Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok elégedettek a melletekkel, milyennek tartjátok a testetek ehhez képest?

17 éves korom óta rendszeresen kondizok, figyelek a helyes étkezesre és ennek meg is van az eredménye, elégedett vagyok a mellizmaimmal.
21F

47 vagyok. A melleim pontosan olyanok, mint 16 eves koromban.
Ez azt jelenti, hogy nem is szultem, de azt is, hogy egybol logott. Es oriasi volt. Vekony testhez. Csakhogy egyaltalan nem volt divatban a nagy. A ruhak, a videoklipek jo noi kimondottan pici mellekrol szoltak. Madonna volt az egyetlen vegre cici, na de az ove tokeletes.
Harminctol a pasik visszajelzeseit el se akartam hinni eloszor. Aztan vettem eszre, hogy logni log, de kerek.
Mindig fel akartam varratni, de emiatt es a sok muanyag no miatt elvetettem. Senki nem hinne el, hogy nincs implantatum.
Most is szeretnek masabbat, de reg nem utalom.
A testem se szerettem regen, es nagyon sokara esett le, hogy szep. Vaskos izmos lanyokra irigykedtem, de modell alakom van.
Mar nem erdekel annyira a kulsom, de nagyon elszomorodok, hogy 23 evig az egesz testem, 33 evig a melleim pocseknak tartottam es gatlasokat okozott.

75B a méretem. Tinikoromban nagy elégedetlen voltam, nagyobbat akartam, de mára teljesen megbarátkoztam velük. Ugyan nem hatalmasak, de formásak, szépen kerekednek.
27N

Sokat edzek, így a testem el elégedett vagyok pont ott gömbölyödök ahol kell, a melleim pedig inkább kisebbek de az én markomban éppenhogy elfér.
19

Elégedett vagyok vele, C kosaras, ami nagy, viszont zavar a lógása kicsit.
22n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!