Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfia! Ti mit szólnátok ehhez az ajánlathoz?
Adott egy lány és nagyon tettszik neki egy foglalt férfi ,hiányzik a lánynak szex, és megmondaná a lány a férfinak ,hogy szívesen kipróbálná a férfit ,hogy milyen lehet vele az ágyban .
Mit szólnátok?
Ha nemet mondanátok,mit gondolnátok a lányról utána? Ugyanúgy kedvelnétek őt?
Komolyakat,köszi!
Én belemennék, ha szimpatikus a lány :)
De ha valami miatt mégis visszautasítanám, akkor sem gondolnék róla semmi rosszat.
21F
Hát attól függ milyen a viszonyom a lánnyal, illetve milyen éppen akkor a párommal.
Ha szerelmes vagyok akkor nyilván elutasítom, de én most pl. elég rossz viszonyban vagyok, szóval lehet hogy belemennék.
Ha a lány tetszik vagy szimpi, akkor jól esne a felajánlkozása, de ha nem, akkor tovább romlik a szememben.
Én is voltam hasonló helyzetben, de akkor válás alatt voltam, már külön éltem nejemtől. Esetünkben a lány fél évre a szeretőm lett.
Én akkor 30 éves voltam a lány 19. Mindketten tudtuk, hogy nem szeretne a másik sem komoly kapcsolatot, nem volt szerelem, egyfajta barátság volt szexel.
Az eset pikantériája, hogy barátnőjével randevúztam kétszer, aki a harmadik randinkon, úgymond átpasszolt neki. :-)
A facebook-on megtaláltuk egymást, mindkettőnknek szép emlék az egész.
Napi életedhez kapcsolódó férfi esetén, nagyon meggondolnám a helyedben! (kolléga, szomszéd, stb..) Keress inkább ismerkedő oldalon valakit, aki szimpatikus, akivel könnyebb a végén elköszönni!
Szerintem, nagyon fontos a kommunikáció! Ha nem beszéled meg vele, pontosan mit szeretnél, mit vársz és ő mit várhat ettől a kapcsolattól, akkor sok baj lehet a végén.
Hozzáteszem, családos házasemberként, manapság nem mennék bele egy ilyen kapcsolatba. Egy röpke szex sem ér annyit, hogy tönkretegyem az életünket!
Persze, nagyon összezavarná a férfi büszkeségemet.
Ha ismer, akkor tudja, hogy ilyet nem csinálnék.
Ha tudja, hogy foglalt vagyok, és mégis felajánlkozik, akkor ott vége, ribikkel nem barátkozom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!