Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk ti mit szólnátok ehhez?
Hát ha egyesével kerülnének le a ruhadarabok, akkor a srácnak 8, neked 7 sorozatot kellene megcsinálnod szabályos fekvőtámaszból (és mindig többet, mint a másik), ez minimum 15 sorozatot feltételez összesen, ha pucérra akarjátok versengeni a másikat. Nem tudom, milyen edzettek vagytok, de szerintem esélyes, hogy szétszakadnának a tricepszeitek, már ha egyáltalán képesek vagytok bukás után is erőltetni ugyanazt a gyakorlatot. A felvetésednek én két lehetséges kimenetelét látom: az egyik, hogy végig tudjátok csinálni, ebben az esetben nem lesz szénhidrátotok dugni, a másik eset, hogy nem tudjátok végigcsinálni, ebben az esetben - látva, hogy mennyire az identitásod/identitásotok közepében van az egész kondizás - nem lesz kedvetek dugni.
Az én javaslatom, hogy vonatkoztass el kicsit a témától és mutasd meg neki egy új, vagy már rég elfeledett oldaladat, illetve bújj hozzá, érteni fogja valószínűleg
Izgalmasan hangzik. Nekem tetszene egy ilyen verseny. De állapodjatok meg, milyen ruhában kezditek a versenyzést. Nem tudom, hogy jön ki a #5-ösnek a 7-8 sorozat. Cipő zokni nem kell. Ha bugyi-topban kezded a versenyzést, hamar vége lesz.
Ha szeretnéd, adhatsz neki előnyt úgy, hogy rajta alsógatya, nadrág póló, zokni van. Vagy egyszerűen hagyod nyerni. De utána róla is szedd le a ruhát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!