Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok elégedettek a melletekkel, milyennek tartjátok a testetek ehhez képest?
Figyelt kérdés
Szeretném kérni a válaszadókat, hogy a korotokat is írjátok ki, legyetek kedvesek. :)2016. okt. 14. 16:03
1/112 anonim válasza:
Hát páromnak nagyon bejönnek a D kosaras melleim. Engem inkább zavar mert nagyon nehéz blúz vagy kabátot találnom a melleim miatt. Mert ami pont méret az ciciben szűk az 1 számmal nagyobb ami már ciciben is jó az meg hatalmas és úgy lóg rajtam mint tehénen a gatya. Kész katasztrófa... 22 L
2/112 anonim válasza:
26 éves pasiként én nagyon elégedett vagyok a mellemmel :DDD
3/112 anonim válasza:
Lehetne nagyobb egy kicsivel. Amúgy az akatomhoz képest arányosan kicsi :D amikor menstruáció előtt állok ugye megduzzad megnő, na az a méret tökéletes lenne nekem mindig. 25 vagyok.
4/112 anonim válasza:
Nem vagyok elégedett a melleimmel. A testem többi részét már sikerült olyanra formálnom, amilyenre szerettem volna, de a melleimmel sosem leszek igazán kibékülve. Túl hegyesek, és a nagy bimbóudvarom se tetszik. Bár, eddig még nem volt rá panasz.
5/112 anonim válasza:
#4-es vagyok, 21l, ez lemaradt.
7/112 anonim válasza:
Teljesen elégedett vagyok velük, praktikussági szempontból és esztétikai szempontból is. Mivel elég alacsony és vékony vagyok így illik hozzám hogy kicsik a cicik is:D Már ha ezt értetted az alatt hogy a testemhez képest milyennek tartom. 19l
8/112 anonim válasza:
Az alkatomhoz képest arányosnak tartom a melleimet.
158 cm 45 kilóval megfelel nekem a 75A.
Akinek nem tetszik, az ne nézzen rám! 24L
9/112 anonim válasza:
Én elégedett vagyok velük,szerintem szép formás cicijeim vannak.Vékony vagyok és nem túl magas és 80B a méretem.Nem is kellene nagyobb.20/L
10/112 anonim válasza:
Teljesen meg vagyok vele elégedve.
A testemhez képest teljesen normális, inkább nagy, mint normál.
A mellemmel sosem volt problémám, de szerintem egy nőnek sem kellene a mell témán fennakadnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!