltartót, amiben jól érzem magam. Valami miatt szinte egyik sem jó rám. Általában kibukik a melltartóból a mellbimbóm, és próbálok nagyobb méretet keresni, de akkor meg hátul lesz túl bő, és leesik rólam. Most a 80C-s tűnik a legjobbnak, és legkényelmesebbnek. Pont jó.
16/L
A mellem kicsi, és igazából formája sincsen, de nem zavar különösebben, elfogadtam már, a testem meg, hát, néhány fölös kiló van rajtam, nem vagyok modell-alkat, (25-ős BMI), de ha összeszedem magam, tudok csinos és vonzó is lenni, tehát azzal sem vagyok különösebben elégedetlen.
Talán azért nem okoz ez nagyobb elégedetlenséget mert kisgyereknek csúnya voltam, ahhoz képest igazán szép vagyok, másrészt mert így is volt-van párkapcsolatom, kis kalandok, flörtök, tehát ezek szerint ez a test és mell is "elég" a "boldogságomhoz".
18/l
Én teljesen. Pont a minap gondoltam rá, amikor tükörbe néztem, és feszülősebb póló volt rajtam, hogy ennél nagyobb sosem kellene. Sokkal egyszerűbb nekem így, mint mondjuk azoknak a barátnőimnek akiknek nagyobb a melle.
Meg én szeretem is, hogy van tartása, télen amiko vastagabb pulcsiban voltam, simán elmertem menni melltartó nélkül is itthonról, úgyse látszik a különbség. :D
70A
18/L
Kisebbet szeretnék, nagynak érzem az alakomhoz képest.
21L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!