Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire vagytok elégedettek a melletekkel, milyennek tartjátok a testetek ehhez képest?
70DD, szilikon. Én csináltattam, az eredeti 70C volt. Az is tetszett de ez jobban. Picit nagy a testemhez képest de nekem tetszik és csakis ez a lényeg, nem érdekel más véleménye.
23
Most h mar fele akkora mint volt igy mar elegedett vagyok vele :-)
Most 80DD meret
Elotte 80IJ volt kb ...
Egyedül a melleimmel vagyok kibékülve: nagyok, nem lógnak, kemények és szépek - és természetesek.
34/N
Az alkatomhoz képest meg vagyok elégedve a 80D-s melleimmel, széles csípőm van, vékony derekam, szóval ez így rendben is volna, csakhogy elég alacsony vagyok (158cm) és ez nagyban megnehezíti a ruhavásárlást. Ami jó lenne méretben, az szűk mellben.
L/22
Nekem tetszenek. 70B, szép erek, feszes. Madárcsontú vagyok, 173 cm és 57 kiló, vékony derekú, úgyhogy jól is mutatnak rajtam.
26
Én lennék az egyetlen, aki elégedetlen velük?
Hm... Érdekes...
16-os vagyok: nagyon köszönöm a privik halmazát - főleg azoknak akik nagyon normálisan írtak - de jó kapcsolatban élek, képet azoknak sem küldök akik a farkuk szelfijével megtiszteltek...:)
Megértéseteket köszönöm!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!