Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok elégedettek a melletekkel, milyennek tartjátok a testetek ehhez képest?
Figyelt kérdés
Szeretném kérni a válaszadókat, hogy a korotokat is írjátok ki, legyetek kedvesek. :)2016. okt. 14. 16:03
21/112 anonim válasza:
Itt a nagymellűek túlságosan felülreprezentáltak. Szinte hihetetlen.
24/112 anonim válasza:
21 - azért lehet hogy felülreprezentáltak a nagymellűek, mert az ő esetükben problémásabb (általában) a mell és a test aránya, a mell állaga és formája.
26/112 anonim válasza:
24
Akár így is lehet, de nem csak a hasonló témájú kérdéseknél tűnik ez fel, hanem a sima "mekkora a melletek?" típusúaknál is.
27/112 anonim válasza:
Inkább a kismellű nők elégedetlenek a melleikkel, ami mondjuk teljesen érhető is. A nagy mell szinte mindig, mindenhogy szép.
26f
28/112 anonim válasza:
A nagy mell mindenhogyan szép? Bőőááá.... 1 nagy sz.art.
29/112 anonim válasza:
NEkem egészen icipici melleim vannak, pont tenyérbe valók. Úgy nézek ki kábé, mint egy éppen serdülő korba lépett kislány, de annyira nem érdekel. Én nagyon szeretem a melleimet. 168 centi/50 kiló, szóval ilyen vékony testalkattal nem is csoda, hogy a melleim is kicsik. De mondom, én imádom őket!
30/112 anonim válasza:
Én elégedett vagyok C kosár 85 viszont nehéz ruhát venni és mást megölelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!