Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok elégedettek a melletekkel, milyennek tartjátok a testetek ehhez képest?
Igenis meg nem is a 75F-fel,bár lehetne feszesebb,akik eddig érezték,nem volt rá panasz.Azt mondják az az arányos,akinek a csipőbősége megegyezik a mellbőséggel.Az is stimmel 103-103:)Ja mindez 175cm és sportos testalkat mellett.
40+
A mérete teljesen arányos a testemhez, a formája is rendben van, szerintem. Viszont nálam az egyes számot teljesen konkrétan kell érteni, mert akkora méretbeli különbség van a kettő között, hogy csak az egyik nevezhető mellnek. :(
Elégedett tehát nem vagyok, nagyon nem. A jövőben szeretném plasztikáztatni.
20
Mit ne mondjak...lehetne nagyobb. 80/A
17/L
Meg vagyok vele elégedve. Igaz,hogy nagyon kicsi , de az alkatomhoz megfelel. Kerek ,feszes,ennyi a lényeg ☺
22
Szeretem a testem: magas, vékony vagyok, úgy általában mindenem hosszú (nyak, láb, hát stb), viszont a melleim nagyon picik, ami kicsit furcsa a szélesebb csípőmhöz. (bár legalább szép formásak)
Szóval külön nem szeretem annyira, viszont a testemhez nem illenének hatalmas mellek. Mondjuk egy kosármérettel nagyobb lenne tökéletes, de ezt kaptam, így ezt kell szeretnem :)
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!