Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok elégedettek a melletekkel, milyennek tartjátok a testetek ehhez képest?
Figyelt kérdés
Szeretném kérni a válaszadókat, hogy a korotokat is írjátok ki, legyetek kedvesek. :)2016. okt. 14. 16:03
61/112 anonim válasza:
mindig is vékony lány voltam, nem voltak nagy melleim. mikor kicsit meghíztam (nem kicsit :D 10 kiló plusz) akkor voltak a melleim 90B-sek
mikor lefogytam a 10 kilót 80 B
és mióta intenzíven edzek 75B. az edzéstől ugye kisebb
első barátom azt mondta hogy még neki is nagyobb ennél a melle... mikor először látott meztelenül. na hát az romba döntötte az önbizalmam. de a többi exem mind azt mondta hogy szép formás melleim vannak :)
szóval elégedett vagyok vele, kicsit lehetne nagyobb talán
18L
62/112 anonim válasza:
Fogynom kéne, mert lógósak.
36F
64/112 anonim válasza:
Hányszor fogod még kiemelni???
65/112 A kérdező kommentje:
Ha zavar, hagyd légyszíves figyelmen kívül. Köszi!
2017. júl. 6. 15:15
66/112 anonim válasza:
Az alakomat nagyon szeretem, a mellem meg nevetségesen kicsi. 20/L
67/112 anonim válasza:
Nem szeretem, nem tetszik. Fogytam egy csomot, lognak, nagyobbacskák, de szar a formájuk. Plusz a hátam, mint egy zil plató, igy még a melltartó vásárlása is borzasztó. Leginkább turiban találok jo méretet jo minöségben. A kinai bögytokok kilöve, mind nyomi.
68/112 anonim válasza:
Eddigi 8 pasimból csak egy kritizálta de neki a Photoshopolt glammodel volt a mérce 18l
69/112 anonim válasza:
Mindegyik megfelelő a koromnak, állaporomnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!