Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok elégedettek a melletekkel, milyennek tartjátok a testetek ehhez képest?
14/l
Ja és a motoros vucvot is nrhrz lesz malyd megvrnni.
Mennyi no van, aki szereti a testet! Mindig azt hittem, manapsag minden no utalja magat. De nem, ezt orommel olvasom :)
A kerdesre: sajnos utalom, mert kicsik, most meg a tobb mint 2×1 ev szoptatas utan (vagyis kozben) olyanok, mint a vizslaful. De abbol a szempontbol imadom oket, hogy nagyszeruen taplaljak a babaimat :)
Nem igazán, túl nagyok és lógósak.
25
Kamasz korom óta, mióta nőni kezdett a mellem, azóta nem szép, lógnak. Husis testalkatom van, mindig is szerettem volna szép, kerek cickókat, felfele néző mellbimbókkal.
De ez van, így is szeretem magam, elfogadom amim van, és tudok is bánni vele ;)
25/L
Vékony testalkatú nő vagyok, az alakomhoz arányosak, inkább kicsivel nagyobbak is (75c). Méretüknél fogva sem állnak, mint a cövek, ami talán egy kicsit zavarna, de természetesek, puhák, formásak, és aki eddig látta, kézbe vette őket... hát teljesen elégedett volt :P így nem lehet okom panaszra :-)
28N
Én meg vagyok velük elégedve, nagyok és nem lógósak.
19/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!