Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok elégedettek a melletekkel, milyennek tartjátok a testetek ehhez képest?
Áruljátok már el, hogy A (vagy akár kisebb körméretű B) kosaras mellek hogy lehetnek szépek és kerekek? Az lényegében csak mellbimbó, nem? Esélye sincs kerekedni.
Hiába emelitek ki, hogy vékonyak vagytok, nekem például 70B, 165 centi és 50 kiló vagyok, de ezt nem csúfolnám mellnek semmiképp sem.
Szerintem a mell valahol itt kezdődik:
Nekem B kosaras "hetyke" cickóim vannak.
167 magas vagyok, 54 kiló. Szerintem nagyon szépen és arányosan mutatnak a testemhez. Na meg panasz sem volt még rájuk.
20l
B kosaras cici is lehet szep es kerek. A mar kevesbe azzal egyetertek
Nekem C-s mondjuk es vekony is vagyok igy nagyobbnak tunik. Meg szép a formaja sokan kerdeztek mar hogy szilikon e. Panasz meg nem volt rá. Nekem tetszikaz eddigi párjaimnak is tetszett a mostaninak is :) az meg nem tud erdekelni mas szerint milyen
60 éves vagyok. a melleim jól állnak, de kicsit nagyobbak mint szeretném.
F/60
75/A melleim vannak. Sokáig nem szerettem, mivel a családban MINDENKINEK (úgy értem a nőknek) C,D,E kosaras mellei vannak. De mára már rájöttem hogy milyen jó nekem velük. Feszesek, kerekek, pont tenyérbe illőek, ha nem akarok, melltartót se kell felvennem hiszen tulajdonképpen nagyon nem "tart", csak eltakar.
Úgyhogy japp, én elégedett vagyok velük. Alacsony, vékony lány révén arányos a testemmel. A testemet 1 dolog miatt nem szeretem, de az olyan hogy időszakosan hol elfogadom azt a hibát, hol nem. Változó. Az egészen stabil énképem még kialakulóban van.
17/L
Azért durca mikre képesek a női mellek.❤
•95 válasz•😄😄
Istenem, de szeretlek Titeket!😃
70 A-s melltartót hordok ,kis mellű vagyok éppenhogy van valamicske mellem,
160cm magas vagyok és vékony alkatom van.
27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!