Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyire vagytok elégedettek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire vagytok elégedettek a melletekkel, milyennek tartjátok a testetek ehhez képest?

Figyelt kérdés
Szeretném kérni a válaszadókat, hogy a korotokat is írjátok ki, legyetek kedvesek. :)

2016. okt. 14. 16:03
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯
 101/112 anonim ***** válasza:
100%
Én teljesen meg vagyok elégedve a melleimmel, 95-100 D és az alkatom, hát nem vagyok vékony sem kövér, inkább olyan formás, csinos! :) A melleim ugyan jó nagyok, de imádom őket, bár nekem sem egyszerű így kabátot vásárolni például mert ami jó lenne az mellben nem jön fel! :)
2019. szept. 16. 15:46
 102/112 anonim ***** válasza:
14%
Elégedett vagyok vele. Arányos a vállamhoz, derekamhoz képest kimondottan. Rendszeresen edzek rá. Ja, és amúgy pasi vagyok, de egyúttal a 100. hozzászóló Yuhúú
2019. okt. 27. 18:56
 103/112 anonim ***** válasza:
23%
Á francba. Mégse :(
2019. okt. 27. 18:57
 104/112 anonim ***** válasza:
14%

17 éves korom óta rendszeresen kondizok, figyelek a helyes étkezesre és ennek meg is van az eredménye, elégedett vagyok a mellizmaimmal.

21F

2020. jan. 26. 08:30
 105/112 anonim ***** válasza:
100%

47 vagyok. A melleim pontosan olyanok, mint 16 eves koromban.

Ez azt jelenti, hogy nem is szultem, de azt is, hogy egybol logott. Es oriasi volt. Vekony testhez. Csakhogy egyaltalan nem volt divatban a nagy. A ruhak, a videoklipek jo noi kimondottan pici mellekrol szoltak. Madonna volt az egyetlen vegre cici, na de az ove tokeletes.

Harminctol a pasik visszajelzeseit el se akartam hinni eloszor. Aztan vettem eszre, hogy logni log, de kerek.

Mindig fel akartam varratni, de emiatt es a sok muanyag no miatt elvetettem. Senki nem hinne el, hogy nincs implantatum.

Most is szeretnek masabbat, de reg nem utalom.

A testem se szerettem regen, es nagyon sokara esett le, hogy szep. Vaskos izmos lanyokra irigykedtem, de modell alakom van.

Mar nem erdekel annyira a kulsom, de nagyon elszomorodok, hogy 23 evig az egesz testem, 33 evig a melleim pocseknak tartottam es gatlasokat okozott.

2020. márc. 4. 14:18
 106/112 anonim ***** válasza:
100%
105-ös, a női lélek rejtelmei. A göndör egyeneset akar, ha egyenes, göndört .....
2020. márc. 5. 05:11
 107/112 anonim ***** válasza:
100%

75B a méretem. Tinikoromban nagy elégedetlen voltam, nagyobbat akartam, de mára teljesen megbarátkoztam velük. Ugyan nem hatalmasak, de formásak, szépen kerekednek.

27N

2020. márc. 14. 21:51
 108/112 anonim ***** válasza:
100%
Hát en egy év szoptatás után ugy terelgetem vissza allandoan a melltartoba... Szoval nem nagyon :D
2020. ápr. 2. 13:39
 109/112 anonim ***** válasza:
81%

Sokat edzek, így a testem el elégedett vagyok pont ott gömbölyödök ahol kell, a melleim pedig inkább kisebbek de az én markomban éppenhogy elfér.

19

2020. máj. 13. 01:43
 110/112 anonim ***** válasza:
100%

Elégedett vagyok vele, C kosaras, ami nagy, viszont zavar a lógása kicsit.

22n

2020. máj. 13. 22:47
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!

Adataid védelme fontos számunkra!

Mint a weboldalak többsége az interneten, honlapunk működéséhez és célzott hirdetések megjelenítéséhez mi és hirdetési partnereink is cookie-kat tárolunk az általad használt eszközön. Ahhoz, hogy ezt megtehessük, a hozzájárulásod szükséges. Erről az adatvédelmi tájékoztatónkban részletes információkhoz juthatsz, illetve bizonyos cookie-k használatával kapcsolatban további lehetőségeid vannak.