Forgalom vizsga. Mit szóltok ehhez az ajánlathoz?
"ha olyan a vizsgabiztos"
Nem tudom mennyire korruptak ott a vizsgabiztosok, de a rendszer ott is az, mint a többi vizsgán.
Reggel 9 órakor a vizsgabiztosok bemennek a központba, ahol számítógép összesorsolja néhány vizsgázóval, akik aznap vizsgáznak.
Addig még a vizsgabiztos sem tudja kiket fog vizsgáztatni...
Visszatérve arra, "ha olyan a vizsgabiztos" az oktatód a sorsolást követően megtudhatja, de mi van akkor, "ha nem olyan", marad az oktató zsebében a pénz?
Szerencsére olyan városban vizsgáztam, ahol egyeltalán nem volt téma a vizsgabiztos lefizetése, elég sok ismerősömnek van jogosítványa, és senki nem említett ilyet.
Fel sem merült a lefizetés. Nem is értem. Mindegy milyen hibát követ el az ember, megkapja a jogist. De basszus, utána egyedül fog az az ember forgalomba menni!
Nem is értem, hogy az oktatónak hogy jutott eszébe! Persze, nyilván az ő zsebében maradna a pénz nagyobbik része. Akkor meg mindegy, hogy ilyen vagy lyan a vizsgabiztos, neked most már perkálnod kell. vagy másik oktatót keresni sürgősen, ezt pedig jelezni az autósiskola felé.
Elizgulod. Jó szöveg. És majd ha temetésre kell menned, vagy a gyerekedet viszed kórházba, esetleg válóperről igyekszel haza, majd akkor is elizgulod az utat, esetleg néhány gyalogost is.
#4 Látom te is valami más bolygó droidja vagy, és az empátia szót is csak a szótárból ismered. Furcsa, hogy pont a gyik.hu a fajtáid gyűjtőhelye.
Már hogy ne tudná elizgulni? Emberből van, az ember már pedig ilyen. Ki kevésbé, ki jobban. Főleg, hogyha pénzről és időről van szó. Simán benézhet olyan dolgokat, amiket amúgy észrevenne, csak az irreális nyomás miatt elnézi. Ez persze bármilyen vizsgára igaz, akár egy tz, az érettségi, a záróvizsga.
Irigylem azokat akik tágra nyitott szemmel kamilláznak, hogy létezik olyan, hogy pénzt kell adni a vizsgabiztosnak.
Tényleg irigylem, mert az azt jelenti, hogy van olyan szeglete az országnak még ahol nem ez a "normális"
Én ugyen nem ma vizsgáztam hanem kb 15 évvel ezelőtt, de már akkor nyilt titok volt ez. Én nem adtam pénzt, nem ismertem a járást mondjuk így...
A vizsgalap már akkoriban úgy volt kialakítva, hogy volt egy csomó "fals" pont ami tényleg szubjektív...
Volt egy jogos... a gyorshatjás :\
a többi ilyenek voltak:
"nem néz eleget a tükörbe"
"néz, de nem lát"
Most komolyan??? emberek ilyen létezik? :D
Amúgy másodjára hibátlanul átmentem...
Mindenki döntse el maga, hogy hogyan sikerült...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!